Svetkocikov - skúsenosti s nákupom
Ahojte,prosím vás akú máte skúsenosť s e-shopom svetkocikov.sk
Dnes som objednala kočík tak by ma zaujímalo dodanie a ako ste boli spokojné
@erikad82 super ďakujem,lebo čo som videla recenzie s pred 3 rokov tak boli samé negatívne tak som chcela vedieť niečo aktualne🙂
@christin33 chcela som si stade objednat kočík ale čítala som dosť zle recenzie aj na heureke aj tu na MK tak som sa nakoniec rozhodla pre centrum kocikov Nitra a bola som spokojná
@kika3111111 tiež som čitala ale boli staré a už som urobila objednávku tak dúfam že budem spokojná...nenapadlo ma si najskôr prečítať až potom objednávať
@christin33 veď jasne snáď to bude všetko oki, väčšinou sa všetci sťažovali na reklamácie. A sú dosť staré tie recenzie, ja som sa len zľakla preto som objednala z iného eshopu
@kika3111111 hej hej veď to že sú staré tie recenzie tak uvidíme dala som pre istotu na dobierku
@christin33 Mám od nich kočík, bola som maximálne spokojná. Platba vopred. Kupovali sme pred rokom.
@christin33 my sme kupovali pred rokom a boli sme spokojný. Dodanie bolo do 3 týždňov ak nie aj skôr a celkovo komunikácia s nimi fajn. Spokojnosť.
Tiež mám odtiaľ kočík. Kupovaný nedávno. Komunikácia aj dodanie ok. Prišiel do týždňa od zaplatenia. Ale komunikácia po už žiadna 😁
My sme odtial kupovali pred rokom detske obliecky. Dodanie do par dni, aj komunikacia bola fajn.
Objednavka prebehne super rýchlo aj dodanie horšie je keď sa náhodou nieco pokazí a budete musieť riešiť reklamáciu. V Tom je hlavný problém. Ruky prec.

Ahoj! Mala som odtiaľ kočík. Bola som nesmierne spokojná 🙂 Dodanie bolo do 3 týždňov.