icon

Stupienok ku kočíku alebo prídavné sedadlo

mabose
12. jún 2023

Ahojte, ako ste riešili ak ste mali povedzme dieťa vo veku 1.5 a narodilo sa vám druhé, nechceme surodenecky kočiar, tak hľadáme alternatívu medzi týmito

mamamasama
12. jún 2023

Mame skejtik so sedadlom. 👍👍👍

cookie29
12. jún 2023

Ja nic, radsej nosic. Zvazovala som skejt ku kociku, ale u nas chodime hodne po vonku, je tam nemalo obrubnikov a to sa s tym skejtom jednoducho neda.

mabose
autor
12. jún 2023

@cookie29 nosič som mala pri tejto, ale predala som nechcela v nom byť a to nastavovanie má po čase odradzalo

cookie29
12. jún 2023

@mabose nemas kamosku ze by Ti ten skejtik pozicala? Akoze napriklad u nasich na dedine ziaden problem. Ale u nas doma v meste nemozne.... treba najst riesenie, ktore zodpoveda potrebam a moznostiam.

cestovatel13
12. jún 2023

@mabose my sme mali skejtik, byvame v meste, obrubnikov kopa a zvladli sme to. Dokonca si vedela nan aj sadnut a ked sme isli cez obrubnik tak som s nohou skejtik podvihla a bolo. Ja by som sa opat urcite rozhodla pre skejtik

pondelok01
12. jún 2023

My mame pozicany skejtik, pochodil predtym celu Bratislavu a vraj v pohode, dnes som ho skusala aj cez obrubnik a naozaj to zvladol, az som bola prekvapena.

mabose
autor
12. jún 2023

@cookie29 švagriná má ale nie na sedenie len na státie a male mi zatiaľ postoji len kúsok ešte nechodi

ivangeline
12. jún 2023

Mam surodenecky ale jedno sedi a dve vedia stat po bokoch. ;D Momentlane plus dalsie v nosici.

juliacenc
12. jún 2023

@mabose ja som kupila ten schodik z lidlu a vobec to neviem pripojit, uz som musela aj jeden popruh odrezat nozom aby som ho uvolnila od kociara lebo sa zasekol. A
Druhy popruh zas vobec nedzri…

iveta855
26. jún 2023

@mabose ja mam rozdiel medzi detmi 17 mesiacov a tiez som nechcela surodenecky kocik, ale potom som nasla tento a som rada, ze ho mam. Je o par centimetrov dlhsi ako klasicky sportovy, vsade sa vojde, akurat sa spodna sedacka neda dat do lahu, ale ani to mi nevadi. Starsia chodi viac menej uz stale peso a ked nevladze tak sa odvezie.