Vaše skúsenosti s kočíkom 4 Runner Bebe Beni
ahoj maminky.mate skusenost s tymto kocikom? dakujem.. 😉
Ahojte.Ja mám tento kočík vo farbe fuchsia rouge,spokojnosť maximálna aj v zime,malá mala 7 mesiacov a bola v hlbokom.Teraz máme športovú časť,dá sa aj otočiť.Miesta habadej v kočíku aj pod ním.Malá má 17 mes. a vajíčko-síce už len tak-tak,ale ešte používame.Skladný v pohode do kufra.Priestorný kočík.
Baby prosím vás....Zvažujem kúpu tohto kočíka ale je to dvoj alebo trojkombinacia? Lebo nikde píšu že vajíčko sa dá dokúpiť..dakujem
Je to trojkombinácia, tu ho majú aj s autosedačkou: https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/bebe...
@vlada18 v sobotu chcem ísť pozrieť do aladdina v Hlohovci majú aj tam trojkombinaciu?
To naozaj neviem 🙂 my sme ho kupovali z toho detského raja a doprava tam bola a aj teraz je zdarma, aj keď je to z Čiech 😀
@vlada18 ďakujem....A si s ním spokojná?
Ja som s ním bola veľmi spokojná 🙂 vozila som v ňom aj malého a potom aj malú a stále bol krásny a plne funkčný. Už sme ho predali, lebo malá má 2 roky a už chodí pešo. Ale ja ho môžem len a len odporúčať.
@vlada18 ďakujem...Tak dúfam že ho budú mať ako trojkombinaciu
Keby aj nemali, určite vám odporučia, ktoré vajíčko sa ku nemu hodí a či treba ku kočíku kúpiť aj nejaký adaptér.
Nema niekto adapter k vajicku na kocik 4runner?
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa dá nejak rozobrať strieška z vaničky, chcela by som ju dať vyprať . Dik za tipy.
Ahojte. Podla mna len zbytocne vyhodite eura za tento kocik. My sme ho kupili uz pouzivany po 1 dietati. Vanicka uplne nestabilna, triasla sa ako studeno, neda sa hojdat, je to ako z makoveho kvetu cele. Rukovät aj strieska sa hned zasekavali.Farba rychlo sedivie.Upinanie vajicka v aute zo slabeho plastu. Vsetky tie kociky teraz robia tak nekvalitne. Ani zainvestovat sa niekedy nevyplati ☹

Dakujem a este jedna otazocka da sa sportova cast otacat v proti smere a v smere jazdy.dakujem