Uloženie bábätka v nosiči

denkadenisa
2. jún 2020

Ahojte, včera som kúpila Tula nosič, v obchode som skúšala aj iné, bábätko sme dávali dnu a von asi 5 krát, celý čas bol pokojný a hneď zaspaval v nosiči ako som sa v predajni prechádzala. Teraz ho dám dnu a on len kričí a nechce tam byť. Posadený je dobre (poloha M) len sa stále vystiera a ani sa svet nechce položiť hlavu na moju hruď a chrbatik má tým pádom prehnutý ako luk. Aj keď ukľudní a nehýbe sa, chrbatik stále prehnutý dnu, úplne opačne ako by mal mať. Stretli ste sa s tým niekto? Čo robím zle? Keď ho naložím už spiaceho, tak je tam správne.

renatka1985
2. jún 2020

@denkadenisa potrebuje cas aby si na nosic zvykol a uvolnil sa v nom, skusaj dalej 🙂

lindusss2016
2. jún 2020

@denkadenisa nema na sebe dupacky, alebo pancusky? Treba dat teplaky a ponozky, nech to nema v jednom kuse, lebo mu to moze drazdit nozicky a vzpiera sa

denkadenisa
autor
2. jún 2020

@lindusss2016 mal dupačky/overal, mne prišli dupačky ako lepšia možnosť, kvôli tomu že sa mu nič nevyhrňa či roluje. Ale vyskúšam mu dať pri ďalšom pokuse body a tepláčiky s ponožkami.
@renatka1985 A snáď si zvykne na to, bolo by to super.

lindusss2016
2. jún 2020

@denkadenisa vidis, a prave to je zle, radsej nech sa mu trosku teplacky vyhrnu, lebo babatka maju na nozkach reflexy, ak by si ho "postavila" na nieco, tiez sa zacne odkopavat a presne takto funguju aj dupacky 🙂 takze skus zmenit, popripade dat o cislo vacsie, aby netahali

ivangeline
2. jún 2020

Neboli ho brucho? Už je preunaveny možno? Chce v tom len chodiť a ukľudní sa do pár min? Dôvody môžu byť rôzne.

renatka1985
2. jún 2020

@denkadenisa aj nas si zvykal par dni, mame tulu ftq a chvilku to trvalo ale potom to miloval a za mna tula nenahraditelny pomocnik prvy rok.

selest
2. jún 2020

Ja som nedavala ani body iba tricko a volne teplacky s otvorenymi nohami prave preto ze ako sa ulozil v nosici oblecenie sa naplo a tahalo ho. Ked dupacky tak o par cisel vacsie aby aj po ulozeni v nosici mal na chodidlach aj pri rozkroku volnost. Vyskusaj mozno pomoze. Mozno si potrebuje len zvyknut..