Čo sa nerobí na 1. a 2. sviatok vianočný?
@brrunetkaa nebežala? prečo nie beh? však to je úplne ok, aj prechádzky. či popritom vydávaš zvuky ako kosačka s pílou dokopy?
@deti95060810 autocorrect 🙂 ale áno, keď mám dlhšie VO2 max intervaly, tak vydávam aj zvuky
Ja som mala dnes dennu a zajtra mám nočnu🤔.
Nemalo by sa kradnúť, páchať násilie na nikom, behať nahý po ulici, rušiť nočný pokoj 6-22, rozbíjať výklady, podpaľovať autá... taká klasika podľa mňa.
@janulik2008 nám tiež v utorok… kopí sa mi prádlo, dúfam že medzi sviatkami dojde opravár…
Dnes som prala, aj vysavala...je voľno, mam čas porobiť co treba...
pre krestanov je dnes sviatok Narodenie Jezisa Krista tak by som nerobila take tie prace co pockaju, za mna pranie pocka ani v nedelu neperiem.
@anonym_e5801d jesiz kristus by si neprial aby ludia prali na jeho narodky, ci ako? 🙈
PERIEM!!!!
@anonym_e5801d jesiz kristus by si neprial aby ludia prali na jeho narodky, ci ako? 🙈
@milanemila ťažko sa k tomu mohol vyjadriť, vtedy práčky neexistovali. a zas.... prať v rukách bola drina a na dlho... to by som pochopila... len cirkevníci akosi pozabudli, že dnes sa neperie v rukách v potoku 3 hodiny.....
@stellarstar Trosku poopravim. Maso nie je zakazane pre veriacich. Nie je post. Samozrejme kazdy nech je, co chce.
@spongebob1 greckokatolici na štedrý den majú pôst. Rimo nie, chodím tu i tu, poznam to, pravoslávni neviem.
@milanemila este raz a pomaly aby si pochopila, praktizujuci krestan sa riadi desatorom a tam je prikazanie c 3 Spomni aby si den sviatocny svatil a to presne znamena ze to nie je den urceny na bezne veci ktore mozes robit inokedy tj ja nebudem prat 25.12. a 26.12. vyprala som 23.12. a dva dni bez prania prezijem
ty zjavne nie si praktizujuci krestan teba sa to absolutne netyka, to ze ja som ti ale nedava ziadne pravo sa mi vysmievat a urazat

@mmonika asi sa aj dvihnem moju ocarujucu rit z gauca, lebo vyzera to, ze zajtra pojde dalsia
@viestta ukáž tú očarujúcu riť.