V čom vozíte ročné dieťa?
Mile mamicky, poradte prosim, ja by som chcela este synceka kocikovat a kupit nieco sportove do travnateho terenu, kedze sme vela v prirode, ale priatel uz by chcel dat kociarik prec a vodit za rucky nasho synceka.
Drobec ma takmer 15 mesiacov, samostatne este nechodi. Este som premyslala nad bicyklom trojkolkou s ruckou.
Mame doma kocik od narodenia so sportovou castou, to je len tu okolo domu, a do mesta alebo na sidlisko mam golfovy, lenze s tymto sa neda pohybovat v prirode. Ako to riesite vy? A do akeho veku vozite dieta v kociku?
Podla mna aj vacsie dieta na rychly presun, vylety, ap.
@mogaa nosic pre rak velke dieta?ved pride o chrbat
@arianna25 a co Ked ma nieco za sebou. Ja mam kombinovat kociar, ma asi 10 rokov uz ho iba darujem. Vyzera osuchany, vyblednuty, svoj ucel plni. Nie zeby sme nemali na novy, ale mne to prislo tak zbytocne.
As 15 mesacny este nechodi Sam, urcute ho nevodte za ruky, myslim, ze je o nevhodnosti tejto metody dost odbornych clankov

Normalne sportovy kocik.ked chce muz nech s nim chodi bez kocara a potom nech si ho nanasa.nas maly bol v kocari do 2,5 a ked sme isli na dovolenku a chceli sme aj vecer behat po meste zobrala som kociar aj tam .v stredomorskych oblastiach jw to normalne