icon

Je lepšie kúpiť nosič alebo šatku pre bábätko?

16. mar 2025

Ahojte,prosím poraďte,pre neskúsenu mamičku ☺️🙏je lepšie začať so šatkou či nosičom?
Je mi sympatický nosič sestrice od0mesiacov.
Oplatí sa kúpiť nový čo z bazaru? Ak z bazaru,aká je asi taká normálna cena?
Nastavenie zvládnem? 😁
Ďakujem.

hanaluteranova
16. mar 2025

Zvladnete určitě vše, my jsme tedy měli vše a vše bazarove a drží to doteď. Měli jsme u obou dětí šátek, ten jsme používali asi 2mesice, potom přechod na manducu a cca od roku a půl turistické nosiče corazon panda. U toho jediného mam aktualni bazarovou cenu cca 90eur, ale to je pro vás asi ještě brzo 😉 A na umisťování dětí do šátku či nosítka jsou videa na youtube na 3minuty, v pohode 😉

denkabemommy
16. mar 2025

Mala som aj šatky aj nosiče. Za mňa sestrice sú srdcovka ♥️.. ale teda nosič bol rozhodne praktickejší. O tom ako nastaviť nosič nájdeš kopec videí na ytb 🙂

zuzana9393
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
16. mar 2025

Sestrice carrier one napríklad

sajmi
16. mar 2025

Ja som to pri mojom skúsila pár krát - šatka sa mi zdala oveľa viac pohodlnejšia, ale čo sa týka viazania to bolo pre mňa náročnejšie (možno časom by som si v tom našla systém, ťažko povedať) a nosič bol za mňa teda oveľa praktickejší, ale zdalo sa mi to pre to dieťatko nie veľmi pohodlné, neviem, taký som mala dojem. Ale myslím že je fajn to mať doma a občas skúsiť 🙂 ja mám šatku z nemenovanej bazárovej stránky za 10€ a nosič som dostala zadarmo, ale bol po 2-3 deťoch.

zaphyra
16. mar 2025

Pre uplne najmensie babatko je asi naj satka. Ja som mala sestrice carrier, aktualne mam moyo maxi. Za mna moyo ovela lepsie, tak isto noma, prip. kukni este zumbucca.

gab1sol
16. mar 2025

Mala som šatku. Pokusy boli, ale ani jedno dieťa v nej nechcelo byť. Kúpila som nosič, aj s novorodeneckou vložkou. Pri oboch som využívala od začiatku naplno, kým sa dalo… Za mňa radšej nosič (kvalitný).

dobryden
17. mar 2025

Ani,ani,my sme mali a deri v tom nevhcelo byt,vyhidene peniaze,kuo az ked sa ti narodi,njskor požičaj,vyskusaj a potom kupuj.