icon

Vziať kočík pre 3,5-ročné dieťa na dovolenku?

zuzula507
28. júl 2025

Ahojte brali ste 3,5 ročným deckám kočiar na dovolenku? Naša dcéra od mala nieje kočiarová, nevyužívame ho už možno od 2 rokov. Minulý rok sme si ho požičali len čisto kvôli dovolenke a pospala nám v ňom na letisku, leteli sme v noci takže na prespatie bol využitý. Tento rok zvažujem či zháňať, muž veľmi nechce že načo ho ťahať , cestou tam budeme na letisku od 06:30 to by mohla vydržať, bude asi vyspatá no naspäť budeme musieť vstávať okolo 04:00 presun na letisko tam budeme 05:30 tak rozmýšľam ci by jej kočiar nebol najlepší. Na pláž tiež budeme mať nejakých 5. Max.do 10min pešo,. Rozmýšľala som aj na tie presuny, ale či nám v ňom obsedí ťažko povedať.Ako ste to mali vy? 😊

biba_18
29. júl 2025

môj ani nie trojročný nemal…

maciatkolulu
29. júl 2025

@zuzula507 ako nerozumiem otázke absolútne. Čo ti pomôže,keď ti 10 napíše ber a 15 neber. Ty si poznáš dieťa,ty vieš ako budete cestovať. Inak s lietadlom môže byť spojené meškanie a ine. 🤷

biglovemom
29. júl 2025

Urcite by som nebrala nato co pises .

gab1sol
29. júl 2025

@zuzula507 nám by bol pri oboch deťoch v tom veku úplne zbytočný. Už dávno boli bez kočíka, behali. Jedna skončila s kočíkom v dvoch rokoch, lebo prišlo bábätko, druhá aj skôr, lebo opakovala po staršej sestre a nechcela byť v kočíku.

martinka13
29. júl 2025

V tomto veku už urcite nie. Ani tie letové časy nie sú nejako tragické.

nika11103
29. júl 2025

Tak tak , ty si dieťa poznáš , moja ešte nemala rok a pól a kočík sme úplne zrušili a to ja nesoferujem takže my dve chodíme všade buď peši alebo autobusmi . Do kočíku by som ju už nedostala

patta89
29. júl 2025

My ideme na dovolenku s 1r10m a kocik neberieme.

sense
29. júl 2025

Naša nemala v Tom veku

kikulienkadd
29. júl 2025

Ahoj,áno, brala som golfáč aj 4-rocnemu a zišiel sa. Aby som to upresnila,on sa už asi od 2r vôbec nevozil v kočíku, ale keď sme boli niekde mimo domu,vypýtal si kočík na spanie. Tak to bolo aj v Chorvátsku, keď mal 4r,sám si na terasu dovliekol kočík a naložil sa do neho na spanie. Pohľad to bol síce komický, ale pospinkal si ako potreboval😅

mk1111111111
29. júl 2025

Ak nebude treba na letisku, vyuzijes pri presunoch na plaz, ak nie ste priamo na plazi. Viac veci budes moct zobrat a ruky volne

matkahelka
29. júl 2025

@zuzula507 my sme mali aj teraz pri 3 a pol rocnej a myslim, ze este ho vyuzijeme aj buduci rok.aj pri starsej dcere sme vyuzivali do cca 4 a pol roka. nielen na letisku, ale aj z plaze. dieta je unavene, nechce sa mu chodit a 100x pohodlnejsie je dat ho do kocika, ako vlacit na rukach. plus do kocika dame vsetko, osusky, hracky do piesku, rukavniky, koleso, kremy, atd.a nemusime to nosit. a aj na vecerne prechadzky, my chodievame na dlhsie sa prejst do mesta a dcera by sa po 2 km tahala na ruky. u nas je kocik velmi vyuzitelny.

zuzula507
autor
29. júl 2025
@kikulienkadd

Ahoj,áno, brala som golfáč aj 4-rocnemu a zišiel sa. Aby som to upresnila,on sa už asi od 2r vôbec nevozil v kočíku, ale keď sme boli niekde mimo domu,vypýtal si kočík na spanie. Tak to bolo aj v Chorvátsku, keď mal 4r,sám si na terasu dovliekol kočík a naložil sa do neho na spanie. Pohľad to bol síce komický, ale pospinkal si ako potreboval😅

@kikulienkadd zlatý😃

zuzula507
autor
29. júl 2025
@maciatkolulu

@zuzula507 ako nerozumiem otázke absolútne. Čo ti pomôže,keď ti 10 napíše ber a 15 neber. Ty si poznáš dieťa,ty vieš ako budete cestovať. Inak s lietadlom môže byť spojené meškanie a ine. 🤷

@maciatkolulu zbožňujem takéto odpovede, ja zase nerozumiem prečo by som sa nemohla opýtať na čo ja chcem, ved vy nemusíte reagovať. Bola som zvedavá ako to mali/majú ostatní. Ostatne odpovede sú úplne ok normálne samozrejme, že konečne rozhodnutie je a bude na mne 🙈

januska12323
29. júl 2025

Len kvôli letisku by som nebrala, veď sú tam sedačky.

nikushka8
29. júl 2025

nebrali sme ani nie dvojrocnej, bol by uplne zbytocny, kedze obedny spanok spavala v posteli. vlani mi ako 4rocna spala na rukach, lebo let meskal vyse 4h a zvladli sme to. Ale vy si poznate dieta. Brat len kvoli letisku, je zbytocnost a ostara

mia781312
29. júl 2025

Náš 3 ročný nemal, a prežili sme teda on ma ešte na nožke ortezu, a zvládol super, všade pomaličky mali sme čas. Na letisku som využila kufor na koleckach kde sedkal

zuat
29. júl 2025

@zuzula507 ja som v tom veku zobrala, dcéra si pospala aj na letisku, aj večer,keď sme niekam šli, mohla v ňom spať a my sme sa prechádzali, aj viac veci na pláž vieš zobrať a ešte aj obedny spánok sa s ním dá vyriešiť 🙂

majlo1234
29. júl 2025

Urcite ano, i ked u nas nie z dovodu presunov-kocar je super, odvezie vsetky veci a my sme bezne chodili na vecere o 21,22 a deti si pospali v kocari, na hoteli sme ich prelozili do postele a hotovo