icon

Vajíčko Maxi Cosi

nikolabulkova
26. jan 2015

Ahojte dievcata mate toto vajicko? Ja ho potrebujem ku kociku Mutsy Evo.

danieli
26. jan 2015

Len si preštuduj aké presne vajicko potrebuješ, predpokladám pebble, lebo je viac typov a nemusí sadnúť, mne treba pebble na quinny kocik, ale napr. Cabriofix by nesadol, v bazári maju kocky vela vajíčok maxi cosi

ivetbal
27. jan 2015

Stačí použiť vhodné adaptéry a pasuje skoro na každý kočík 🙂

anitra11
27. jan 2015

na Mutsy Evo ti pôjdu s Adaptérmi uchytiť tieto autosedačky - Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix a Citi SPS
môžeš mrknúť :
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombin...

a majú tam samozrejme v ponuke aj tie autosedačky ...

danieli
27. jan 2015

Ok uvediem priklad, na eshopoch popisu kadeco, ze vsetko pasuje, ja mam len jeden priklad z rodiny, svagrina si kupila kocik maxi cosi a vajicko cabriofix, maju vsetky mozne adaptery, nesadol, potrebovali pebble, ale uz nekupovali, poskusajte v predajniach

zdenka13
15. máj 2016

Ahojte. Nazreli by ste niekto, jto mate vajicko maxi coxi cabriofix do mojho albumu a porovnali, ci mate ten isty system ako ja? Mam starsi typ mxi cosi cabrio a hladam adapter, len neviem, ci tie novsie nie su uplne ine.. Dakujem, sk si niekto najde cas 🙂

danuska24
15. máj 2016

@zdenka13 ja mám tiež to isté čo ty

zdenka13
15. máj 2016

@danuska24 dakujem krasne 🙂 ale mas verziu cabriofix, tu novsiu? Ked ano, velmi si ma potesila 🙂

danuska24
15. máj 2016

@zdenka13 tak neviem či Ťa poteším, mam ho od svagriny, jej dcéra má 6, až také novéasi nebude 😉

danuska24
15. máj 2016

A aký adaptér zhanas?

zdenka13
15. máj 2016

@danuska24 je na nom napisane cabrio alebo cabriofix.. adapter na peg perego.. ktory sedi na cabriofix.. lenze ja mam strasiu verziu pod nazvom cabrio