Ste spokojné s kočíkom Bexa B3?
zmestí sa tam aj dietatko ktoré bude mat cca 5-6 mesiacikov aj s fusakom?

my mame bexu co ma vsetky 4 kolesa rozlozene a som s nou max spokojna, jednoducha manipulacia, velka vanicka, sportovu este nemam odskusanu v terene ale po byte spokojna som :D
aj ja som mala bexu b4.....B3 mi neodporúčali ani na predajni v čechách.....vraj sa s ňo zle manipuluje. Adamko je tiež narodený v júli a v pohode saom ho zmestila aj s fusakom v zime do kočíka....hlbokú časť sme super využili. B4-ka sa určite lepšie ovláda....aj som si to skúšala.
Mala som bexu a po tyzdni pouzivania som ju predala.nebola som vobec spokojna.teraz mam jane slalom a spokojnost nadmieru.vanicka velkaaa a ovladanie jednou rukou.e
ja som mala pri prvou bexu b3, bola som spokojná, lebo dobre sa mi manipulovalo, bola pružná, nie tvrdá, na športiak sme prešli v 4 mesiacoch ale dovtedy bol malý vo fusaku vo vaničke, myslím že vanička je dosť priestranná. Zhodnotila by som to tak že v rámci toho že cena je dobrá je to fajn kočík, za tú cenu je dobrý ale napr teraz pri druhom už pozerám vyššiu triedu ale zas aj drahšiu. bexa má niektoré nedostatky ktoré mi veľmi vadilii ale zas ocenila som to že je to ľahký kočík, malého som aj ako dvojročného s nákupom v kočíku vyniesla po schodoch aj zniesla, má fajn rúčky na prenos, ale stala sa nám taká vec že vpredu ako je spoj medzi tyčkou a kolesom v snehu tvrdšom nám praskol zvar, a kočík spadol a museli sme to riešiť, čiže kvalita nič moc, ale dobré veľké kolesá terénne čo je fajn. manipuluje sa s ňou super, ľahučko krásne aj jednou rukou....ale napr košík je maličký, zle sa doňho ukladá, ked je už športová časť.....ked tak radsej kup bexu b4..ta sa ti nezlomi tak lahko
ja ho mam tiez aj farba vsetko este sm ho nemaly sancu pouzit ale verim ze bude dobry lebo krasny je urcite 🙂

Ahoj kamoška ma bexu ale vôbec nie je spokojna jej sa narodila mala v polovici jula a uz v decembri mala sportovu cast lebo sa jej tam nezmestila a vôbec neperuje a zle sa točil ked chodime von skusala som ale ani mne sa nepáči ja mam tako mohican velká spokojnosť