icon

Ergonosič slovenskej výroby Rischino

sisuell
18. apr 2016

Dievčatá, ja som objavila Ameriku, holú r*ť 😉
Nechcem nikomu vnucovať svoj názor, ale keď ja sa raz z niečoho veľmi teším, mám už raz taký zvyk, že to chcem povedať všade a každému 😀 A preto to neobíde ani MK 😀
No takto. Nosíme. V podstate od narodenia, ale vtedy len na rukách. Koliky. Peklo, ktoré trápi príliš veľa detičiek a ich rodičov, žiaľ. Pomáhalo nám nosiť, mojkať, nosiť, nosiť, nosiť... A tak sme si zadovážili ergonosič a keďže som nechcela nosiť bez rozmyslu a nedajbože malej ublížiť, začala som sa zaujímať... A nielen o zdravý vývoj a pohodlie u dcérky, ale aj u seba či manžela. Dnes už veselo nosíme a ja som po odskúšaní si viacerých, či už šatkových, látkových, značkových či neznačkových nosičov zamilovaná. K odskúšaniu si Rischino sme sa dostali cez našu regionálnu podporujú nosenia a dnes už čakáme na toho svojho 😵 Preto chcem odporučiť ďalej. Mega pohodlie pre moje kríže a ramená, spokojnosť u dcérky potvrdená okamžitým a následným 2-3hodinovým výtuhom v ergonosítku slovenskej handmade výroby... Certifikovaná bio bavlna zaručuje vzdušnosť nosítka, nezávadnosť pre deti, ktoré ľúbia ožužlávať popruhy, je príjemná na dotyk. Čo mňa veľmi potešilo je, že strih a vypracovanie má svojich odborných garantov - lekárov. A všetko vo viac než prijateľnej cene! 😉 No teším sa ja ako malý Lojzko! 😀
Inak - viac na ich webstránke či na fanstranke na FB 😉

Strana
z2
marcipanovatorta
15. aug 2017

@lenkuliak ak môžem poradiť, mrkni si na FB skupinu nosíme v Rischino a tam to majú dobre vysvetlené aj ti odpíše fundovane buď majiteľka alebo ich poradkyne, čo majú Rischino "v malíčku". Akurát minule niečo tam tiež písali o tom, že to xxl je naozaj až pre väčšie deti...

nivea777
15. aug 2017

@marcipanovatorta dost zalezi od velkosti dietata...sesternica kupovala xxl pre 9mesacnu lebo keby kupi standard musela by o mesiac kupovat uz extendory

sisuell
autor
15. aug 2017

Kočky, XXL je od konfekcie 80/86, 86 je tak že tip-top, od 80tky tak pre deti s dlhšími nohami.

lenkuliak
16. aug 2017

@sisuell tak na ten máme ešte ozaj čas, končíme 68 🙂 už som kúpila klasiku

ema606
23. aug 2017

@sisuell akurat si idem zakupit Rischino nosic a tvoja skusenost ma len utvrdila v tom ze urobim dobre ... doteraz sme mali Karaush stanard tiez dobry ale chcela som vyskusat nieco ine a neist do karaush toddler ... inak miery nasich bab su uplne identicke a preto sa chcem spytat aku velkost Riška mas? Dakujem

sisuell
autor
24. aug 2017

@ema606 moja malá má teraz veľkosť 86/92, niečo nosí už aj 92/98 a máme XXL-ko 🙂

jenn44
1. sep 2017

@iris85 aký si nakoniec kúpila? Mám rovnakú otázku..richino vs kibi

ema606
2. sep 2017

@sisuell dakujem kraaasne 😉

mikaelita
2. sep 2017

Aj ja mám rischino, veľká spokojnosť. Nosím len na výlety od cca 3 mesiacov, syn ma už 14 mesiacov a stále spokojný... 👍

petrillien
18. dec 2017

Ženy ja rozmýšľam nad rischino štandard alebo ten nový flexibil vyzerá že je super no neviem a ešte neviem či z látky alebo normálny 🙂 som nerozhodna a neskúšala som ešte žiaden doma máme manducu no akosi je nepohodlná tak píšte piiste piiste 🙂

mikaelita
18. dec 2017

@petrillien ja mam standar ten je tak cca do 20kg sa mi zda. Ja mozem len chvalit👍

petrillien
20. dec 2017

Hej ? ,no rozmyslam a mali ste k nemu aj novorodenecku vlozku ? Ten flexibil za da vsetko nastavit este aj ako ke hlavicka al2 standart mi pridde menej komplikovany🙂

mikaelita
20. dec 2017

@petrillien
Ano ta je tam vsita a ked uz ju netreba tak sa schova, ani neviete, ze tam je 🙂 nastavenie bolo fajn, pomohli mi baby z tej firmy co to vyrabaju.

wiwi22
22. jún 2018

@petrillien ahoj, len som sa chcela opytat ci si nakoniec kupila standard alebo flexi. Ako si s odstupom casu spokojna s rischinom? Uvazujem o kupe, mam manducu, ktoru som. Nosila pri prvom, ale rozmyslam, ze vymenim 🙂

Strana
z2