Náboženská zmena partnera a jej vplyv na manželstvo
Dievčatá, potrebujem pomoc. Moji rodičia ma už od mala viedli k Bohu, chodili sme do kostola každú nedeľu a podobne. Pred časom môj manžel začal čítať korán a zaujímať sa o moslimskú vieru, veľmi sa zmenil. Niekedy ho už ani nepoznávam. Predtým než sa tomu venoval bol veľmi pozorný, nosil mi kvety, neustále mi opakoval ako ma miluje a bol to skutočný džentlmen. No teraz úplný opak, nechce mi pomáhať ani s taškami s nákupom, dosť sa hádame z jeho iniciatívy, dokonca aj k deťom sa správa odmerane. Vraví že to je všetko ženská robota, že muž by takéto podradné práce robiť nemal. Milujem ho, ale naozaj neviem ako ďalej. Čo si myslíte vy?
@nadijaeren a príde ti, že jeho "nové" chovanie je v poriadku?? Veď čítaj poriadne. On si z toho vyzobol len to, čo sa mu hodí...
@tiezjedna ale to nie je problémom islamu to je problém jeho pokrivéneho charakteru
@tiezjedna ale to nie je problémom islamu to je problém jeho pokrivéneho charakteru
@nadijaeren a ja kde píšem o islame?? Ja píšem o jej mužovi...
Netroluj. Koran som cital a sam o sebe je tazko pochopitelny. Prave to ta prezradilo ako trola.
@anonym_autor Tak ja osobne si myslím, že to je vymyslená téma...Dôvod na rušnú debatu a hlavne reklamu! Ale, ak by to náhodou aj bola pravda, je to hnida lenivá a oháňa sa tým debilným koránom, len aby nemusel nič robiť...ženu trtkať tri krát denne, večer ju zmlátiť ako žito, ako to káže Korán, aby vedela, kde je jej miesto, že?
Tak tohle je dost ubohý příspěvek někoho absolutně neznalého co se Koránu týče. 🤦🏻♀️

@tiezjedna prečo by ju mal Slovak bit? Za to že sa stal moslimom? Ide o jeho výchovu vzdelanie a nie o náboženstvo. Keď ju doteraz nefackal tak nemá dôvod ani po konverzii. Lebo v islame je bitie zeny zakazane resp ubližovanie žene to že to už nedodržiavajú je ine
@nadijaeren a príde ti, že jeho "nové" chovanie je v poriadku?? Veď čítaj poriadne. On si z toho vyzobol len to, čo sa mu hodí...