icon

Sú lepšie pevné alebo nafukovacie kolesá na kočíku?

nikadamko
28. jan 2021

Ahojte, čo hovoríte na takéto typy kočíkov? Sú lepšie pevné kolesá alebo nafukovacie?

Sú lepšie pevné alebo nafukovacie kolesá na kočíku?Sú lepšie pevné alebo nafukovacie kolesá na kočíku?
ivka21
28. jan 2021

Pevné, nafukovacie ti môže sfuknut počas kocikovania a máš problém zájsť domou + treba dofukovat a ani výmena duše není najľahšia.

petka_3
28. jan 2021

Ak sú pevné tvrdšie, tak bude aj kočík viac natriasat. Ale nafukovacie - keď sfukne,.máš problém aj domov prísť. 🙂
Za mňa ideál penové, i keď sa rýchlejšie ničia. Kočík ide mäkko a neriešim defekty a dofukovanie.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
lenkatt2
28. jan 2021

Mala som na vsetkych kocikoch len plastove, byvame v meste a chodniky su rovne, nikdy som nemala pocit, ze deti natrasam. No kopu znamych ma nafukovacie, ze deti tolko neotriasaju, ze sa im lepsie ide aj po polnej ceste a rozbitych chodnikoch, no defektom sa nikdy nevyhnete a su tazsie. Ja by som nemenila ani oni by nemenili 😉

noemi155
28. jan 2021

@nikadamko ja mam nafukovacie
Mala som aj na klasickom a aj teraz na športovom
Ani raz som nemala defekt ani nič a to sú tu neni zrovna najlepšie cesty
Takze za mna by som určite nemenila

tosomja
28. jan 2021

Mam penove, nikdy viac. Boli sme 2x v lese, nedalo sa prejst, po kanienkoch tiez nie, po snehu len letecky. Smykaju sa.
Teraz sa pozeram po nafukovacich. Pri dcere som mala a anj raz som nemala defekt. Ticha jazda a ziadne otrasy. U nas velmi upravene chodniky nie su. Treba terenny kocik 😄

thoughtfulweirdo
28. jan 2021

Nafukovacie som mala na dvoch kočíkoch a na oboch sme kvôli tomu zháňali nové kolesá pre opakované defekty, takže ja už také fakt nechcem 😄 na jednom mám pevné, nie penové, ale také akési tvrdé, neviem, čo to je za materiál a ten kočík je tank, prejde cez úplne všetko 😄 ale teda je to taký hojdavy, takže dieťa nehrkoce, ale hojdá.

andrea_ff
28. jan 2021

@nikadamko mam penove, ale kocik je kraasne odpruzeny, takze sa nevyrovna ani nafukovackam. Je to britax go. Za mna naj kocik 👍🙂

uhnakova
28. jan 2021

nafukovacie kolesá som mala na prvom kočíku a neodporúčam. Dvakrát sme kvôli defektu museli zháňať náhradné duše. Plné kolesá sú omnoho praktickejšie a to, či bude kočík natriasať, nesúvisí s kolesami, ale s odpružením konštrukcie. Mne najviac natriasal práve kočík s nafukovacími kolesami.

evabb35
28. jan 2021

@nikadamko Nafukovacie. Nemala som žiadny problém, žiadny defekt. Hlavne na zľadovatelom teréne a

v snehu, v lese som to ocenila.

evabb35
28. jan 2021

@nikadamko jediná nevýhoda nafukovacích za mňa - sú ťažšie.

meg321
28. jan 2021

kedze na SR neexistuju cesty bez vymolov a zrejme budes chciet/musiet s kociarom ist obcas aj cez zhorseny teren, blato.. tak urcite odporucam nafukovacie+ ak chces mat istotu, priobjednaj si rovno 1 dusu ci koleso navyse. Plastove hrkaju, penove su nekvalitne. No kazdy ma inu skusenost.

saxana000
29. jan 2021

Mala som nafukovacie na 3 kombinacii nikdy ziadny defekt ziadny problem dofukala som ich jediny raz za 2.5 roka presla som snehom strkom lesom po trave na kupalisku v meste po macacich hlavach a malu ani nehlo.na sportaku som mala pevne pogumovane alebo ako to opisat hrkotalo to strasne kazdy kamienok je citit ked po nom prejdes.kym bude babo v hlbokej vanicke jednoznacne by som bola za nafukovacky.

dzejsik
29. jan 2021

môžeš skúsiť aj pneumatiky plnené penou/gélom .. nechytíš defekt, ani sa nezapichujú kamienky ... a aj z tvrdenej gumy sú ok, ale my sme na nafukovačkách iba raz mali defekt za 2 roky, aj to sme sa trepali cez krkahájovú lúku a napichli sa na veľký tŕň