icon

Stokke trailz alebo Joolz Hub ?

visnacka
12. mar 2020

Ahoj , skusenosti ake mate s tymito kočikami a ktorý je lepší ?

haaadanka
12. mar 2020

So Stokke trailz som nadmieru spokojna 😍😍😍Krasny, vysoky, do kazdeho terenu. Akurat ta cena by mohla byt nizsia, ale za tu kvalitu urcite stoji 💪🏻👌🏻

monymony1
12. mar 2020

@visnacka ahoj tak ja mam presne tieto dva kociky. Stokke paradny velky nakupny kosik priestrana vanicka do terenu... joolz hub sportak uricte nieje pre dietatko ktore nevie sediet my sme tam sa vozili az od 10 mesicov. Toto su uplne ine odlisne kociky.. napr joolz lahucko zlozim do auta kdezto stokke nam zabralo pol kufra. Joolz ide uplne lahucko stokke som sa aj namakala ked som mala taku 2 hod prechadzku po snehu. Zalezi co chces ci velky voz alebo kocik do mesta 🙂

visnacka
autor
12. mar 2020

@monymony1 no ja potrebujem kočik do každeho terenu mam ročneho prcka ten sedí už paradne a chcem zaroveň aby sa to jednoducho skladalo a nezabralo moc mista 😀 a obydva sa mi strašne pačia 🤷🏻‍♀️🙈

haaadanka
12. mar 2020

@visnacka trailz sa sice sklada lahko, ale zaberie ozaj dost miesta. Mam velke auto, tak som to nikdy moc neriesila. Boli sme s nim minule na bachledke a zvladal sneh uplne v pohode. Neviem vsak porovnat s joolz.

visnacka
autor
12. mar 2020

@haaadanka no prave chodime pravidelne na hory , na ryby a pod takze stale v terene a nevim ci to zvladne aj joolz 🤔

monymony1
12. mar 2020

@visnacka teren joolz zvladne ale sneh ak je velky nie

sandra151
Autor odpoveď zmazal
monymony1
28. jan 2022

@sandra151 do 2 rockov pri dcerke syn ma rok a pol a uz mu trcia nozky😀

sandra151
Autor odpoveď zmazal
visnacka
autor
29. jan 2022

@sandra151 Ja som ho mala cca 4 mesiace dohromady doma , a zamňa nie už nikdy 😁 podľa môjho nazoru je to kočik do mesta a na ulicu je taky no krehký dosť a mini košík , mne splnil sny až stokke trailz 👌🏼😁 ale super skusila som si aj joolz hub 😜

sandra151
Autor odpoveď zmazal
visnacka
autor
30. jan 2022

@sandra151 Ano ten xplory je jak kočik na vtačej nožke 😂 keby mam mať tretie dieťa tak idem do stokke trailz alebooo čo sa mi páči ale nešoferovala som to ešte je cybex priam 😁🙈

sandra151
Autor odpoveď zmazal
konulka20
23. nov 2022

@visnacka prosim vas do akeho veku ste pouzivali sport. cast?

visnacka
autor
28. nov 2022

@konulka20 U ktorého kočíka ? ak u stokke trailz tak donedávna malý má skoro 4 roky a boli sme na jarmoku kde nevydržal celý deň chodiť