Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
ahojte ja potrebujem poradit, chcela by som golfac, ani nie tak na prechadzky( normalny sportovy mam) ale vyslovene len do auta na nakupy a na dovolenky do lietadla. lahucky, lahko skladatelny a pekny 🙂 cena okolo 150-200 a dizajnovo sa mi paci napriklad quinny zapp extra. dakujem pekneeeee
Ahojte potrebovala by som poradit, chcely by som kupit mensi, lahsi a skladnejsi kocik tak na nakupy, do mesta, na kratsie prechadzky a na presuny. Pozerala som rozne kociky a zapacil sa mi quinny zapp xtra a baby jogger city mini, ktory by ste mi skor odporucili? Alebo nejaky iny kocik. Dakujeeeem 🙂
Ahojte! pre synčeka chceme kúpiť na jar športový kočík . Ale neviem sa orientovať v toľkej ponuke. Určite to nemusí byť dizajnový hit, a určite nedám za kočík viac 200 e, uvažujem aj o kúpe z bazára, tak ak máte tak dajte tip.
Mám niekoľko požiadaviek:
4kolesový, najlepšie nafukovacie kolesá (nemusia byť), predné s aretáciou,
otočný v smere aj protismere jazdy, ak by nebol - tak určite "kukátko" na strieške
výškovo nastaviteľná rukoväť,
priestranná sedacia časť a dostatočne dlhá -nech mu nevisia nohy takže aj polohovanie nožičiek polohovanie až do ľahu - aby si mohol aj pospinkať,
ľahký -do 10 kg, ale ja ľahko skladateľný, ovládateľný jednou rukou takže nie golfové palice,
potešil by aj pultík pre rodiča a aby bol nánožník súčasťou kočíka, aby som nemusela kupovať zvlášť, prateľný poťah,
s kočíkom chodievam na dlhé prechádzky cestou necestou, na záhradku - nielen do obchodného centra
za každú radu vopred ďakujem.
najlepší je Giordani ethos 🙂
Ahojte, chcela by som sa spýtať či niektorá z Vás má nejaké skúsenosti s kočíkom Kunert Professional- romantic? Alebo či mi aspoň neviete poskytnúť svoj názor. Lebo poviem úprimne že zatiaľ v tom veľmi neviem chodiť a kočík sa nám veľmi zapáčil a aj cena je skvelá ale zasa nechcem kúpiť hocičo. za každý názor vopred vďaka. 🙂
ahojte potrebujem radu . chcem kupit malemu kocik no neviem ci golfovy kocik je ta spravna volba. nie je lepsie ked su spojene golfove palice ako napr na cybex calisto 2014. dakujem za kazdy komentar
@veronnikaaa moj nazor- radsej taky,co sa da ovladat aj jednou rukou.
viem to porovnat. Pvodny,moj vysnivany sa dal,krasne ovladat jednou rukou,tento,kedze,muz trval na,kupe skladnejsieho do auta(kvoli par dovolenkam..ale,co uz..),tak sme teda kupili,taky ten golfovy,cize palice oddelene.
no tazko mi je tlacir go len,jednou rukou,ak,niekedy treba,napr.ked maleho chcem,drzat,je to,tazsie,ako pri,mojom povodnom,kociku.
takze ja sa,priklanam,k takemu,co sa pohodlne,ovlada jednou rukou.
@siska53 cybex calisto 2014 alebo Peg-Pérego Si ??? 😒
@veronnikaaa jednoznacne cybex ten budem odporucat aj na smrtelnej posteli 😀
@prasiatko30 mas ho aj ty? preco takyto nazor??
@veronnikaaa da sa niekde zohnat aj nanoznik na ten cybex calisto 2014 ? nikde to neviem najst ...
@veronnikaaa - lebo ja som pri prvej dcere chcela najsuper kocik moderny a trojkolku a trojkombinaciu a co ja viem co a pri druhom dietati som uz mala par veci jasnych a kupila som calisto - da sa riadit jednou rukou - pokial mas dalsie dieta tak je to na nezaplatenie, da sa dat do uplneho lahu - a lahucko s jednou rukou nie ako u klasickych golfacov, da sa zlozit jednou rukou a vopcha sa do kufra aj maleho auta , ma velku kapptu - teraz som postrehla ze dokonca maju UV filter a este vacsiu kapotu tie novsie modely, dieta som vozila od 4m do skoro4r a odviezla som aj 6r dieta, brzdilo super jednou nohou a tak ze sa neodbrzdovalo - co sa mi pred tym u golfaca stavalo, a aj ked calisto podla vahy je jedn z tazsich golfacov ide super lahko, kolieska sa mi ani raz nezadrhli - za tie skoro 4r som ich asi ani jeden raz nemusela naolejovat - ja som fakt spokojna
A este jedno plus je aj to ze je dost uzky. - pred tym som mala quinny - a s tymto som mohla ist na navstevu ku svokre bez toho ze by som musela otvorit obidvoje casti dvier na vchode - a vmestila som sa aj do uzkeho vytahu a malych obchodikov
@prasiatko30 ok dakujem za nazor. a odkial si ho objednavala a mas tomu aj nanoznik??
To by ti nepomohlo kebyze ti odporucim ten eshop co som pouzila ja 😀 nanoznik som k nemu nemala - mupila som normalne standardny fusak nie ten ich lebo ten je dost drahy a kupila som jeden v skoro rovnakej farbe ako bol kocik a za polovicnu cenu, bublina proti dazdu bola vtedy v cens kocika - teraz je sa mi vidi predavany osobitne
@prasiatko30 ano predava sa len kocik a aku mas farbu?
@veronnikaaa cerveny
@veronnikaaa ak ma,spojenu rucku a da sa ovladat jednou rukou,tak ten.
@siska53 a golface sa nedaju ovladat jednou rukou? lebo mne predavacka povedala ze chicco multiway sa da 😀
@veronnikaaa mozno daktore ano,ja mam taky ten gesslein,ten sa tazko ovlada 1rukou,lebo predne kolieska su otacave a asi tam nieje gunkcia na ich zaaretovanie,aapon som,ju za ten cas pouzivania nenasla.
aspon si teda myslim,ze mam golfac,alebo nieco tomu podobne,prosto trcia dve take rucky,nie su spojene.
najlepsie vyskusat v predajni a popytat sa na skusenosti mamiciek,ako aj robis,lebo dakedy nestaci vyskusat,dolezitejsie je,ako bude naozaj fungovat v terene.
citala som recenzie a ze na tom cybexe je mala sedacia cast .... vobec neviem aky kocik mam kupit. aky by ste mi poradili a aku znacku?
@veronnikaaa inak..kebyze muza nebolia pri tlaceni 100r buginy krize(je dost vysoky-mm),tak golfac ci iny sportak,nekupujeme.mne staci obycajna,bugina,je lahka a i lahsie sa ovlada i jednou rukou,lahka na,tlacenie.akurat tam nie je ani maly kosik na nakup,ale ak nekupujem,vela,len povesim na,tie rucky a je,to. A to sme v nej vlani vozili na velmi dlhe trasy,ked sme sa ponahlali i 3rocneho synatora.
ono asi najlepsie sa vybrat do obchodu a popozerat,vyskusat.
Baby,tie co mate golfac Quinny Zap Xtra, viete o niekom, kto by mi usil polstrovanie na sedacku?
Nano 2014 nautical co hovorite na tento kocik ??? 🙂 myslite si ze madlo okolo dietata je na nieco dobre. tento kocik to nema..... Dakujem
Maminky chystame sa predavat tento kociarik presne ten isty aj ta farba
(čierno biela) je po nasom starsom drobcovi cize ma cca 2 roky ale kedze sa nanho neda pripevnit ten stupienok pre stasieho surodenca tak babatku co cakame musime kupit novy. Je to dvojkombinacia vanicka aj sportova cast su fakt ako nove akurat z boku na konstrukcii je maly skrabancek a ta sietka na nakup je trosku roztrhnuta ale to sikovne rucky zasiju preto ho predavame pomerne lacno za 50e tak aby ste niektora mali zaujem dajte vediet poslem aj fotky hlavne teda Pezinok a okolie emoticon
Ahojte, potrebujem kupit sportovy kocik pre vascie dieta, aby bol do 3-4 rokov, mal nafukovacie kolesa, predne aretovacie alebo prehadzvacia rucka a bol dlhy okolo 100cm, pozerala som Nico Bebetto, vraj sa lame, potom Quatro Monza, tiez udajne nic moc, Hauck Boston, Houston ci Orlando maju sportovu cast do 90cm,nasla som Chicco Activ 3 a Chicco artic, no zatial nikto nic o nich nevie, tak uz rozmyslam nad PP GT3, kedze chcem ,aby bol aj na zimu a dlhsie spanie vonku, len som radsej chcela švorkolku, o znacku mi az tak nejde, takze ktory teraz, ci je este nejaky lepsi?

@v.luccy hm tak hlavne aby si vedela načo ake skladanie a tak...a potom hladaj...tu na koni je teho plno určite si vyberieš a aj finančne,držim palce 😉