icon

Súrodenecký kočík

24. sep 2021

Ahojte babule, prosím vás tie čo máte rozdiel medzi deťmi 17 mesiacov, rok a pol, kupovali ste súrodenecký kocik? Ja sa neviem rozhodnúť, vaše rady a skúsenosti by som veľmi moc ocenila. Ďakujem vám krásne!

anjelicek26
24. sep 2021

My sme mali dva roky a mali sme surodenecky... syn bol torpedo, mala velmi neskoro chodila... kto by to vlacil a nahanal... mali sme icandy peach - tam sa na jednom podvozku da dat duo aj mono kocik, ked som sla len s nou, tak som dala len vanicku, ked som brala aj jeho, tak adaptor a dalsiu sedacku, my sme to velmi vyuzivali...

evica17
24. sep 2021

My budeme.mat cca 15 mesiacov a kocik som.si zadovazila. Ale len taky bazarovy, predpokladam ze maly uz bude chodit. Cize na take prechadzky pojdeme pesko s babatkom v kociku. Ale zas na nakup a k dr a in evybavovacky, alebo pripadne dlhai vylet/ prechadzka sa ti zide. Ja som to hlavne kvoli tomu kupovala, a kedze to nebudem az tak casto potrebovat, tak stacil taky obycajny, bazarovy. Pretoze aj tak castejaie budem pouzivat ten jednokocik.

zuvelyn
24. sep 2021

Nie, budeme mať 16 mes rozdiel a syn od kedy zacal chodiť nechce kočík ani vidieť. Dokupim ale skejt ked uz nebude vládať behať.

katie253
24. sep 2021

My máme rozdiel 13 mesiacov a máme kočiar City select jogger, a za mňa super. Vieš z toho urobiť aj jednokočík ak potrebuješ ísť von len s jedným. Kupovali sme z druhej ruky.

tosomja
24. sep 2021

Bugaboo donkey Twin. 😊 Najlepšia investícia. Medzi deťmi 14m rozdiel.

dzina007
24. sep 2021

Ja mam rozdiel 15,5 mesiaca. Mali sme Baby Jogger city select. Ten sa da používať aj ako súredenecký a aj pre dieťa samé. čo bola výhoda ak som niekam šla len s jedným dieťaťom
Kupovali sme novy lebo vtedy bazarove moc este neboli. Ale viem ze ked som ho predavala tak az na par skrabancov bol v bezchybnom stave. Joggery kociky su jak take tanky. 😀