Výber dobrého športového kočíka

miriam2807
26. dec 2017

Ahojte zienky, poraďte mi prosim nejaký dobrý športový kočík, nakoľko môj drobec bude mat 5mesiacov a v tomto zimnom obdobi sa už nezmestí do hlbokej časti. Pretože je ešte maly, ideál by bol kočík do úplného lahu, s možnosťou zdvihnúť nôžky, výškovo nastaviteľnou rukoväťou (som dosť nízka) a veľkou strieškou s oknom...🙈😁😁😁
Dakujeem 😊😊

lenulienka1008
26. dec 2017

Ahoj, napr. PP uno je od narodenia až do cca 3. rokov, má prehaddzovaciu rukoväť, (nad týmto som taktiež uvažovala). Alebo Teutonia ( my máme Cosmo), ľahúčko sa s ním manevruje a je vhodný do zimi, má super kolesá. Alebo Gesslein, niektoré sú tiež s prehadzovacou rúčkou, aj pre väčšie deti.

katrin21
14. dec 2018

@miriam2807 odporucam vsetkymi 10timi nove Valco SNAP4 ale vo verzii TREND.. najlepsi kocik, aky som mala a aky som skusala ( a to som ich skusala fakt vela)... jazdi priam sam, vyspi sa v nom s prehladom vdaka dlzke a opierke noziciek dieta do 3r v pohode, prejde kazdy teren, ma velky košik a polohovatelnu rukovat a este sa aj lahko sklada a vazi len cez 7kg ! uplne super vec, hlavne ak auto nakladate casto do auta.
A este ma vybornu striesku, velka, dobre tieni..ma dve rozopinacie oddelenia ( aj sietka, aj plna latka) . Prave vcera ma oslovila dalsia mamicka v detskom kutiku, ze aky to mam kocik, ze je super a ked ho vyskusala, tak si nevedela vynachvalit tu lahkost v manevrovani ( ma Oyster Zero, ktory je ovela tvrdsi, kratsi na lezanie a tazko sa otaca)