Ako pomôcť utečencom s integráciou na Slovensku?
Pomohli ste už utečencom zo Stredného východu a Afriky?
Ako im efektívne pomôcť integrovať sa na Slovensku?
Súhlasili by ste aj s vybudovaním mešít, verejným adhanom (zvolávanie muezina k modlitbe) a verejnými dekoráciami na oslavu Ramadánu tak, ako je to v Nemecku?
@anonym_1d39b7 No a? Veď to som práve písal, že financoval kopec rôznych bojoviek, ktoré to robili za nich.
@hefo myslíš " bojovky " na ochranu a podporu štátov, ktoré teroristický Izrael napadol bombardovaním a genocídou??
@anonym_1d39b7 osobne ani ja 🤷🏽♀️
Ale predpokladám, ze tak ako ja si biela europanka. Ja nehovorím, ze je taký každý, ale gulf ma v tomto smere problém.
@haley7897 môže byť, veď aj v Európe, na Slovensku.. je veľa rasistov nemusíme ísť ani do Arabských štátov.
@anonym_autor pomohla. Stravou, prípadne nejak inak. Zrovna stavať mešity a zvolávať k modlitbe nepovažujem za základnú pomoc utečencom. Myslím, že vieru nosí človek v sebe, tam určite nepotrebuje pomoc od inoverca... A utečenec určite ako prvé nemyslí na to, či štát, do ktorého uteká, má mešitu a ujca, ktorý ho bude zvolávať k modlitbe. Rada pomôžem utečencovi, aby bol v bezpečí pred vojnou, prenasledovaním a násilím. Bodka.
Mne moslimovia nevadia a ano, mesity na slovensku uz su, len o nich nevies 🙃. Co sa tyka utecencov, tak ja som za z ekonomickej stranky, ale na to musi byt stat pripraveny to odhandlovat a treba aby prezili od prveho pristahovalca aspon 3 generacie (cize ich vnukovia co nikdy nepoznali zivot v povodnej krajine) v danom state aby sa sami povazovali za obyvatelov statu a prospeli ekonomike... Slovensko na to nema momentalne.
@hefo myslíš " bojovky " na ochranu a podporu štátov, ktoré teroristický Izrael napadol bombardovaním a genocídou??
@anonym_1d39b7 Izrael ich pokiaľ si dobre pamätám históriu, "napadol" už len svojou existenciou (paralela s Ukrajinou sa ponúka, ale vtedy si nejakým falošným zdôvodňovaním hlavy nelámali) a keby neboli izraelci proste lepší, už by ich Arabi vymlátili do jedného.
Medzičasom ale trebárs Egypt a Jordánsko už prišli na to, že byť s Izraelom viacmenej zadobre je výhodné pre obe strany. Libanon by to asi tiež rád spravil, ale keď im to tam rozosiera Hizballáh financovaný z Iránu, tak to veľmi nejde.
@anonym_1d39b7 Izrael ich pokiaľ si dobre pamätám históriu, "napadol" už len svojou existenciou (paralela s Ukrajinou sa ponúka, ale vtedy si nejakým falošným zdôvodňovaním hlavy nelámali) a keby neboli izraelci proste lepší, už by ich Arabi vymlátili do jedného.
Medzičasom ale trebárs Egypt a Jordánsko už prišli na to, že byť s Izraelom viacmenej zadobre je výhodné pre obe strany. Libanon by to asi tiež rád spravil, ale keď im to tam rozosiera Hizballáh financovaný z Iránu, tak to veľmi nejde.
@hefo myslíš podriadiť sa Izraelu dobrovoľne nasilu rovnako ako sa museli štáty východnej Európy podriadiť Rusku po 2sv. vojne ?

@hefo zaujímavé je, že Irán nemal žiadny vojenský konflikt za posledných 30 rokov, len keď ho napadol Irak sa bránili na rozdiel od najväčšieho teroristu sveta Izraela.
Uvidíme kto prvý použije nuk zbrane počítam, že Izrael, keď sa im minie arzenál, pretože Irán má obrovské zásoby munície na rozdiel od USA a Izraela, keďže neustále bombardujú ďaleký východ a vedú non stop vojny.
@anonym_1d39b7 No a? Veď to som práve písal, že financoval kopec rôznych bojoviek, ktoré to robili za nich.