icon

Vybrali by ste si zelený alebo modrý kočík?

rozinka11
7. jan 2022
Vybrali by ste si zelený alebo modrý kočík?Vybrali by ste si zelený alebo modrý kočík?
Strana
z2
janage
7. jan 2022

@rozinka11 hod si korunu😊 tesne pred dopadom si možno podvedome vyberieš čo by si chcela, aby padlo😉

evica17
7. jan 2022

@rozinka11 objednaj zajtea taky aky sa ti bude pacit prave a zaplat :p a budes mat po dileme 🙂 lebo tiez mam casto dilemu, ze co za jedlo obkednat, aku farbu veci a tak a objednam a uz potom nemozem menit :p

rozinka11
autor
7. jan 2022

@evica17 😀 to je pravda, tak to aj urobim..len viem ho objednat az koncom januara..cize zatial dilema😁😁😁 ale ako myslim, ze pekna dilema..nastastie, ze nemam nic vaznejsie, ze...🙃🙃🙃

xena0
7. jan 2022

Zelený

evica17
7. jan 2022

@rozinka11 tak dovtedy budes rozmyslat :P a pravda, je to taka mila dilema, ze kolko zien by si taku prijalo 🙂

oblecenie99
7. jan 2022

Povedala by som modrý (my máme bielo modro modrú (petrol) konštrukciu, inú značku kočíka, a "svietime" na ulici a schválne som chcela take, nech ma sportiak po sivo bielej trojkombi zaujímavejsi 😁), ale keď som videla fotky, co ste dali, tak mne k tej konštrukcií jednoznačne pasuje viac ta zelená farba.

rozinka11
autor
7. jan 2022

@oblecenie99 dakujem pekne, ano zacinam sa viac naklanat k tej zelenej. Pozeram realne fotky a ta zelena je fakt krasna..zatial som mala vzdy modry kocik, tak asi skusime zeleny😄😄😄

haanovajana
7. jan 2022

Zeleny

Strana
z2