Ventilátor na kočík
Ahojte mamičky viete mi poradiť či je dobrý nápad alebo máte skúsenosť s nejakým malým ventilátorom na kočík??. Mám synčeka 5 mesačného, dosť sa potí v kočíku a už celkom začína bývať teplo a dusno. Či by mu to trošku nepomohlo jemný vánok keď bude hic. Ďakujem pekne za odpovede. 🙂
Neda sa ti na kociku odzipsovat par kuskov?mala by tam byt lahka sietka a vtedy prudi vzduch aj do vanicky.ja som chodila s malou bez nanoznika v kratkom bodynku s holymi nozickami a natiahnutou clonou aby ju nespalilo.ziadna plienka deka a podobne veci cez kocik...lezala na bavlnenej plienke tu som jej podla potreby vymienala ked sa spotila alebo ked sme boli na kave v chladku alebo na ihrisku vybrala som ju z kocika na ruky alebo na deku aby ju trosku vetrik osviezil.a samozrejme pokial to nie je nutne nechodit von cez ten najvacsi upek..ale zvladli sme takto aj kupalisko lebo ved nemohla som starsiu zavriet na cele leto doma len preto ze mame doma par mesacne babo.. ale ten ventilator naozaj nie je dobry napad..
Ďakujem pekne maminky 🙂

nemyslim si, ze by taketo nieco bolo treba. staci chodit von, ked nie je uplny upek a zdrziavat sa v chladku, obliect len nalahko. aby si potom nepisala, ze ho hned ofukol ten ventilator a chytil soplik.