Nakup z Kiku a vrátenie tovaru
Ahojte
Prisla svokra na navstevu a doniesla detom ,,krasne ,, veci z Kik -u 😉)Nechcem ju urazit ,ale ja proste ten jej vkus nemozem ...ja som v Kik este nikdy nic nekupila aj ked urcite sa da aj nieco pekne vybrat - nemam skusenosti s tym obchodom .Ak mam blocek daju sa tie veci vratit ako v H&M ,alebo C&A? Ak ano nevadi ,ze z ineho mesta priniesla ?hmmmm
Dakujem
@catherrine Vieš prečo je táto stránka preplnená na 90% diskusiami, ktoré nemajú pre nikoho žiadny zmysel? Práve pre také názory ako máš ty. Úplne od veci, úplne mimo témy, odpoveď ani rada na konkrétny problém žiadna. Ešte raz si prečítaj úvodný príspevok zakladateľky a potom sa zamysli nad svojimi duchaplnými reakciami a nad podstatou diskusie.A ak máš aspoň troška sebareflexie, tak uznáš, že otázka bola jasne položená. 😉
to je tak prispieť a nečítať diskusiu 🙂 🙂 🙂 🙂 kam sa to vie zvrtnúť...... 😀 😀 😀 😀 .......ináč prehrávame 2:3,-))))))
@zita19 Mozno chcela len poukazat na to, v akych "top" znackach deti oblieka. Co bude s nami diskutovat. Dala nam na vedomie.
Urcite by som to detom obliekla aspon na pieskovisko alebo po dome alebo na spanie. Vzdy mi je smiesne ked sa nejake dieta zryje ako prasa v blate v NIKE mikine. Alebo si rozdrapi na strome ADIDAS teplaky. Moje dieta sa po vonku vala aj vo veciach zo sekaca ci bazaru.
Neviem, asi som divna ale u deti riesit co je nejaky styl a co nie. Proste u deti je asi jediny styl to, ze je to detske a ma to byt detske. Neviem naco deti obliekat do zmensenim dospelackych veci. Asi aby ladili so stylom rodicov a aby boli IN AS COUPLE.
Tiez si myslim ze KIK ma pekne detske veci, ak by mi mali stat za vratenie aj z ekonomickeho hladisk, museli by byt aspon za 100 euro. A to by uz z KIK-u muselo byt pekne vrece.
@koniarova otazka bola a moja reakcia na nu bola preto taka lebo si precitaj tie omacky okolo tej otazky o svokre atd...keby chcela zistit co potrebovala postaci jej 5 min a nepotrebuje ziadnu diskusiu ci? A moja sebareflexia nech teba netrapi....vdaka
@catherrine Ja o koze, ty o voze. 🙂 Pekný večer ti želám. 😉
@koniarova ved koza len o koze suhlasim podobne krasny vecer 😀 😀 😀
@zara0201 Ked uz sa to takto posunulo tak pridam:
Zaujali ma dve veci:
1. 3vrstvovy hajzelpapier z DM. To nevie, ze fajnove zadky sa utieraju 3vrstvovym Zewa Lux parfemovanym a farebne zladenym s kachlickami
2. KRUPP kavovar: Kvalita kavy az tak nezavisi od kavovaru ale od znacky kavy. Takze treba pouzit nejaku fakt spickovu. Asi najlepsie cibetkovu
A k tym znackovym handram este doplnim: Zablatene dieta v Adidach je aspon ponaska na stasnte dieta. Horsíe je, ked mater zahlasi: Nie do piesku nepojdes. V tychto riliach za 60 eciek do piesku nepojdes... Toto je uz cista tragedia.
@zita19 No to sa priznam ze toto som necitala lebo stacil uvodny prispevok a par potom.
Ale cibetkova kava je velice fajna.
Cim viac pasikov tym lepsi Adidas.
U nas zarucene vsetky deti v Adidach do piesku pustia, ale potom ich zhrozene matky oprasuju paprcami s gelovymi nechtami....
@catherrine A este jedna vec nerozumiem preco sa tu navazas zrovna domna? Je to predsa kazdej z nas osobna vec ako sa vyjadri k danej teme je to diskusia tak ? A ako citam moja nazor na danu otazku zdiela asi 90% zucastnenych tak potom o com sa tu este chces bavit?
@catherrine bud si bola na rane, alebo jej lezis v zaludku uz dlho... Ja som pre par ludi na MK tiez ako osina v zadku... Ale vobec ma to netrapi. Kym sa niektorym ludom nepacim som v poriadku. Su typy ludi, ktorym by som straaasne nerada pacila a nie to aby mi boli este aj priatelmi...
teda ja neviem, ale mal som dojem, že @lilysk zadala jasnú otázku na diskusiu - vrátenie vecí do obchodu a nie vzťah so svokrou
po tom, čo sa zvrtla diskusia na vzťah so svokrou bola nepriamo vyprovokovaná, aby písala tie vecí okolo jej života, aby tým zrejme okomentovala to s tou svokrou (čo by nepísala, keby sa riešila otázka témy)
a nakoniec bola tak trochu obvinená za predvádzanie, keď bola vyprovokovaná reakciami na vzťah so svokrou (čo nebolo témou otázky) opísať viac situáciu okolo nej
🙂
môžem sa mýliť, ale takto som to nejako vnímal a trochu ma to zarazilo
(inak HaM je môj obľúbený obchod, aj keď si musím dobre rozmyslieť, kde miniem každé "euro", ale práve tam sú veci, ktoré sedia na moju štíhlu postavu a tak napr. teraz som si tam dovolil kúpiť až dve košele naraz - vo výpredaji po 5 €...)
@jaron Stoji na zamyslenie preco tam tu svokru vobec spominala??? Stacilo zadat jednoduchu otazku, potrebujem vratit veci z Kik ale v inom meste da sa to? a verim tomu ze by nebola k nicomu vyprovokovana-
pozriem na svoje veci...ak su nenosene a s visackami, tak sa zdvihnem a idem ich do obchodu vratit...
@zita19 Zewa toaleťák kupujem aj ja vždy na kvantá a vždy len v zľave 😀
S tou kávou krásne napísané, cibetková je mňam ale neviem neviem či ju v Košiciach bežne predávajú a to som v KE žila kedysi. Dnes keď sa tam niekedy zastavím na návštevu som zhrozená
@niki101988 Neviem z coho si zhrozena. Da sa tu uplne normalka zit aj ked netusim ci predavaju... ja na taketo panske zhyralosti nie som Som v KE domorodec a mne sa tu paci. Urcite lepsie ako najvacsia slovenska dedina.
@zita19 zhrozená som z toho aké je tam všetko dokonalé. Vyjdeme si so známymi do kaviarne a tam všetky ženy dokonale opálené, nechty dokonalé, muži svalnatý a podobne. Z toho som zhrozená. Kúpim si aj ja drahé handry ale nemám 15 takže nemám cez hruď na tričku nápis GUESS na rifliach Replay a podobne. V tomto smere som zhrozená. V KE to tak asi na verejnosti chodí alebo inak si to neviem vysvetliť.
Inak je to krásne mesto, môj muž má rád Hlavnú ulicu, dcéra potôčik a najviac ma serie tým že sa tadiaľ aj napriek vyslovenému zákazu brodí ako nejaký spoluobčan rómsky. Prežila som tam nádherných pár rokov takže v istom smere naň nedám dopustiť
@zita19 1 .parfemovany hajzlak nie je vhodny z dovodu moznej mykotickej infekcie 🙂
2 . Je to Krups a nie Krupp - to len aby si nevyzerala nevzdelana ked budes susedkam na dvore rozpravat co si zazila na MK 🙂Mimochodom aj Dolce gusto je krups kavovar a maju ho bezne v domacnostiach - nemusis vyhrat na sportke aby si si mohla dovolit kupit kavovar 🙂
3.H&M nie su podla extra znackove znackove handry - podla mojho nazoru su to uplne bezne handry pre smrtelnikov akurat ,ze ludia co ich navrhuju trosku pouzivaju mozog .
Nie je mi celkom jasne preco rieisis nieco co ta absolutne nemusi trapit 🙂
@niki101988 tak toto som si vobec nevsimla. Mne tie napisy na trickach nic nehovoria... Ja asi zijem v inej dimenzii... Nebyt MK ani netusim, ze tie činčarate handry Desigual, co sa mi vobec nepacia su take IN... Ale ked som ich na zivo postudovala, tak to uz vobec nechapem.. Kvalita materialov aj vypracovanania mizerna... No nedala by som to na seba aj keby to bolo menej činčarate... Proste zijem v inej dimenzii... Utieram si zadok papierom z Harmanca, na kavu si vodu zohrievam v konvici Tefal a aj tu pijem povacsine Popradsku 😀 😀 😀
@zita19 My máme síce kávovar(užitočný treba z neho prach utierať) ale pijem granko, vonku si dávam flat white alebo latté, toaleťák musí byť úchylka v človeku a moj otec bol na toaleťák uletený tak asi dedičné. Desigual mám kabát zo sekáča za 1000 českých celý čierny a na ňom pod golierom zlatý nápis, inak je to tak ako v činčarákové v tom obchode a ešte k tomu tie ceny.
@adeala činčaaraté je niečo čo sa ani opísať nedá slovami zmes všetkého čo Ťa napadne a značka Desigual tento výraz svojími modelmi dokonale vystihla
@niki101988 a dá sa to slovo používať aj v kontexte milom? 🙂

@koniarova no tebe sa to zjavne nepodarilo ignorovat cize spokojnost 😀 😀 😀 😀