Môžem prať počas Veľkej noci po sexe?
zunka888
Dnes o 09:17
Prosim o radu iba p
od veriacich zien!!!… Vcera sme s manzelom mali sex a zostalo to na plachte. Dnes som s tym pustila pracku ale neviem ci som mohla kedze je velka noc. Takze teraz mam vycitky aj za sex aj za pranie- rata sa to ako upratovanie? Co mam urobit…
Predošlá
Strana
z3
ty nie si kresťanka, túto diskusiu si založila len na rozpútanie vášní počas kresťanských sviatkov.
anonym_ce1557
•
Dnes o 20:13@earlgrey
@anonym_ce1557 ale oni mali sex včera a ani včera nebol? 😉 ja neviem, lebo ja mäso jem stále 🤣🤣🤣
@earlgrey v sobotu vecer po zotmení skoncil pôst. A manželia môžu mať sex kedykoľvek aj počas pôstu samozrejme, to nie je hriech v manželstve.
Predošlá
Strana
z3

Ozaj? A potom že si o nás ľudia myslia, že sme neni normálni. Sex mozes mať kedy chceš. Sex = láska manželov. Pre manželov je to najvyššie vyjadrenie ich lásky. Ako pre celibátneho kňaza je vyjadrením jeho zasväteného stavu omsa, pre manželov je to sex. Prať? Tak to hádam vies podľa svedomia či je to ok, akebo nie. Potrebuješ tu plachtu? Ostali by fľaky? Ok periem. Vydrží deň, dva, neperiem. Veď troska treba používať aj hlavu a zdravý rozum. Nie sa sprtat v nezmyselných hriechoch a analyzovať špinavú plachtu.