icon

Sú klasické perinky s čipkou ešte v móde?

norikk
9. sep 2010

Alebo su uz moderne len tie farebne zavinovacky so vzormi na suchy zips?? kolko mamiciek pouziva este perinky,do ktorych sakedysi davali pierkoe vankuse?? Je hamba chodit s klasickou perinkou??? perinkan alebo zavinovacka je pre babatko lepsia..pevnejsia??

Strana
z2
exupery
13. sep 2010

Z praktickeho hladiska-skvela vec,ale mne osobne sa nepacia,a ani som malu do nich nedavala,mala som rychlozavinovacku,nebola tak pevna,ale nakoniec bola v nej cca dva tyzdne,....

stvura
Odpoveď bola odstránená
janulienka1
13. sep 2010

Ja som za klasiku.Najviac som využila dlhu a nie štvorcovu.Zo štvorcovej sa dieťa vykope skôr.Ja som obidve deti balila do periniek dokedy im nestrčali nôžky von.Aspoň po doma.Pohodlna manipulácia.Máme doma aj 20-ročné.Stačilo poriadne vyvariť a boli biele ako sneh.Balila som do perinky deti aj do kočíka.Akurát do autosedačky to nejde.Škoda.

hanka274
13. sep 2010

rozhodne je pevnejsia perinka, kde mas variabilnejsie zapinanie ako dnesne rychlozavinovacky...
a je to kraaaasne, vysivane, biele...
som za perinku jednoznacne.

annie13
13. sep 2010

ja som mala pri obidvoch aj aj, a klasicke na snurky su proste najlepsie a pre mna aj na krajsie, viac sa mi pacili cipky kolo hlavicky ako frote s medvedikom 😉

nini78
13. sep 2010

Používala som ich doma, lepšie v nich mimino nosí. A samozrejme na krste som mala takú peknú vyšívanú, novú som kupovala. Doma som používala zavinovačky ešte po mne 🙂 .

nikusa9
13. sep 2010

ja osobne som pouzivala pre mna "modernejsiu" variantu, teda ked sme boli v meste, vonku..urcite by som si do kociarika nedala cipku a take to načačkane..mne osobne sa to vobec nepaci.. 😒 ale doma som ju pouzivala, bola mi praktickejsia, pevnejsia a teplejsia 🙂

happy8051
13. sep 2010

ja v perinke ako takej nevidim problem... je to pekne... len mam stres z paperovej vlozky... pride mi to ako velky alergen ten paper... takze mame doma dve rychlozavinovacky a tri klasicke perinky, do ktorych kupim hypoalergennu vlozku

erikasadek
14. sep 2010

norikk, ja osm pouzila krasnu velku cipkovanu perinku ; rodila som dvakrat v parizi aver mi vsetky porodne sestry sa chodili pozerat na takuto periku a len sa cudovali, aka je krasna...
takze moda nemoda, perinak bude vzdy nieco co nevyjde s mody.. 😉

batolashop
16. jún 2016

Slovenský dojčenský tovar | BatolaShop.sk
http://batolashop.sk/eshop/do-pôrodnice/perinky

Strana
z2