icon

X-lander alebo Zopa Calibro. Ktorý je kvalitnejší?

juana21
30. jan 2011

poradte ktory kocik je podla vas kvalitnejsi.vdaka

makarda
1. feb 2011

ahoj, ja som MAXIMALNE spokojna s X-landerom. ten druhy nepoznam samozrejme... Starsiu som v nom vozila do 20 mesiacov, teraz mladsiu uz 4 mesiace a nemam ziadne vyhrady. mame 3-kombinaciu vajicko, hlboky, sportak, podvozok je so 4 kolesami. je velmi dobre ovladatelny, mame aj vsetko prislusenstvo (akurat dazdnik sa po par pouzivaniach pokazil, ale ja dazdniky vo vseobecnosti nemusim, takze mi to moc neprekaza) takze odporucam!

monmud1981
13. feb 2011

ahoj, my mame tiez x-lander so styrmi kolieskami, byvame v banskej bystrici, kde su cesty a chodniky v dost zufalom stave a snehu mame tiez pozehnane a som s kocikom velmi spokojna. Tiez sme ho kupovali na odporucanie a nelutujem Jedinou nevyhodou je jeho vyssia hmotnost ale na druhej strane je zase velmi stabilny. Ked sme sa rozhodovali o kociku, zvazovali sme aj trojkolieskovy inu znacku, ktory bol sice lahky, ja som ho bez problemov dvihla,ale zdal sa nam velmi labilny. Takze stabilita na ukor vahy. Myslim si,ze stabilny kociar je dolezitejsi ako lahky. Maleho vozime uz 9ty mesiac, prezili sme aj navaly snehu a perfektne sa s nim chodi, vdaka velkym kolieskam, ked som videla,ako sa trapia mamicky s tymi malickymi kolieskami a jedna dokonca musela kociar prenasat, ak bolo na mieste viac snehu. Takze len odporucam.