icon

Výhody a nevýhody trojkolesového kočíku

doda242
5. feb 2012

Ahojte maminy, chcem sa spýtat niekoho kto ma trojkolku,ako sa s nim chodi? Je rozdiel mat 4-kolesak alebo 3-kolesak? Zaujimaju ma vyhody a nevyhody 3-kolesoveho kocika. Zvazujem kupu 3-kolesoveho kocika,ale nemam skusenosti,tak by som prosila o radu. Dakujem

Strana
z2
edita84
5. feb 2012

tak dnes sme odskúali na snehu a je tutovka 🙂 išlo sa mi lahko či na čerstvom snehu alebo na udupanom a aj na kašovitom roztopenom 🙂

vulka
5. feb 2012

CMy máme starší typ Jané - 3kolesový( veľké nafukovacie). Celkovo je menej stabilný. Stalo sa mi v autobuse, že sa mi v zákrute vyvalil aj s dieťaťom. V snehu je to vcelku dobré. Ak je snehu moc a je mokrý, tak je to nafigu aj so štvorkolesovým. 😉

luciauk
5. feb 2012

ja som mala aj aj. nejaký velký rozdiel v nich nebol, ale trojkolesový je lepší ak by si chcela napr. behať alebo korčulovať, je vrtkejší. ja som mala velké kolesá čo bolo super, ale dostala som párkrát defekt 😖

sariana
6. feb 2012

ja som mala aj stvorkolesove, aj trojkolesove kociky...v kazdom pripade sa mi ovela lepsie ovladal trojkolesovy kocik, bola s nim bezproblemova a jednoducha manipulacia... 🙂 aj sneh sa mi s nim ovela jednoduchsie prekonaval...ked chce clovek ist na obrubnik alebo z obrubnika, tak sa pri trojkolkach odporuca mat zaaretovane predne koliesko a vtedy nedochadza k ziadnemu "naruseniu" stability kocika... 🙂 pre mna osobne je najfavoritom medzi trojkolkami Jane Slalom, lebo ma velke nafukovacie kolesa, megapriestrannu sedaciu cast, kde ma aj stvorrocne dieta dost miesta 😅 a ovlada sa uplne super aj jednou rukou...

Strana
z2