Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
No po nejakych radach a hladani mam 3, co su u mna naj: brio go, casualplay s4. gesslien mozno....neviem ktory typ vsak....staci mi sportak, nechcem kombinovany...problem je, ze z druhej ruky sa okrem casualplay prave tieto typy na bazaroch a koniku moc nie su. Predavajuca len z BA, musim kocik vidiet v akom je stave....ak by ste o niekom vedeli, prosim IP
Ahojte, vedeli by sme mi poradit kombinovany kocik s co najvacsou vanickou? (Hlavne aby bola co najdlhsia, a na cene nezalezi). Vopred vdaka 🙂
Graco Symbio... hmm, to vyzera fajn, musim skusit zistit viac lebo zatial som ho nasla len vo verzii sportak, nevidela som k nemu ziadnu vanicku alebo nieco pre novorodenca... Nemate s tymto kocikom niektora skusenost?
Co sa tyka toho druheho navrhu, Quinny urcite nie... Mala som Buzz3 pri prvom dietati a nikdy viac :(
@barboramarek hmm kamoska ma PP navettu XL, a babo ma 3 mesiace a uz sa je tam skoro natesno... Tie B nepoznam, pozriem, dik 🙂
@ninan2 cisto hlboky kocik na zimu je urcite naj , tak isto som to riesila pri druhom dietati 😉 popripade inglesina magnum ale neviem ake mas poziadavky koli autu atd.
@barboramarek cp sa uz robia s dlhsou opierkou. 😉
a hartan racer gt si pozrite 😵
@barboramarek ten je moj No. 1 favorit, akurat, ze ho nik nepredava:(( ani na bazaroch...
@ninan2 tak potom z pp len ten peg perego skate ale len tu kolekciu 2011 ta dovtedy je onicom 😉
@mircalla tak si daj inzerat ze kupis a snad 🙂 ja som mala gesslein je fajn ale fakt sa hroooozne rozhegal
@barboramarek rozhegal? a co si snim robila? gessleiny su kvalitne. co si mala aky?
@barboramarek auto mame praveze male, cize co najskladnejsi... tie hlboke nie su moc velke pri zlozeni? A ako to potom spravit, ten hlboky predat a kupit sportovy? Chcela by som casom aj 2. dieta, ale nemam ho dovtedy kde skladovat... Oplati sa kupit aj nejaky z bazaru, kedze je to iba na pol roka?
ahoj su kvalitne, ver ze som snim zaobchadzala perfaktne ako kocikova maniacka 😀 mala som f6 ta stecha je super ale ten klb musis dotahovat pomaly kazdy mesiac, a ten klb na skladanie sa tak vyhegla oni mi to aj vo forbaby potrvdili ze to je norma ze to chyti taku volu ☹
@ninan2 ja som mala hlboky z bazaru a za tu istu cenu som ho predala, ked mas prve dieta sa to da ale ano zaberie to veeeela mieste, ten pp skate by sa dal, aj to brio go, tam je super vana alebo bugaboo ked neni problem peniaze ja ho mam teraz mama a svokra sice nadavaju ale ja som velmi spokojna 🙂
@zajo79 dik moc....ale to je moc vela....teda neviem kolko stoji novy , asi je drahy, ale tolko si nemozem dovolit...takze casualplay s4 je maly?
@ninan2 ono ta vanicka stale zaberie vela miesta ten sportak uz potom menej
@ninan2 este teoreticky sportak s prenosnou taskou ?
@mircalla nieje vobec maly.
teraz v inzeratoch je aj jane nomad - cierny. ten by ti ako sportovy kocik stacil, ked chces z inzeratu.
@barboramarek jasne... no musim to nejak vyskusat, ci to vobec dam do kufra, nejaky hlboky kocik...aj ked neviem ako, nikto na okoli hlboky nema, v predajni mi ho asi na taketo pokusy nepozicaju co? 😀
inak dik, tuto stranku som ani nepoznala
niekde daju aj skusat 😉
@ninan2
@katkad77 http://www.kocikovo.sk/product/graco-symbio-spo... mne sa tiaž pozdaval, ALE zistila som, že šport. časť sa neda polohovať uplne do ľahu, takže taky nechcem...
@barboramarek aha, zeby som na cesty pouzivala sportovy? Len ten zas musim niekde doma skladovat, a mame maly byt... kazdopadne ale neplanujem moc cestovat prve mesiace, a potom uz zas bude zima a sneh, tak to tiez nie, tak mozno by som ten kufor tak nemusela riesit. A na kratky prenos pouzit napr. satku...

babulky mam na vas otazku.
Da sa na Quinny Buzz nakliknut ina vanicka? Viem ze baby pomocou adaprerov maxi cosi zvyknut nakliknut na maxicosi mura quinny speedi vanicku alebo na speediho muru vanicku...myslite ze by sa dalo toto iste aj s buzzom?