Je islam realistickejší pre muža ako kresťanstvo?
Ahojte.zila som dlhodobo na Blízkom východe
Bola som aj som vždy kresťankou. A bavili sme sa s babami o tom, či naozaj islam je realistickejsi ako naše kresťanstvo ktoré vyžaduje striktne monogramiu. Tam može mať muž koľko žien chce. Aj 4 5 bohati maju aj 6. Dokonca. Muž nedokáže byt monogamni. Preto to tak je. Myslite, že to majú realistickejšie? Ako my nastavené? A zaujíma má to. Ďakujem
cakam na Georginu, to zas bude debata 😀
@anonym_d6c139 ,,Georginou" myslíš pravděpodobně mě. 😁 Chápu, že tě ta trubka Mizoko asi dost ovlivnila (jestli to nejsi opět ty), ale Jiřinka, ani Georgina opravdu nejsem. 😅 Název ,,Dahlia" je obyčejná část názvu mého kdysi dávno (asi 10 let zpět) oblíbeného parfému ,,Givenchy Dahlia Divin", kdy jsem si tu jen tak pro zábavu založila účet a nenapadlo mě zrovna nic jiného než tam napsat třeba toto (asi jsem si ho zrovna předtím na eshopu objednávala). 😁 Ale klidně mi říkej dál ,,Jiřinko". 😁🤦🏼♀️🌹
@anonym_453f02 stíhaju všetko. Neboj sa. Muži v tejto časti sveta stíhaju všetko.
@anonym_autor hej stíhajú, keď sa vystriekajú do 2 minút. Sex s moslimom je o ničom a nech si každý hovorí čo chce, skúsila som, trtkajú jak zajace, rýchlo rýchlo rýchlo, 2.minúty neprejdu a je po sexe, bozky nepoznajú, dotyky nepoznajú, len čisto mechanické zasunutie a to je všetko. Takže áno, zvládnu takto aj niekoľko žien, len tie ženy z toho nič nemajú 🤣 ani sa nadýchnuť nestihneš a už leží a funí akokeby zemiaky pol dňa kopal 🤣
@anonym_autor hej stíhajú, keď sa vystriekajú do 2 minút. Sex s moslimom je o ničom a nech si každý hovorí čo chce, skúsila som, trtkajú jak zajace, rýchlo rýchlo rýchlo, 2.minúty neprejdu a je po sexe, bozky nepoznajú, dotyky nepoznajú, len čisto mechanické zasunutie a to je všetko. Takže áno, zvládnu takto aj niekoľko žien, len tie ženy z toho nič nemajú 🤣 ani sa nadýchnuť nestihneš a už leží a funí akokeby zemiaky pol dňa kopal 🤣
@anonym_e0fbad Nechci se tě nějak dotknout, ale víš, proč to ve tvém případě tak bylo (rychle, len mechanické zasunutie, žádné doteky, žádné bozky)? Protože tě brali jen jako obyčejnou děvku - k.rvu, která dá každému a vůbec jim na nějaké tvojí slasti nezáleželo. Jen si s tebou chtěli užít a to je vše. Ano, je to strašné, smutné a nechutné, jak z tvojí, tak z jejich strany.
Ovšem pokud je to milování s manželkou a z lásky, tak je to úplně jiné, než popisuješ ty. 🌹
@anonym_e0fbad Nechci se tě nějak dotknout, ale víš, proč to ve tvém případě tak bylo (rychle, len mechanické zasunutie, žádné doteky, žádné bozky)? Protože tě brali jen jako obyčejnou děvku - k.rvu, která dá každému a vůbec jim na nějaké tvojí slasti nezáleželo. Jen si s tebou chtěli užít a to je vše. Ano, je to strašné, smutné a nechutné, jak z tvojí, tak z jejich strany.
Ovšem pokud je to milování s manželkou a z lásky, tak je to úplně jiné, než popisuješ ty. 🌹
@dahliaa 😄Určite je to v tom, že ju moslim bral ako kurvu....
@dahliaa 🤣 nebuď smiešna, žila som s moslimom dlhé roky. A všetky europánky, ktoré boli vydaté za moslikov a vlastne niektoré aj sú ešte dodnes, tak vraveli to isté. Proste pre moslima je sex len vyprázdnenie vajec, nič viac. Ešteže som z toho vzťahu po niekoľkÿch rokoch odišla. A konečne mám milujúceho slováka, ktorý si ka váži a vie, čo je sex.A ten tvoj koľko takých ku*iev má?
@dahliaa 😄Určite je to v tom, že ju moslim bral ako kurvu....
@enmery No, bohužel, ale je to s největší pravděpodobností tak. Takové rozhoďnožky u mužů muslimů ,,hodnotu" opravdu moc nemají. Tohle je bohužel názorná ukázka, jak na uspokojení takových dívek moc nezáleží. Ale přesvědčovat tu nikoho nebudu. Mně to může být jedno. 😁
@dahliaa 🤣 nebuď smiešna, žila som s moslimom dlhé roky. A všetky europánky, ktoré boli vydaté za moslikov a vlastne niektoré aj sú ešte dodnes, tak vraveli to isté. Proste pre moslima je sex len vyprázdnenie vajec, nič viac. Ešteže som z toho vzťahu po niekoľkÿch rokoch odišla. A konečne mám milujúceho slováka, ktorý si ka váži a vie, čo je sex.A ten tvoj koľko takých ku*iev má?
@anonym_e0fbad Vidíš to, tak to mám asi štěstí na manžela - muslima. 😁 Ale bohužel znám názory některých mužů na ty ,,lehčí Evropanky" (do postele dobrých)...
Jen tak si odpověz pro sebe - Byl tvůj první? A vlezla jsi s ním do postele poměrně brzy po seznámení? To jsou takové u nich dost rozhodující body, jak k tobě budou přistupovat. 😁
@anonym_e0fbad Vidíš to, tak to mám asi štěstí na manžela - muslima. 😁 Ale bohužel znám názory některých mužů na ty ,,lehčí Evropanky" (do postele dobrých)...
Jen tak si odpověz pro sebe - Byl tvůj první? A vlezla jsi s ním do postele poměrně brzy po seznámení? To jsou takové u nich dost rozhodující body, jak k tobě budou přistupovat. 😁
@dahliaa Veď ty si jedna z nich 😉
@dahliaa Veď ty si jedna z nich 😉
@anonym_e0fbad S těmito se já moc neztotožňuji. Cizoložství nepraktikuji. Ale bohužel poznám názory těchto mužů - ,,muslimů". A tam opravdu o nějaké uspokojení takových žen vůbec nejde. V manželství, nejčastěji s muslimkou je to potom o něčem úplně jiném. (Ano, sama toto cizoložství ze strany bratrů ve víře odsuzuji. Bůh jim bude soudcem.)
@enmery No, bohužel, ale je to s největší pravděpodobností tak. Takové rozhoďnožky u mužů muslimů ,,hodnotu" opravdu moc nemají. Tohle je bohužel názorná ukázka, jak na uspokojení takových dívek moc nezáleží. Ale přesvědčovat tu nikoho nebudu. Mně to může být jedno. 😁
@dahliaa 🤣Nemám slov na Teba.
Tazko najst nepriatelskejsie nabozenstvo voci zenam, i ked kazde konzervstivne orientovane - aj krestanstvo - obmedzuje zenu po vsetkych strankach. A muz je ten chudacik, co nevie zenam odolat…
@simsalabim A presne toto náboženstvo získava na sile v celej Európe vďaka liberálom a progresívcom, ktorí jeho príslušníkov ťahajú do Európy po státisícoch. Nenávidis kresťanstvo? OK. Dostaneš islam.
@simsalabim A presne toto náboženstvo získava na sile v celej Európe vďaka liberálom a progresívcom, ktorí jeho príslušníkov ťahajú do Európy po státisícoch. Nenávidis kresťanstvo? OK. Dostaneš islam.
@pr85 lineraly v Nemecku chcu pre seba v kruhu moslimov dosiahnut lineralny islam co je dobre.V Berline je mesita kde mozu muzi a zeny sa spolu modlit a aj lhbg su tam vitani.A to je dobre.Ak by bol takyto islam vsade nevadil by mi,Oni chcu zrovnopravnit hlavne muza a zenu,nie ako radikalny,ci konzervatifny islam.
@pr85 lineraly v Nemecku chcu pre seba v kruhu moslimov dosiahnut lineralny islam co je dobre.V Berline je mesita kde mozu muzi a zeny sa spolu modlit a aj lhbg su tam vitani.A to je dobre.Ak by bol takyto islam vsade nevadil by mi,Oni chcu zrovnopravnit hlavne muza a zenu,nie ako radikalny,ci konzervatifny islam.
@farebnypapagaj A povedz mi, ako to dopadlo. Veriaci tejto mešity (jedinej svojho typu v Nemecku) dostávajú vyhrážky a sú považovaní za vyvhelov celou moslimskou komunitou.
@pr85 asi ano, ale vo svojej podstate mam respekt pred kazdym radikalnym nabozenstvom, totalne toti obmedzuju jednotlivca a jeho zelania a pravo na sebaurcenie. Ked sledujem co sa so zenskymi pravami zacina diat v USA, len zasnem nad tym, aku pravdu / predvidavost mala Margaret Atwood. Pribeh sluzbicky to vykreslil dokonale, teraz pozerame s muzom Svedectva (Testaments)... je to desive.
@tiezjedna nie. Pytam sa seriózne. Islam je veľmi realisticky v každom aspekte. Žiadne rozprávky. Preto vlastne muža vníma ako toho čo má vyššie libido a Alláh mu v ich náboženstve povolil teda 4 ženy resp viac. Aj. Pokiaľ stíha, zvláda a dokáže ich zabezpečiť. Tam otvorene majú rôzne ženy lenže musia si nich brat. Pointa je v tomto že naozaj islam realistickejšie chápe mužskú sexualitu alebo proste v Európe sa vám to zdá lepšie? Lenže pozrime sa na to. Muži v Európe majú milenky väčšinou čiže nežijú monogamne aj tak.. Teraz nehovorim o rovnoprávnosti žien. Len že či je táto idea realistickejsia. Aj keď nám sa to ťažko chápe a mne tiež. Ale napr. Môjmu bývalému manželovi ktorí bol z Iraku, to prišlo uplne normálne. Že áno však jasné muz môže mať veľa žien. Že to je normálne a bežne. Tam sa to tak chapem. kamoskin manžel z Egypta tiež to tak. Má. Má 3 manzelky ďalšie. Berú to asi normálne a pochvaluju si to. Nemyslím že by to bolo kvôli rovnoprávnosti.
@anonym_453f02
@minenkaa
@anonym_2ce747
@anonym_453f02
Ja neviem ale zene.som žena s väčším libidom ale mne jeden manžel stacil bohato. Nechcela som nikdy viac. Asi tak. A na sex uplne. Ale všimla som si, že na Blízkom východe naozaj mužom nestačí jedna manželka z hľadiska sexuality. To som si tam tiež všimla.
Teraz keď tak uvažujem nad tým, že prečo sa hovorí, že mužské libido je väčšie. Je to skutočne pravda alebo je to zložitejšie?
Veľa žien sa aj pri sexe prispôsobí partnerovi. Ak nemajú chuť podržia, ak sú unavené podržia, lebo partner chce. To automaticky u ženy znižuje chuť, lebo sex nemá spojený s dobrými pocitmi ale s povinnosťou. Takže libido a celkovo chuť na sex sa nedá merať takto, keď nemáme dostupné skutočne reálne data.
@anonym_autor
Sranda, koľko žien tu tvrdí, že ovládajú mileneckú kvalitu miliónov moslimov. Takže vlastne ani jeden nie je dobrý v posteli.
Nemala som síce v posteli žiadneho, ale poznám ich veľa a napríklad mi pripadajú ovela cistotnejší ako bežní Slováci. Čo je teda pre mňa argument aj v posteli.
Teraz sa tu zbehnú ženy z tradičných slovenských rodín so slovenskými dokonalými milencami, len by ma potom zaujímalo, kto si zobral všetkých tych upotencov, ktorých človek denne stretáva v MHD, výťahoch, na úradoch...
@farebnypapagaj A povedz mi, ako to dopadlo. Veriaci tejto mešity (jedinej svojho typu v Nemecku) dostávajú vyhrážky a sú považovaní za vyvhelov celou moslimskou komunitou.
@pr85 praveze moslimi ktori subliberalibzabto bojuju.
@anonym_autor
Sranda, koľko žien tu tvrdí, že ovládajú mileneckú kvalitu miliónov moslimov. Takže vlastne ani jeden nie je dobrý v posteli.
Nemala som síce v posteli žiadneho, ale poznám ich veľa a napríklad mi pripadajú ovela cistotnejší ako bežní Slováci. Čo je teda pre mňa argument aj v posteli.
Teraz sa tu zbehnú ženy z tradičných slovenských rodín so slovenskými dokonalými milencami, len by ma potom zaujímalo, kto si zobral všetkých tych upotencov, ktorých človek denne stretáva v MHD, výťahoch, na úradoch...
@anonym_6acd8e no nebiem mne tito tmavi pridu ako ci..gani praveze.Ono ja som robila aj v jednej moslimskej krcme teds tureckej ale vsetci moslimi a to bol iny bordel,myslim hygiena otras naozaj obrusy od spakov,spina ale aj s jedlom spinavo robili.Takze ja si o nich myslim svoje,skor spinavi bordelari
@anonym_autor
@anonym_6acd8e Tak muslimové/ky, pokud jsou praktikující a modlí se, není neobvyklé, že se i 4-5× denně umyjí (samozřejmě včetně intimních partií), protože před modlitbou je nutné dodržet očistu těla a po toaletě. Navíc u mužů je běžná obřízka, tudíž hygiena se udržuje mnohem snadněji.
@anonym_autor islam je postaveny na stranu muza a nie zeny .. keby zena mohla tolko co muzi tak davno zanikne... akakolvek viera je zalozena na klamstvach a prisposobena chorym hlavam ... ale beriem,ze cloveku sa lahsie umiera ak veri ,ze to nieje koniec..
@anonym_autor
@anonym_6acd8e oni su mozno cistotnejsi co sa tyka tela,,ale ziju ako prasce a nielen u nich v kajine ale aj vo svete .. bordel hadzu priamo na zem ,, vsetko spinave hnusne .. nic si nevazia ... ulice kde ziju su horsie ako osady a ludia sa im radsej vyhybaju ... su hnusny a drzi a nerespektuju nikoho ineho len svojich..