icon

Vybrali by ste si zelený alebo modrý kočík?

rozinka11
7. jan 2022
Strana
z2
janage
7. jan 2022

@rozinka11 hod si korunu😊 tesne pred dopadom si možno podvedome vyberieš čo by si chcela, aby padlo😉

evica17
7. jan 2022

@rozinka11 objednaj zajtea taky aky sa ti bude pacit prave a zaplat :p a budes mat po dileme 🙂 lebo tiez mam casto dilemu, ze co za jedlo obkednat, aku farbu veci a tak a objednam a uz potom nemozem menit :p

rozinka11
autor
7. jan 2022

@evica17 😀 to je pravda, tak to aj urobim..len viem ho objednat az koncom januara..cize zatial dilema😁😁😁 ale ako myslim, ze pekna dilema..nastastie, ze nemam nic vaznejsie, ze...🙃🙃🙃

xena0
7. jan 2022

Zelený

evica17
7. jan 2022

@rozinka11 tak dovtedy budes rozmyslat :P a pravda, je to taka mila dilema, ze kolko zien by si taku prijalo 🙂

oblecenie99
7. jan 2022

Povedala by som modrý (my máme bielo modro modrú (petrol) konštrukciu, inú značku kočíka, a "svietime" na ulici a schválne som chcela take, nech ma sportiak po sivo bielej trojkombi zaujímavejsi 😁), ale keď som videla fotky, co ste dali, tak mne k tej konštrukcií jednoznačne pasuje viac ta zelená farba.

rozinka11
autor
7. jan 2022

@oblecenie99 dakujem pekne, ano zacinam sa viac naklanat k tej zelenej. Pozeram realne fotky a ta zelena je fakt krasna..zatial som mala vzdy modry kocik, tak asi skusime zeleny😄😄😄

haanovajana
7. jan 2022

Zeleny

Strana
z2