Využívate otočnú sedačku pri športovom sedení u trojkombinácie?
Ahojte 🙂, chcela by som sa opytat na realne skusenosti ohladom kocika... V maji cakame nase prve babo a snazim sa konecne vybrat kocik 🙂. Velmi ma zaujal Chicco Activ3, ma ale neotocnu sedacku pri sportovom sedeni. Ake su vase skusenosti, je to naozaj vlastnost, ktoru budem potrebovat? Vyuzivali ste casto, ze babo sedelo v protismere? Pripadne preco sa mi viac zide kocik s otocnym sedenim? Dakujem za vsetky skusenosti, nejako som sa v teme kocik uz zacyklila 🙈
Mali sme otočnu a dlho som malu mala otočenu tvárou v tvár. Neskôr v lete keď bola staršia sme ju otočili nech ma výhľad ale častokrát som si ju opäť pretočila k sebe. Podla nálady ... podľa mňa je to výhoda. Čítala som kdesi ze je neprirodzene pre deti keď nevidia na svoju maminu počas prechádzky,ze sa cítia viac bezpečne ked ju maju stále na očiach a aj tie podnety z okolia ich toľko nerušia.
Samozrejme sa to týka malých detí. Teraz ma 2,5 a mame golfac a to už neriešim
otocnu sedacku v zmysle, ze odkliknes a nakliknes opacne ano - kym bol maly, bol v sportaku obrateny ku mne, potom uz opacne. existuju potom este take kociky, kde sa da rucka prehodit, ale to som nikdy nepotrebovala.
Dakujem za odpovede, asi teda bude lepsie ostat pri modeloch, ktore otocne su... Pekny den zelam 🙂

Otacala som ked svietilo slnko alebo ked mala sedela a pozerala do sveta a potom zalomila tak som ju odklikla a otocila aby som na nu videla ked sa zobudi..ale nemyslim si ze je to nutnost na sportovom britaxe sa otacat nedalo a nevadilo mi to..