Zmestí sa kočík Elodie Details Mondo do lietadla?
Chystáme sa prvýkrát letieť s dieťaťom a pozerám po skladnom kočíku. Páči sa mi Elodie Details Mondo, ale rada by som vedela, či ste ho bez problémov zobrali na palubu ako príručnú batožinu.
Kontrolovali vám rozmery alebo nebol žiadny problém?
Cestovali sme viackrat s kociarom, raz aj velkym terennym a odovzdali sme ho vzdy pri nastupe do lietadla (dole pri schodoch) a pri vystupe nam ho tam dali. Neriesili sa rozmery. Len si pripadne vezmi nejaky obal do ktoreho ho das, ak by si mala blby pocit ze poskladany bude lezat dakde v podpalubi. My sme mali len velke plastove vrece do kosa 😁
Mame presne tento typ. Brala som ho ako prirucnu batozinu. Leteli sme cez etihad. Nebol problém.Pytali sa ci je to jojo štýl kočíka. Mali sme prestup.letrli sme 12 hodin. Kocik som potrebovala mat pri prestupe pri sebe. Áno niekedy su dostupné kočíky aj na požičanie na letisku, žiaľ keď sme leteli my, dostupne neboli. Takze som bola rada, ze som ho vzala. Mala som ho v tej originál taške zabalený. A zmestil sa hore do toho priestoru kde sa dávajú kufre nad hlavu

a musite si ho brat na palubu ? ved kočik sa dá odovzdať pri lietadle