icon

Ako veriť v Boha?

Dnes o 12:39

Tak veľmi by som chcela veriť v Boha..Ale nič necítim, vôbec..len ničotu

anonym_acca61
Dnes o 12:42

@anonym_autor potrebujes odbornú pomoc, smer psychiater, ak sa nad tým trápiš. Buď veríš, alebo neveríš. Nasilu to nejde.

anonym_dacd68
Dnes o 12:50

@anonym_autor nedá sa rozkázať si veriť. Ani chcenie na tom nič nezmení. Dôležité je naučiť sa byť vďačný a mnoho iných faktorov ešte ovplyvňuje vieru. Ja verím v Boha, kedysi som neverila, ale v živote som poznaním uverila. Na začiatok možno toto:
https://www.facebook.com/share/r/1HYoJnimMs/?mi...
https://www.facebook.com/share/r/1C95T1dEAD/?mi...

Osobne si nemyslím, že viera v Boha je vec rozhodnutia, je to vec poznania sveta okolo nás.

minenkaa
Dnes o 12:50

@anonym_autor prečo chces veriť?
Si bozie dieta ver v seba

kacena4
Dnes o 12:52

a co si pre to urobila?? ja napr. citam knihy, skus sa pozriet na aplikaciu "Biblia za rok" urcite po case sa v tebe nieco "pohne" drzim palceky

domkakvet
Dnes o 12:53

@anonym_autor tak ju skus nepripisovat jemu.

anonym_513958
Dnes o 12:54

@anonym_autor a preco chces nasilu verit v Boha?

anonym_9480e9
Dnes o 12:59

@anonym_autor skús duchovnú obnovu, mne veľmi pomohla

anonym_246b1d
Dnes o 13:10

Vieru ti bud posilni alebo uplne zmaze nieco velmi velmi zle co sa ti stane v zivote

bloger
Dnes o 13:47

@anonym_autor Je tu skupina kde sú veriace mamičky. Ak chceš môžeš sa pridať. Tu ťa ešte viac zdeptajú.

anonym_3e902d
Dnes o 13:56
@anonym_246b1d

Vieru ti bud posilni alebo uplne zmaze nieco velmi velmi zle co sa ti stane v zivote

@anonym_246b1d alebo sa nemusí stať vôbec nič, len človek je príliš pragmatický a racio - to sa stalo mne, celé detstvo ma viedla rodina k viere a predsa som to nedokázala.

veroni2
Dnes o 14:20

@anonym_autor skusila by som duchovnu obnovu a litetaturu. Nechaj si poradit v dobrej knihe alebo od knaza...ale chcem len povedat, ze uz veris🙂 vieta vsak nie je len o citoch. Suvetapy zivota kedy nemusis a dokpnca nemas nic citit. A pitom to zase pride. Viera je o rozhodnuti rano vstat a niest svoj kriz. Vnimat dobrotu Boziu v malickostiach, a byt za ne vdacny. Hladat Jeho tvar a pritomnost vo vsetkoch. Klakni si pred vylozenu sviatost a povedz mu to, co si sem napisala...su pripady, kedy ludia od lasky plakali, ini ju zakusali inak v dalsich dnoch svojho zivota...vytrvalo sa modli aj len strelbe modlitby a zrazu zistis, ze ho mas v srdci...je tomu 15 rokov,co som sa obratila...nechcela by som uz ani jeden den bez Boha. Paradny je aj casopis Ostanme v laske. Doporucujem🙂

sissy27
Dnes o 14:27

@anonym_autor nie som veriaca a neviem si predstavit, co take by ma presvedcilo zmenit nazor.
Este ked si k tomu predstavim cirkev ako instituciu prehnitu az neviem kam, no dakujem ale nie.

katkazatka
Dnes o 14:32

A to treba? Naco? Veď používaj rozum.

anonym_aafaad
Dnes o 14:56

@anonym_autor skus radsej verit sama v seba a svoje schopnosti. To ti da do zivota ovela viac

anonym_b48bbe
Dnes o 15:05

Tento svet je virtuálna realita riadena z iného sveta. Niekto to pochopil niekto sa stále len modli. Tento svet je zlo

zbruna
Dnes o 15:32

Ahoj, píšeš, že by si chcela veriť v Boha, ale nič necítiš…Boh sa dáva nájsť tým, čo Ho hľadajú úprimným srdcom. Ako ho hľadáš Ty? Čo preto robíš? On sa dáva poznať, dokonca vie ku Tebe osobne hovoriť - a vtedy vieš, že vieš, že vieš. Napíš o tejto svojej ceste hľadanie viac. Kľudne aj IP 🙂

arek00
Dnes o 16:33

Náboženstvo vzniko kvôli ovládaniu masov ľudí.
Skôr by som ti odporučil študovať z dostupných zdrojov našu, myslím európsku históriu. Ale nie 100 rokov dozadu...1000, 5000.... 10 000tisic rokov dozadu. Zistiš, že možno je to s tým bohom uplne inak.

veroni2
Dnes o 18:35
@anonym_aafaad

@anonym_autor skus radsej verit sama v seba a svoje schopnosti. To ti da do zivota ovela viac

@anonym_aafaad zachvilu sa sklames..

anonym_aafaad
Dnes o 19:58
@veroni2

@anonym_aafaad zachvilu sa sklames..

@veroni2 alebo ty 🤣🤣🤣

anonym_aafaad
Dnes o 20:03
@zbruna

Ahoj, píšeš, že by si chcela veriť v Boha, ale nič necítiš…Boh sa dáva nájsť tým, čo Ho hľadajú úprimným srdcom. Ako ho hľadáš Ty? Čo preto robíš? On sa dáva poznať, dokonca vie ku Tebe osobne hovoriť - a vtedy vieš, že vieš, že vieš. Napíš o tejto svojej ceste hľadanie viac. Kľudne aj IP 🙂

@zbruna ty na niecom ficis? Ak pocujes hlasy, treba smer psychiater

anonym_16fb7e
Dnes o 20:24
@anonym_acca61

@anonym_autor potrebujes odbornú pomoc, smer psychiater, ak sa nad tým trápiš. Buď veríš, alebo neveríš. Nasilu to nejde.

@anonym_acca61 Psychiatra??? 😂. Fuuha tak tetaz som uz citala vsetko 😅

anonym_acca61
Dnes o 20:30
@anonym_16fb7e

@anonym_acca61 Psychiatra??? 😂. Fuuha tak tetaz som uz citala vsetko 😅

@anonym_16fb7e si prečítaj, aký príspevok si napísala. Možno ti docvakne. 😂

veroni2
Dnes o 20:38
@anonym_aafaad

@veroni2 alebo ty 🤣🤣🤣

@anonym_aafaad a v com?;)

anonym_16fb7e
Dnes o 20:57
@anonym_acca61

@anonym_16fb7e si prečítaj, aký príspevok si napísala. Možno ti docvakne. 😂

@anonym_acca61 Aky prispevok som napisala? 😅 Ze ma ist za psychiatrom, lebo jej nefunguje viera v boha? Na to su ake lieky prosim ta pani psychiatricka a ake cislo diagnozy to je v MKCH? 😂

anonym_acca61
Dnes o 21:07
@anonym_16fb7e

@anonym_acca61 Aky prispevok som napisala? 😅 Ze ma ist za psychiatrom, lebo jej nefunguje viera v boha? Na to su ake lieky prosim ta pani psychiatricka a ake cislo diagnozy to je v MKCH? 😂

@anonym_16fb7e nech sa ti páči: cítim ničotu. Tam môžeš byť široké spektrum psychiatrických diagnóz. 😂 Najmä pokiaľ chce veriť niečo neexistujúce a ešte sa nad tým aj trápi. 😅 Treba sa vyrozprávať odborníkom. Fakt téma za všetky drobné. Mať tak autorkine problémy a svet by bol gombička.

zelenykvet
Dnes o 21:23

@anonym_autor viera je nadprirodzena cnost, bud ju mas alebo nie. Nemas ju. Netrap sa tym. Boh ak bude chciet pride do tvojho zivota🙏