Ako veriť v Boha?
Tak veľmi by som chcela veriť v Boha..Ale nič necítim, vôbec..len ničotu
@anonym_autor nedá sa rozkázať si veriť. Ani chcenie na tom nič nezmení. Dôležité je naučiť sa byť vďačný a mnoho iných faktorov ešte ovplyvňuje vieru. Ja verím v Boha, kedysi som neverila, ale v živote som poznaním uverila. Na začiatok možno toto:
https://www.facebook.com/share/r/1HYoJnimMs/?mi...
https://www.facebook.com/share/r/1C95T1dEAD/?mi...
Osobne si nemyslím, že viera v Boha je vec rozhodnutia, je to vec poznania sveta okolo nás.
a co si pre to urobila?? ja napr. citam knihy, skus sa pozriet na aplikaciu "Biblia za rok" urcite po case sa v tebe nieco "pohne" drzim palceky
@anonym_autor a preco chces nasilu verit v Boha?
@anonym_autor skús duchovnú obnovu, mne veľmi pomohla
Vieru ti bud posilni alebo uplne zmaze nieco velmi velmi zle co sa ti stane v zivote
@anonym_autor Je tu skupina kde sú veriace mamičky. Ak chceš môžeš sa pridať. Tu ťa ešte viac zdeptajú.
Vieru ti bud posilni alebo uplne zmaze nieco velmi velmi zle co sa ti stane v zivote
@anonym_246b1d alebo sa nemusí stať vôbec nič, len človek je príliš pragmatický a racio - to sa stalo mne, celé detstvo ma viedla rodina k viere a predsa som to nedokázala.
@anonym_autor skusila by som duchovnu obnovu a litetaturu. Nechaj si poradit v dobrej knihe alebo od knaza...ale chcem len povedat, ze uz veris🙂 vieta vsak nie je len o citoch. Suvetapy zivota kedy nemusis a dokpnca nemas nic citit. A pitom to zase pride. Viera je o rozhodnuti rano vstat a niest svoj kriz. Vnimat dobrotu Boziu v malickostiach, a byt za ne vdacny. Hladat Jeho tvar a pritomnost vo vsetkoch. Klakni si pred vylozenu sviatost a povedz mu to, co si sem napisala...su pripady, kedy ludia od lasky plakali, ini ju zakusali inak v dalsich dnoch svojho zivota...vytrvalo sa modli aj len strelbe modlitby a zrazu zistis, ze ho mas v srdci...je tomu 15 rokov,co som sa obratila...nechcela by som uz ani jeden den bez Boha. Paradny je aj casopis Ostanme v laske. Doporucujem🙂
@anonym_autor nie som veriaca a neviem si predstavit, co take by ma presvedcilo zmenit nazor.
Este ked si k tomu predstavim cirkev ako instituciu prehnitu az neviem kam, no dakujem ale nie.
@anonym_autor skus radsej verit sama v seba a svoje schopnosti. To ti da do zivota ovela viac
Tento svet je virtuálna realita riadena z iného sveta. Niekto to pochopil niekto sa stále len modli. Tento svet je zlo
Ahoj, píšeš, že by si chcela veriť v Boha, ale nič necítiš…Boh sa dáva nájsť tým, čo Ho hľadajú úprimným srdcom. Ako ho hľadáš Ty? Čo preto robíš? On sa dáva poznať, dokonca vie ku Tebe osobne hovoriť - a vtedy vieš, že vieš, že vieš. Napíš o tejto svojej ceste hľadanie viac. Kľudne aj IP 🙂
Náboženstvo vzniko kvôli ovládaniu masov ľudí.
Skôr by som ti odporučil študovať z dostupných zdrojov našu, myslím európsku históriu. Ale nie 100 rokov dozadu...1000, 5000.... 10 000tisic rokov dozadu. Zistiš, že možno je to s tým bohom uplne inak.
@anonym_autor skus radsej verit sama v seba a svoje schopnosti. To ti da do zivota ovela viac
@anonym_aafaad zachvilu sa sklames..
Ahoj, píšeš, že by si chcela veriť v Boha, ale nič necítiš…Boh sa dáva nájsť tým, čo Ho hľadajú úprimným srdcom. Ako ho hľadáš Ty? Čo preto robíš? On sa dáva poznať, dokonca vie ku Tebe osobne hovoriť - a vtedy vieš, že vieš, že vieš. Napíš o tejto svojej ceste hľadanie viac. Kľudne aj IP 🙂
@zbruna ty na niecom ficis? Ak pocujes hlasy, treba smer psychiater
@anonym_autor potrebujes odbornú pomoc, smer psychiater, ak sa nad tým trápiš. Buď veríš, alebo neveríš. Nasilu to nejde.
@anonym_acca61 Psychiatra??? 😂. Fuuha tak tetaz som uz citala vsetko 😅
@anonym_acca61 Psychiatra??? 😂. Fuuha tak tetaz som uz citala vsetko 😅
@anonym_16fb7e si prečítaj, aký príspevok si napísala. Možno ti docvakne. 😂
@anonym_16fb7e si prečítaj, aký príspevok si napísala. Možno ti docvakne. 😂
@anonym_acca61 Aky prispevok som napisala? 😅 Ze ma ist za psychiatrom, lebo jej nefunguje viera v boha? Na to su ake lieky prosim ta pani psychiatricka a ake cislo diagnozy to je v MKCH? 😂
@anonym_acca61 Aky prispevok som napisala? 😅 Ze ma ist za psychiatrom, lebo jej nefunguje viera v boha? Na to su ake lieky prosim ta pani psychiatricka a ake cislo diagnozy to je v MKCH? 😂
@anonym_16fb7e nech sa ti páči: cítim ničotu. Tam môžeš byť široké spektrum psychiatrických diagnóz. 😂 Najmä pokiaľ chce veriť niečo neexistujúce a ešte sa nad tým aj trápi. 😅 Treba sa vyrozprávať odborníkom. Fakt téma za všetky drobné. Mať tak autorkine problémy a svet by bol gombička.
@anonym_autor viera je nadprirodzena cnost, bud ju mas alebo nie. Nemas ju. Netrap sa tym. Boh ak bude chciet pride do tvojho zivota🙏

@anonym_autor potrebujes odbornú pomoc, smer psychiater, ak sa nad tým trápiš. Buď veríš, alebo neveríš. Nasilu to nejde.