Vziať kočík pre 3,5-ročné dieťa na dovolenku?
Ahojte brali ste 3,5 ročným deckám kočiar na dovolenku? Naša dcéra od mala nieje kočiarová, nevyužívame ho už možno od 2 rokov. Minulý rok sme si ho požičali len čisto kvôli dovolenke a pospala nám v ňom na letisku, leteli sme v noci takže na prespatie bol využitý. Tento rok zvažujem či zháňať, muž veľmi nechce že načo ho ťahať , cestou tam budeme na letisku od 06:30 to by mohla vydržať, bude asi vyspatá no naspäť budeme musieť vstávať okolo 04:00 presun na letisko tam budeme 05:30 tak rozmýšľam ci by jej kočiar nebol najlepší. Na pláž tiež budeme mať nejakých 5. Max.do 10min pešo,. Rozmýšľala som aj na tie presuny, ale či nám v ňom obsedí ťažko povedať.Ako ste to mali vy? 😊
@zuzula507 ako nerozumiem otázke absolútne. Čo ti pomôže,keď ti 10 napíše ber a 15 neber. Ty si poznáš dieťa,ty vieš ako budete cestovať. Inak s lietadlom môže byť spojené meškanie a ine. 🤷
Urcite by som nebrala nato co pises .
V tomto veku už urcite nie. Ani tie letové časy nie sú nejako tragické.
Tak tak , ty si dieťa poznáš , moja ešte nemala rok a pól a kočík sme úplne zrušili a to ja nesoferujem takže my dve chodíme všade buď peši alebo autobusmi . Do kočíku by som ju už nedostala
My ideme na dovolenku s 1r10m a kocik neberieme.
Naša nemala v Tom veku
Ahoj,áno, brala som golfáč aj 4-rocnemu a zišiel sa. Aby som to upresnila,on sa už asi od 2r vôbec nevozil v kočíku, ale keď sme boli niekde mimo domu,vypýtal si kočík na spanie. Tak to bolo aj v Chorvátsku, keď mal 4r,sám si na terasu dovliekol kočík a naložil sa do neho na spanie. Pohľad to bol síce komický, ale pospinkal si ako potreboval😅
Ak nebude treba na letisku, vyuzijes pri presunoch na plaz, ak nie ste priamo na plazi. Viac veci budes moct zobrat a ruky volne
@zuzula507 my sme mali aj teraz pri 3 a pol rocnej a myslim, ze este ho vyuzijeme aj buduci rok.aj pri starsej dcere sme vyuzivali do cca 4 a pol roka. nielen na letisku, ale aj z plaze. dieta je unavene, nechce sa mu chodit a 100x pohodlnejsie je dat ho do kocika, ako vlacit na rukach. plus do kocika dame vsetko, osusky, hracky do piesku, rukavniky, koleso, kremy, atd.a nemusime to nosit. a aj na vecerne prechadzky, my chodievame na dlhsie sa prejst do mesta a dcera by sa po 2 km tahala na ruky. u nas je kocik velmi vyuzitelny.
Ahoj,áno, brala som golfáč aj 4-rocnemu a zišiel sa. Aby som to upresnila,on sa už asi od 2r vôbec nevozil v kočíku, ale keď sme boli niekde mimo domu,vypýtal si kočík na spanie. Tak to bolo aj v Chorvátsku, keď mal 4r,sám si na terasu dovliekol kočík a naložil sa do neho na spanie. Pohľad to bol síce komický, ale pospinkal si ako potreboval😅
@kikulienkadd zlatý😃
@zuzula507 ako nerozumiem otázke absolútne. Čo ti pomôže,keď ti 10 napíše ber a 15 neber. Ty si poznáš dieťa,ty vieš ako budete cestovať. Inak s lietadlom môže byť spojené meškanie a ine. 🤷
@maciatkolulu zbožňujem takéto odpovede, ja zase nerozumiem prečo by som sa nemohla opýtať na čo ja chcem, ved vy nemusíte reagovať. Bola som zvedavá ako to mali/majú ostatní. Ostatne odpovede sú úplne ok normálne samozrejme, že konečne rozhodnutie je a bude na mne 🙈
Len kvôli letisku by som nebrala, veď sú tam sedačky.
nebrali sme ani nie dvojrocnej, bol by uplne zbytocny, kedze obedny spanok spavala v posteli. vlani mi ako 4rocna spala na rukach, lebo let meskal vyse 4h a zvladli sme to. Ale vy si poznate dieta. Brat len kvoli letisku, je zbytocnost a ostara
Náš 3 ročný nemal, a prežili sme teda on ma ešte na nožke ortezu, a zvládol super, všade pomaličky mali sme čas. Na letisku som využila kufor na koleckach kde sedkal
Urcite ano, i ked u nas nie z dovodu presunov-kocar je super, odvezie vsetky veci a my sme bezne chodili na vecere o 21,22 a deti si pospali v kocari, na hoteli sme ich prelozili do postele a hotovo

môj ani nie trojročný nemal…