icon

Vaše skúsenosti s kočíkom 4 Runner Bebe Beni

marissenka
18. dec 2011

ahoj maminky.mate skusenost s tymto kocikom? dakujem.. 😉

Strana
z2
stromik
16. jan 2016

Dakujem a este jedna otazocka da sa sportova cast otacat v proti smere a v smere jazdy.dakujem

mabamabo
16. jan 2016

@stromik všetky časti sa dajú nastoknúť na oba smery, aj vajce, aj vaňa, aj športová časť

hrubos
6. okt 2016

Ahojte.Ja mám tento kočík vo farbe fuchsia rouge,spokojnosť maximálna aj v zime,malá mala 7 mesiacov a bola v hlbokom.Teraz máme športovú časť,dá sa aj otočiť.Miesta habadej v kočíku aj pod ním.Malá má 17 mes. a vajíčko-síce už len tak-tak,ale ešte používame.Skladný v pohode do kufra.Priestorný kočík.

cukruska1920
23. feb 2017

Baby prosím vás....Zvažujem kúpu tohto kočíka ale je to dvoj alebo trojkombinacia? Lebo nikde píšu že vajíčko sa dá dokúpiť..dakujem

vlada18
23. feb 2017

Je to trojkombinácia, tu ho majú aj s autosedačkou: https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/bebe...

cukruska1920
23. feb 2017

@vlada18 v sobotu chcem ísť pozrieť do aladdina v Hlohovci majú aj tam trojkombinaciu?

vlada18
23. feb 2017

To naozaj neviem 🙂 my sme ho kupovali z toho detského raja a doprava tam bola a aj teraz je zdarma, aj keď je to z Čiech 😀

cukruska1920
23. feb 2017

@vlada18 ďakujem....A si s ním spokojná?

vlada18
23. feb 2017

Ja som s ním bola veľmi spokojná 🙂 vozila som v ňom aj malého a potom aj malú a stále bol krásny a plne funkčný. Už sme ho predali, lebo malá má 2 roky a už chodí pešo. Ale ja ho môžem len a len odporúčať.

cukruska1920
23. feb 2017

@vlada18 ďakujem...Tak dúfam že ho budú mať ako trojkombinaciu

vlada18
23. feb 2017

Keby aj nemali, určite vám odporučia, ktoré vajíčko sa ku nemu hodí a či treba ku kočíku kúpiť aj nejaký adaptér.

sisinkak
8. apr 2017

Nema niekto adapter k vajicku na kocik 4runner?

13de
23. júl 2017

Ahojte, chcem sa spýtať, či sa dá nejak rozobrať strieška z vaničky, chcela by som ju dať vyprať . Dik za tipy.

hrubos
1. okt 2017

@13de Ahoj.Ja som to skúmala dlho a nepodarilo sa mi to.Keď svietilo cez leto slniečko,dala som ho na dvor,vydrhla kefkou s mydlom lanza,osprchovala hadicou a nechala dobre vysušiť...inak sa nedalo..ale je čistý😀😀

ozzik123
19. apr 2018

Ahojte. Podla mna len zbytocne vyhodite eura za tento kocik. My sme ho kupili uz pouzivany po 1 dietati. Vanicka uplne nestabilna, triasla sa ako studeno, neda sa hojdat, je to ako z makoveho kvetu cele. Rukovät aj strieska sa hned zasekavali.Farba rychlo sedivie.Upinanie vajicka v aute zo slabeho plastu. Vsetky tie kociky teraz robia tak nekvalitne. Ani zainvestovat sa niekedy nevyplati ☹

Strana
z2