icon

Univerzálny kočík pre športovcov

portret7
6. máj 2013

Ahojte mamičky. Prosím Vás o skúsenosti a radu. Neviem nájsť ideálny kočík, ktorý by spĺňal moje požiadavky, žiaľ, taký neexistuje, tak chcem nájsť vhodný kompromis. Koćík by mal slúžiť do terénu (myslím tým nespevnené lesné cesty) i na korčulovanie, mal by byť pre vačšie dieťa do 3 rokov, naozaj stabilný a s preklápacou rukovaťou. 3 kočíky skladovať nemožeme 😉 Teším sa na Vaše príspevky. Vopred ďakujem.

portret7
autor
6. máj 2013

pardón, v nadpise má byť univerzálny 😲

soldi
6. máj 2013

@portret7 s preklapacou rukovatou? akoze do oboch smerov? tak taky asi neexistuje pre trojrocne dieta, lebo tie byvaju dost uzke a male.

inak skus pozriet tento:
http://www.baby.jogger.cz/15-baby-jogger-summit-xc

kamaratka ho ma- idealny do terenu, uzasne odpruzeny, skvely na korcule, ma rucnu brzdu, velku strechu, takze nesvieti dovnutra slnko, je lahky skladny a ta kamoska v nom vozi 5 rocneho ked treba 🙂
ja mam baby jogger city elite a su to fantasticke kociky 🙂

portret7
autor
6. máj 2013

@soldi no tak, ze bude moct dieta sediet v smere i v protismere jazdy...najidealnejsie je preklopit rucku, lebo s otocnou sedackou sa vzdy trapim, u nas totiz dost fuka a vonku travime vela casu...dakujem za tip, idem hned prskumat 🙂

soldi
6. máj 2013

@portret7 hej, hej, som si myslela, ale ako som pisala, tie obojsmerne byvaju vacsinou pomerne male.
preto je vyhoda na tom baby joggri, ze ma velku strechu, ochrani dieta pred slnkom aj vetrom a na streche ma 4 okienka na magnetky. 🙂