Nosič verzus šatka pre trojmesačné štrajkujúce bábätko
Ahojte baby.potrebujem rýchlo radu.prechadzame prvým štrajkom (3m).čo by mi pomohlo na to dojčenie.Šatka alebo nosič.prikladam foto nosiča ktorý by som mohla mať skôr ako z obchodu alebo kým mi príde poštou.A ako v tom kojit.co pozerám tak to bábo má dosť vysoko hlávku ako docielit aby sa dostalo ku ďakujem

V každom prípade ergonosic (Sestrice, zumbucca, rischino, Lenka nositko a podobne)...žiadne klokanky.
Aj šatka je okej. Je to.jedno..nosič sa rýchlejšie podľa mňa zapína....šatku vieš nosiť na viac spôsobov a použiť ako deku...
V bazári kúpiš určite aj tu na MK...také čo môžeš mať hneď...tamto nekupuj
Odporúčam skupinu na fb “Nosíme naše deti” poradia, pomôžu, dajú sa tam kúpiť šatky a nosiče ktoré sú ergonomické a od overených mamičiek a vôbec vás to nevyjde draho,,, ak uvažujete o šatke stačí sa tam ozvať, isto funguje aj vo vašom meste nosiaca skupina kde Vám pomôžu ako naviazať a spol 🙂 držím palce
len tak pomimo k tomu strajku, minule tu tiez bola tema, viac pisalo co ja, mojej v 4 mesiacoch pomohlo praveze prikladat menej, mala prsa asi plne zuby lebo revala jak tur, mala ho skoro furt a uz ked som po tyzdni nevladala, proste som jej dve hodiny nedala. pila ukazkovo. za dalsie dve hodky znova a bolo po strajku. len taky napad, ze mozno pomoze pravy opak
@alikal no môj zase snažím sa dávať po 1h45 keď ma ísť spať.cize pred spaním a začne štrajkovať.vcera nechcel aj keby som sa na hlavu postavila.jedol o 11:45.o 12:00 bol nájdený a keď mal ísť spať čo chodí o 13:45(vtedy si začne šúchať oči) tak nechcel.zaspal zobudil sa po 45min čo vždy.ponukla som a tiež nechcel.podarilo sa mi ho nakŕmiť až o 16:30 po stojacky v polospánku.teraz to isté po stojacky som ho hompalala ukludnil sa a aspoň niečo zjedol z jedného lebo hneď zaspal.este rozmýšľam nad fitloptou.ta není tak drahá
Neviem ci práve na to nosic/satka pomoze.. v každom prípade, je to dobrý pomocnik všeobecne to jednoznačne
A ako dojcit, najdes aj na nete

toto nie je nosic, ale klokanka :( nefyziologicka
a nosic alebo satku mozes mat relativne rychlo, ale pokial napriklad nie si zvyknuta na satku, nie je to najlepsi napad, pretoze to chvilku trva a je lepsie mat niekoho, kto Ti to ukaze... ja by som pozerala skor nejaky fyziologicky nosic, kludne aj z druhej ruky...