Ste spokojní s kočíkom Chicco Trio Enjoy Fun?

kika1111
4. apr 2012

Ahojte,
chcem sa Vás spýtať, či niekto máte skúsenosti s týmto kočíkom... alebo čo si o tom myslíte..veľmi ma zaujal - najmä cenovo, len ma manžel odhovára, že má tenké "nožičky" - konštrukciu.. 😒 je pravda, že vyzerá biedne oproti iným kočíkom, no ja sa spolieham na značku, snáď to niečo vydrží...nie? 😅

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_CHICCO-T...

dankadina
4. apr 2012

ja som mala trio enjoy pri prvej dcére a ked mala asi pol roka som ho predala a kúpila iný kočík kedže sme sa pristahovali na dedinu, je riadne nestabilný a tenučký, už by som ho nikdy nekúpila, teraz pri druhej mám colleto austin 4 a spokojnosť maximálna zvláda terény a na cestovanie máme lahučký hauck shopper

naita
6. máj 2013

Ja mám enyoy trio fun a som spokojná,teda až na výšku,je to skôr pre osoby do vysky 175cm,vyšší sa musí ohybat,respektíve ked dlho kocikujes tak mám chrbát trochu ohnuty,čo potom cítiť a vlastne si vonku neoodychnes.
toto je aj dôvod prečo ho ideme predávať,bo malý sa rád vozí,šli len v kociku a ja mám výšku 185 a muž 2 m takže je nám krátky.
inak sme spokojný,na kocikovanie v meste super,aj terén zvládol,myslím,trávniky,poľné cesty v pohode,nestalo sa mi,že by sa malý pri kocikovani v nom prebudil,že by ním hadzalo...sportiak je priestranný,šikovný a vajíčko je tiež super veľké,nie ako majú teraz tie kociare tak mini vajka v trojkombinácii,môj malý by sa tam už veru nevosiel,keďže ma 67cm a len 3 mesiace.
vajce sa da do konštrukcie nasadiť,takže kompaktné to je,ľahké...čo viac treba.
mám červeno sedu kombináciu,v pripade záujmu poslem foto.