icon

Zooty swift - trojkolka. Má niekto skúsenosti?

kobyliacik
24. sep 2008

Pomaly začínam premýšľať nad letným motovidlom. Tento ma zaujal a neviem, či s ním má niekto skúsenosti, ak áno poraďte ak nie, povedzte asoň svoj názor alebo pomôžte s iným modelom, ktorý sa podobá alebo máte na neho dobré ohlasy.

katy1979
25. sep 2008

hod link nech vieme o čom hovoríš? osobne nepoznám

kobyliacik
autor
25. sep 2008
katy1979
26. sep 2008

má napevno predné koliesko to ti nevadí? lebo sa vždy cudujem že načo si ludia kupuju trojkolky s predným kolesom na pevno. To môžeš mať rovno stvorkolku. Trojkolky su hlavne o lahkom manevrovaní ale s otočným predným kolieskom.

kobyliacik
autor
27. sep 2008

no presne to mi vadi, ale niekto ma nazor ze to nie je taka vada, ale mne o to manevrovanie praveze ide. Neviem posudit tento model, preto hladam niekoho kto am skusenosti.

katy1979
27. sep 2008

kobyliacik viem že hladáš niekoho kto má skusenosti s touto trojkolkou ale podla mna to je tá najvacsia vada na trojkolke že nemá predné otočné koliesko. je jedno aký model si vyberieš ale ak ti ide o manevrovatelnost skus pokukať niečo iné.

kobyliacik
autor
28. sep 2008

Vdaa Katy, uz som zacala zhanat. Vyhovovalo mi na nej to, ze neposobi tak krehko a ma rucnu brzdu, no ta by mi koniec koncov bola asi na nic keby som sa nemohla s kocikom pohnut.

katy1979
29. sep 2008

tak trojkolku čo nepôsobí krehko tých je vela a aj tých čo maju ručnu brzdu.