Tipy na kočík pre 120cm dieťa vhodný do terénu
Prosim, mate tip pre kocik pre veľké dieta 120cm? Ideálne ľahký, skladny, športový ktory zvládne aj ťažšie terén, ideálne golfač? Pripadne rovno ten čo sa ta použiť rovno ako cyklovozik? Skúsenosti? Hlavne ti co sa tiez vela nechodia s deťmi
Vďaka
Ale teda neviem si uplne predstavit napratat 120cm dieta do kocika. Nepomylila si sa v tej vyske? Kolko ma rokov?
Ale teda neviem si uplne predstavit napratat 120cm dieta do kocika. Nepomylila si sa v tej vyske? Kolko ma rokov?
@anonym_7f6695 10
Myslis klasicky kocik pre take velke dieta ci nejaky zdravotny? Ak klasicky, tak ja mam snad najvacsi co som vtedy dokazala zohnat aby sa v nom syn dlho vyspal a on ma teraz 95 cm a je to tak na hrane, ale na sedenie uplne v pohode je naozaj velmi priestranny a nielen dlhy ale aj pohodlne siroky - valcobaby snap 4 trend, my ho mame s nafukovacimi kolesami. Sklada sa dobre a je lahko manipulovatelny. Neviem ci sa este predava.
@anonym_7f6695 nie zdravotný, klasický. Mali sme valco s loznou plochou 105cm, bol dobrý. Hľadám niečo podobné
Ono 120cm deti sa bežne v kočíku nevozia, takže asi ťažko taký nájdeš. A už vôbec nie ľahký, skldaný a do terénu. Aj váhový limit bude asi problém.
@anonym_7f6695 10
@anonym_autor 10 rocne dieta potrebuje kocik? V tejto vyske (a vahe) uz len zdravotne kociky
Ono 120cm deti sa bežne v kočíku nevozia, takže asi ťažko taký nájdeš. A už vôbec nie ľahký, skldaný a do terénu. Aj váhový limit bude asi problém.
@thereisabear 15kg
okrem vyšky je doležitá aj vaha dieťaťa. ak ma 10 rokov, predpokladam ze ma zdravotne problemy, na tuto vahu jedine cez poistovnu zdravotny, my mame golfac a je relativne skladny aj do auta, hoci kolieska nie su do terenu, malo info na čo hľadaš
ak ma 15kg vyskusa,j kuknut tieto kočíky: Easywalker Jackey2 XL, Joie Pact PRO, Petite&Mars Street+ Air, Valco Baby Snap 4 Sport Trend, Kinderkraft Nubi 2, Cybex Eezy S+2, mali by to byť kočíky do nosnosti 22kg (neviem prečo mi to ukázalo ako link)
ak do terenu, ale “vozik” urcite thule.
napriklad thule urban glide klasick kocik, maju aj vozik .. nosnost maju 34kg
@anonym_autor Na takú výšku a váhu budú už len kočíky pre ZTP. Napr. klasický robustný kočík Kimba Spring od OttoBock má nosnost až 40 kg:
https://www.patron.eu/cs/reha/reha-produkty/det...
Alebo ak chceš ľahko manipulovateľný, golfové palice, tak ideálny je McLaren Major Elite. Podmienkou ale je, že dieťa nemôže trpieť telesnou vadou, lebo kočík nemá opierky ani fixátory. Je až do váhy 50 kg. Máme taký,
@anonym_7f6695 10
@anonym_autor ale preco chces vozit 10 rocne dieta v beznom kociku? Lebo ak ma nejaky zdravotny problem, naozaj bude lepsi specialny kocik…

Myslis klasicky kocik pre take velke dieta ci nejaky zdravotny? Ak klasicky, tak ja mam snad najvacsi co som vtedy dokazala zohnat aby sa v nom syn dlho vyspal a on ma teraz 95 cm a je to tak na hrane, ale na sedenie uplne v pohode je naozaj velmi priestranny a nielen dlhy ale aj pohodlne siroky - valcobaby snap 4 trend, my ho mame s nafukovacimi kolesami. Sklada sa dobre a je lahko manipulovatelny. Neviem ci sa este predava.