icon

Ste spokojné s kočíkom Cam dinamico 2013?

reni1512
5. apr 2013

Viem, viem, viem, ze je tu tisic tem na tento kocik, ale ak by ho niekto mal a vedel mi to pekne zhrnut bola by som rada, aj 100 ludi 100 nazorov, no vcera sme ho videli, moja polovicka uz iny nechce, velmi sa mu zapacil, no ja som trosku z tych nazorov dopletena. Niekto si ho chvali, niekto ze hrkaju predne kolesa, sportiak nic moc, ze Talianska vyroba nic moc. PROSIM vas poradte mi.. dnes ho chce drahy objednat a ja si nechcem trieskat potom hlavu o stenu ze co som objednala, nie je najlacnejsi pre nas. VDAKA

xenicka13
5. apr 2013

u mna je tato znacka naj, kocikov som mala veela, ale cam vozil vsetky tri deti a zije stale 🙂

mackova11
9. apr 2013

No ja zatiaľ nemám s nijakým kočíkom skúsenosti, ani nepotrebujem zatiaľ žiadny, ale rada sa obzerám v takých veciach a kochám sa, že keď RAZ, :D mne cam dinamico hneď padol do oka, je to pekný kočík , vyzerá byť ľahký, a dobre vymyslený, Ja som videla kočík aj Jané trojkolku a hrkala, čo vyzerá na prvý pohľad že je dosť mohutný. Podľa mňa na tých naších cestách po čase hrká každý kočík, ale ja by som dotoho rozhodne išla, je aj cenovo prístupný a je peknučký. Lepšie jak tie Poľské si myslím. 🙂🙂

susana135
10. apr 2013

Ahojte, neviete ci kocik cam dinamico 2013 je mozne vidiet v nejakej predajni v Prešove alebo Košiciach?

danu
11. apr 2013

Otazku zamykam na ziadost zakladatelky
Asmira team