Antikoncepcia a postoj kňazov
Citlivá téma. Stretli ste sa , ze vas kňaz neodsudil koli užívaniu alebo zavedeniu antikoncepcie ? Prosim o normalne odpovede .
@sara07 prepáč, ale ja sa na dokonalú nehrám. Všade píšen o tom, že sme chybní, hriešni, dokonca som vymenovala mnoho mojich chýb v niektorom príspevku.
Kto má oči, nech číta.
A prepáč, s tebou diskusia nie je možná. Si veľmi útočná. Už na tvoje príspevky reagovať nebudem.
@mauduska a to je taky šialeny problem si uvedomit chybu a neurobit ju znova 😂😂
čo je na tom tak šialene tažké...
však argumentuj ...
@oblecenie99 existuju testy na ovulaciu a napriek tomu to nefunguje
presne u každej
stačí aby si mala napr 30 dnovy cyklus
a hadzat to na ženu že si nepozna telo a podobné mi príde scestné .. ale že uplne
kolko je tu krát odfotený rad ovulačných testov a napriek tomu neotehotnie , však by mala nie alebo naopak testy vravia niečo iné a otehotnie
za mna je farizejstvo aj sledovanie plodnych nepolodných dni u vás, pretože bude teda je dieta dar a prijmete ho vždy a zakaždym alebo sa snažim nejak obabrat , že teraz môžem suložit lebo neplodné dni 😂😂
aj to vaše sledovanie je forma antikoncepcie, tak neviem načo sa tu hrate
@sara07 Neviem, či si to chcela písať mne, alebo si nepochopila úplne, čo som mojím príspevkom myslela... Ako to myslíš, že "u vás" či farizejstvo? Prosím, vysvetli to.
Ja som sa práveže vyjadrila v Tom zmysle, že ta prirodzená metóda je tiež antikoncepcia a je neferova voči ženám, nevravím o Tom, že tie ženy sa potom len trápia, teda je ich dosť, keď len vychádzam z tém,.ktoré tu zachytím.
@sara07 prepáč, ale ja sa na dokonalú nehrám. Všade píšen o tom, že sme chybní, hriešni, dokonca som vymenovala mnoho mojich chýb v niektorom príspevku.
Kto má oči, nech číta.
A prepáč, s tebou diskusia nie je možná. Si veľmi útočná. Už na tvoje príspevky reagovať nebudem.
@mauduska prepac, ale kto kradne nieje chybny, robi to s jasnym cielom, sctxm ze pacha hriech a rovnsko vsetky ine pachane "hriechy" ALE stale tam mate v hlave ved sa vyspovedam a bude mi odpustene.
Ty tomu fakt nechapes? ak by ti niekto ukradol dom auto alebo nieco horsie urobil, bolo by ok ze sa vyspoveda?
@pr85 v prvom rade sudiš ty a aj si ich začal sudit
v druhom rade nenavistne prispevky a pasivne agresivne si ty začal pisat
a v tretom rade už som dnes rano pochopila o čo ti ide,a aj prečo je tato tema založena
prešli zákony ohladne interupcie v eu legislative, a tiež je tam niečo také aby sa nestalo to čo v polsku ked v 5 mesiaci babe a nechali ju radšej zomriet ... žena bude mat pravo vycestovat mimo polska a dat sa ošetrit v čechách a preplati jej to pl poistovna ... aby sa nestavalo že žena zomrie v tejto dobe na sepsu
@sara07 Nechápem o akých nenávistných príspevkoch hovoríš. Nešírim tu nič nenávistné. Len prispievam do diskusie, ktorá je pod sekciou Náboženstvo a tradície a komentujem všetko z katolíckeho pohľadu. Nič fanatické, len 100% katolícke. To, čo tvrdím ja, by ti povedal hociktorý kňaz. Nikomu v prípevkoch nenadávam, nepoužívam vulgarizmy, atď. A tá posledná časť s interrupciou má čo s touto témou (postoj kňazov k užívaniu antikoncepcie)? Nechápem, keď si ateistka, tak načo reaguješ na túto tému. Ja by som nikdy nešiel napr. do nejakej témy typu bolesti pri menštruácii, keď k tomu osobne nemám čo dodať. To isté robíš ty, keď ako neveriaca ideš do témy postoj kňazov k užívaniu antikoncepcie a nemáš (a nemôžeš) z dôvodu svojho ateizmu k tomu nič dodať.
Moze mi niekto objasnit KTO konkretne a KEDY v cirkvi zakazal antikoncepciu.

@mauduska na tych dokonalejších ludi sa hrate , citit to aj z prispevkov, ohana sa moralkou, prikazaniami ale žije sa inak
však aky problem je teda žit podla viery a jej prikazaní ? hlavna vec že kafrete ostatnym ako maju žit
nikto by neriešil čo robite nerobite keby ste si pozametali pred vlastnym prahom a nestarali, nevnucovali ..
energiu ktoru venujete nám by ste venovali sebe a rozvoju svojho spoločenstva, tak ako to robia napr židia .. hinduisti ano na slovensku ich žije dost ale ani o nich nepočut nijak
Kto má oči, nech číta.