icon

Čo sa nerobí na 1. a 2. sviatok vianočný?

Včera o 15:14
Strana
z3
markusrasford
Včera o 18:54
@viestta

@mmonika asi sa aj dvihnem moju ocarujucu rit z gauca, lebo vyzera to, ze zajtra pojde dalsia

@viestta ukáž tú očarujúcu riť.

brrunetkaa
Včera o 18:55
@deti95060810

@brrunetkaa nebežala? prečo nie beh? však to je úplne ok, aj prechádzky. či popritom vydávaš zvuky ako kosačka s pílou dokopy?

@deti95060810 autocorrect 🙂 ale áno, keď mám dlhšie VO2 max intervaly, tak vydávam aj zvuky

anonym_39904a
Včera o 19:10

Ja som mala dnes dennu a zajtra mám nočnu🤔.

anonym_e149e1
Včera o 19:19

Nemalo by sa kradnúť, páchať násilie na nikom, behať nahý po ulici, rušiť nočný pokoj 6-22, rozbíjať výklady, podpaľovať autá... taká klasika podľa mňa.

biba_18
Včera o 19:40

@janulik2008 nám tiež v utorok… kopí sa mi prádlo, dúfam že medzi sviatkami dojde opravár…

rachel36a
Včera o 20:14

Dnes som prala, aj vysavala...je voľno, mam čas porobiť co treba...

milanemila
Včera o 20:22
@anonym_e5801d

pre krestanov je dnes sviatok Narodenie Jezisa Krista tak by som nerobila take tie prace co pockaju, za mna pranie pocka ani v nedelu neperiem.

@anonym_e5801d jesiz kristus by si neprial aby ludia prali na jeho narodky, ci ako? 🙈

amdornik
Včera o 20:26

PERIEM!!!!

amdornik
Včera o 20:27
@milanemila

@anonym_e5801d jesiz kristus by si neprial aby ludia prali na jeho narodky, ci ako? 🙈

@milanemila ťažko sa k tomu mohol vyjadriť, vtedy práčky neexistovali. a zas.... prať v rukách bola drina a na dlho... to by som pochopila... len cirkevníci akosi pozabudli, že dnes sa neperie v rukách v potoku 3 hodiny.....

lukbe
Včera o 20:43
@spongebob1

@stellarstar Trosku poopravim. Maso nie je zakazane pre veriacich. Nie je post. Samozrejme kazdy nech je, co chce.

@spongebob1 greckokatolici na štedrý den majú pôst. Rimo nie, chodím tu i tu, poznam to, pravoslávni neviem.

any_soj
Včera o 21:22
@reanda

nechodi sa sibat

@reanda 🤣😂🤣😂🤣😂👍🏻

anonym_e5801d
Dnes o 05:35
@milanemila

@milanemila este raz a pomaly aby si pochopila, praktizujuci krestan sa riadi desatorom a tam je prikazanie c 3 Spomni aby si den sviatocny svatil a to presne znamena ze to nie je den urceny na bezne veci ktore mozes robit inokedy tj ja nebudem prat 25.12. a 26.12. vyprala som 23.12. a dva dni bez prania prezijem
ty zjavne nie si praktizujuci krestan teba sa to absolutne netyka, to ze ja som ti ale nedava ziadne pravo sa mi vysmievat a urazat

Strana
z3