icon

Treba na zimu fusak pre 15 mesačného?

diablica697
8. okt 2017

Maminky,syn ma teraz 13.mesiacov.Bude v zime potrebovat do sportoveho kocika zimny fusak ak bude mat zimnu konbinezu?ci stacu len tepla deka?povedzte mi svoje skusenosti.dakujem ;)

nelinka2009
•
8. okt 2017

Ja dam fusak a bude mat 18 mes v decembri, ale este nechodime... V zime ho ani pobehat von nebudem davat, ked zacne.

elliottka
•
8. okt 2017

Moj ma skoro 11m a teda fusak ano, ale ja prave nanoznik nechcem, lebo sa mi to proste nepaci. Snad ho nebudem v zime musiet dokupovat z praktického hladiska.

nana1710
•
8. okt 2017

Závisí aké máš dieťa Ak obsedi v kočíku a chodíte na dlhšie prechádzky podľa mňa v mraze fusak treba. Otázka je či sa budete ešte kočíkovať. Mne už moc nechceli sedieť tak sme často šli na pešo. Fusak som však v kocari mala a využil sa aj na sánky. Deka tak teplo neudrží.

novakkata
•
8. okt 2017

Ahoj!Môj syn už v tomto veku vôbec v kočíku nebol, buď na vlastných, alebo na saniach v oteplovačkách a v zimnej bunde prikrytý dekou a to bolo minulú zimu aj -10 a nič sa mu nestalo, neprechladol ani raz, takže v kočíku podľa mňa stačí overal a hrubšia deka.

mattia_my
•
8. okt 2017

My mame 16M a fusak mu planujem do kocika davat. Nemame daky extra drahy, da sa pri nohach rozopnut, takze cizmy moze mat mimo fusak. Rovnako ako pise @nana1710 - aj do sanok je ho podla mna treba...

diablica697
autor
•
8. okt 2017

Dakujem 🙂

silverrko
•
8. okt 2017

My sme používali a aj do saní. Zima u nás je krutá🙂 Máme jeden kt.rastie s dieťaťom.

siska53
•
8. okt 2017

@diablica697 no..my sme mali fusak.. Tiez taky,co rastie s dietatom. A veru zme ho vyuzili,ked sedeli..viac pri malej ako malom,lebo ta v tom case nebola este taky zdatny chodec.

sivypegas
•
9. okt 2017

Ved, troska aj otuzujte,,,naco fusak,ked mas zimny overal? Okrem toho teraz tie zimy nie su az take chladne.Pri -20 by som dala aj fusak,aj overal,ale v 0vych teplotach????

lucik194
•
9. okt 2017

za mna ano, treba kupit taky speci do sportoveho kocika - co sa dole odopne (dole je zips), ty budes pokojna (dieta v teple) ked bude chciet ist von vyberies ho von, bude behat a ked opat ho das do kociara tak bude v teple vo fusaku ale dole odopnes zips, topanky s nohami nechas vonku nech otecie voda sneh, oklepes a za chvilku ked budu suche topanky ich strci dovnutra do fusaku, nas sa tento maximalne osvedcil.

Take veci ako otuzovanie - to su reci, nakolko nasa spavala len vonku (bolo jedno ci prsi snezi.... potrebovala aj fusak aj overal... v overali ked zaspala jej bolo zima, za nas urcite fusak aj zimny overal, tiez sme ho davali aj do saniek (ked zaspala)

lujziana44
•
9. okt 2017

Ja by som isto kúpila fusak., Predsa len sú dnes rôzne a od výmyslu sveta. Pekne si ho odzipsuješ a bude. Malý môže behať koľko chce. Oni majú pri nohách aj takú nepremokavú časť, aby si ho stále nemusela sušiť

mattia_my
•
9. okt 2017

@sivypegas my sme mali minulu zimu i -16 st.cez den. Mozno v BA je v zime 0, tam celu zimu zvladnu v teniskach...

sivypegas
•
11. okt 2017

@mattia_my ja som vyrastala v tplotach -27a rano ked sme vstali bolo ako v mraznicke,kedze sa kurilo kotlom a v noci nikto nepirkladal,teplo vyprchalo,napirek tomu sme nemali ziadne suepr,teple obleenia ,,ani si enhcem predstavit ako to bolo kedme boli amlinke deti a sme tu a vobec sme nebyvali chorlai ako anpr susedia kt mali v tej dobe teplo a elektricke kurenie,ti boli cez zimu aj 2 krat chori,,TAkze,otuzovaat je lepsie ako barbulit a vykurovat byty,domy/

nelinka2009
•
11. okt 2017

@sivypegas mozem len suhlasit, odkefy otuxujeme, saunujene a hlavne menej obliekame, von ideme za kazdeho pocasia je mala zdrava ako ryba... Inak poradila mi to imunologicka

mattia_my
•
11. okt 2017

@sivypegas jasne, kazdy podla svojho uvazenia...

lenka_samorin
•
11. okt 2017

my sme používali fusak aj pre staršie deti, mala som pocit väčšej ochrany pred chladom.

katka253111
•
11. okt 2017

@diablica697 urcite 🙂 moj napr v kociku spaval kazdy den aj v zime aj ako 2.5rocny 🙂 takze za mna ano...prip.mozes pouzit do sanok... mali sme Emitex Combi

katka253111
•
11. okt 2017

@sivypegas tak overal pr bezcov...deti co neposedia... mij napr.bol nauceny spavat kazdy bozi den vonku aj ako 2.5rocny a naco by som ho navliekala do overalu, ked skm ho v teplakoch supla do fusaku a vetrovky a spal tak aj 2-3hodky ;) ale aj ako bezec mal zateplene gate a sedel vo fusaku...lebo vtedy sa dieta nehybe... ak siel v overali, tak zvacsa so sankami ci bobami sme sli