icon

Vanička Shunggle versus klasika

kroketka7
16. aug 2021

Ahojte, mate skusenosti s vanickou shunggle? A odporucate ju aj pre novorodenca alebo skor klasicku? Dakujem.

mamamasama
•
16. aug 2021

na shnuggle nedam dopustit... za mna povinna vybava pre babatko... vyuzivali sme ju od prvych dni cca do roka a potom presli na vacsiu velkost...maly ju zboznuje a kupanie je uplne bezpecne a hlavne jednoduche... oplati sa investovat

elementissa
•
16. aug 2021

Tiež sme mali shnuggle a neviem si predstaviť mať akúkoľvek inú. Navyše, môj syn bol malinké predcasniatko, z nemocnice prisiel ako 2200 gramový, no v shnuggle vanicke bol krásne opretý, nekydal zo strany na stranu a topka boli takmer metrové nožičky, vďaka čomu sa nebolo treba zhybat a ničiť si chrbát. Jednoznačne povinná výbava pre novorodenca. Ja som moju už predala, takže vieš kúpiť novú alebo v super stave z bazarika a stále predať ďalej, je o ne veľký záujem

ninah1486
•
11. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mám doma vaničku od babypatent, tú môžem len odporučiť

beahavala
•
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

používam vaničku ale inú značku