Výber vhodného nosiča

lenka_333
12. máj 2023

Ahojte, potrebujem poradit alebo vase skusenosti s tym, aky by bol najlepsi ergo nosic pre novorodeniatko na dlhsie nosenie.
S druhym dietatom ma caka hned aj samostatna domacnost. Kedze chcela by som kojit viac ako tri mesiace a skusit pri druhom dietati byt bez cumla a neskor flase...tak si myslim, ze nosic by bol najlepsi prostriedok, aby som mohla kojit a zaroven fungovat.

Dnes je toho na trhu strasne vela a neviem sa rozhodnut, ktory kupit, a co si hlavne vsimat pri vybere nosica.
Dakujem 🙂

dominidi
12. máj 2023

@lenka_333 najprijemnejsie mne aj malemu ked bol malicky bola elasticka satka..tazko som sa jej vzdavala ked z nej vyrastol, lebo nosic je super, ale ten satkovsky pocit uplne nedokaze nahradit..ak sa bojis viazania satky ( a naozaj nemusis, 2x uviazes a uz budes profi), tak za mna Belenka Mini..rovnako vyborny nosic pre mna je Sestrice, skusala som oboje a kedze som nenasla rozdiel, zvolila som o kusok lacnejsiu Belenku..mavaju aj akcie az do 30%, takze novy nosic ma stal 110e..
Dalsiu vyhodu u Belenka som nasla v tom, ze maju moznost aj krizenia popruhov, pre mna ovela prijemnejsie hlavne ked doeta zacne byt tazsie🙂

sejbipi
12. máj 2023

Moyo, Rischino, Sestrice. Mne najviac sadol moyo, mužovi rischino. Najlepšie by bolo odskúšať. Skúste si vo vašom okolí vyhľadať nosiacu poradkyňu

lusyc
12. máj 2023

A nomababy. Ale pre novorodenca je ozaj lepšia šatka.

athena27
12. máj 2023

ja som mala dva, a spokojnosť bola s Manduca (rastúci nosič) malá v ňom bola spokojná je od novorodenca. Začala som ho však používať od troch mesiacov.

sakaca
19. máj 2023

@lenka_333
Ja som obe deti odnosila v Rischino flexible a neviem si predstaviť fungovať bez neho.