Výber schodíka alebo prídavného sedátka ku kočíku

limenka
11. feb 2015

Ahojte mam mensiu dilemu. Mame kocik camarelo a chcela by som k nemu dokuoit bud schodik alebo pridavne sedatko nakolko v lete budeme mat 2 babatko a netusimako by som to mala riesut lebo odstup medzi detmi bude necele 2 r. Len neviem cj by synnuz vedel pochoout ze tam musi stat a viest sa,ci bude tolko vladat.. byt na nohach. baby ake mate vy skusenosti predsa bude aj zima a musim brat do uvahy vsrtky parametre. Ako by ste to riesili vy????

jojake
11. feb 2015

Ahoj, ja mam rozdiel medzi synmi rok a 5 mesiacov a mala som rovnaky problem, lebo starsi utekal. Riesili sme sedadlo, schodik.... Nakoniec sme kupili kocik pre surodencov. 4 mesiace mi kocik pomahal a potom v nom uz starsi nechcel sediet a naucil sa posluchat na prechadzke. Ale teraz ho neviem predat - ten kocik. Tak mam pocit, ze 4 mesiace by som nejak prezila a nemusela som ho kupovat. Asi ti nikto presne neporadi, lebo kazda mamicka to riesi inak, lebo:
1. Kazde dieta je ine - niektore nechce sediet na sedadle, niektore nepostoji na schodiku
2. Dieta sa kazdu chvilu meni - ked teraz uteka, o tyzden uz poda ruku na prechadzke
3. Financie ma kazdy ine.
Zvaz podla financii, podla povahy svojho starsieho dietatka, do leta je daleko. Skus pockat, ako sa vyvrbi starsi a za 2-3 mesiace sa rozhodni ( april/maj). Drzim palce a pevne nervy!

s_mt
11. feb 2015

Ja mam rozdiel medzi detmi 2,5 roka a ked som pouzivala pri synovi skejtik ,tak na nom tak rad chodil,ze potom sa mu uz ani samemu nechcelo chodit,iba by sa vozil.. Ale pomohlo mi to,aspon na pol roka ;) dobra vec

gretocka
11. feb 2015

ja mam medzi detmi rozdiel takmer tri roky a mame skejtik - univerzalny na statie. A ked sa mala naucila chodit a potom uz mozno aj od roka a pol sa nanho pytala. Nebol problem, vedela tam ustat, iba som musela davat velky pozor aby mi z neho nespadla - ist opatrne.
Ak dokaze uz starsie dieta chodit, v pohode ustoji. Existuje aj skejtik, ktory je zaroven aj na sedenie - od firmy Litaf a potom aj postranny bugypod, ale to je cenovoe niekde inde ako skejtik na statie