icon

LGBT pochody vo Vatikáne

7. sep 2025

Dnes sa to konalo. Čo si o tom myslíte?

LGBT pochody vo Vatikáne
anonym_4e201d
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. sep 2025
@anonym_353e31

@biba_18 nechcem vedieť co raz spraví, ak náhodou bude homosexual jedno z jej deti...možno potom aj obete bude mať 😓

@anonym_353e31 vyriesi to jednoducho, necha ju (ho) bicovat podla zakonov Sarije.
Ona by najradsej vsetkych trestala podla zakonov Sarije. Od piatka robi na MK propagandu islamu a mimo ineho aj zakonom Sarije, zlocincom by stinala hlavu, odtinala ruky, ukrizovala by ich a ziadny admin s tym nerobi nic, napriek tomu, ze to bolo nahlasene. Akoze nabozenska sloboda zarucena Ustavou ano, ale odtial potial. Propagacia principov, ktore potlacaju zakladne prava a slobody ludi, propagacia nasila a fyzickych trestov je podla mna uz prilis. Dokonca na to mame v TZ aj paragraf, ale tu to zjavne nie je problem...

diaamax
7. sep 2025
@viestta

@anonym_353e31 vyriesi to jednoducho, necha ju (ho) bicovat podla zakonov Sarije.
Ona by najradsej vsetkych trestala podla zakonov Sarije. Od piatka robi na MK propagandu islamu a mimo ineho aj zakonom Sarije, zlocincom by stinala hlavu, odtinala ruky, ukrizovala by ich a ziadny admin s tym nerobi nic, napriek tomu, ze to bolo nahlasene. Akoze nabozenska sloboda zarucena Ustavou ano, ale odtial potial. Propagacia principov, ktore potlacaju zakladne prava a slobody ludi, propagacia nasila a fyzickych trestov je podla mna uz prilis. Dokonca na to mame v TZ aj paragraf, ale tu to zjavne nie je problem...

@viestta vystihla uplne presne. Normalne sa mi dviha zaludok co tie 2 tam predvadzaju…

anonym_cb0b23
7. sep 2025
@anonym_4e201d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4e201d a preco u nas cirkev nezije len z prispevkov jej oveciek. O chvilu by sa uz plno ludi k cirkvi nepriznavali, keby museli platit.

diewcatqoo
7. sep 2025

Tak a ja sa vyjadrim, ze pre mna je jeden z naj hnusov to, co sa momentalne deje v Afganistane po zemetraseni. Ze tam umieraju zeny v troskach kvoli tomu, ze muzi zachranari sa nemozu zeny dotknut, tak ju nevytiahnu zo sutin. Toto je pre mna nieco neakceptovatelne. Akoze, nech mi niekto vysvetli, co sa tym v islame sleduje, ze nechame zeny zomierat. Prosim, vazne mi to vysvetlite niekto, preco sa toto deje.

bielasovicka
7. sep 2025
@diewcatqoo

Tak a ja sa vyjadrim, ze pre mna je jeden z naj hnusov to, co sa momentalne deje v Afganistane po zemetraseni. Ze tam umieraju zeny v troskach kvoli tomu, ze muzi zachranari sa nemozu zeny dotknut, tak ju nevytiahnu zo sutin. Toto je pre mna nieco neakceptovatelne. Akoze, nech mi niekto vysvetli, co sa tym v islame sleduje, ze nechame zeny zomierat. Prosim, vazne mi to vysvetlite niekto, preco sa toto deje.

@diewcatqoo to fakt? 🤦🏻‍♀️

diewcatqoo
7. sep 2025
@bielasovicka

@bielasovicka ano, zeny tam zomieraju, lebo cudzi muz sa zeny nesmie dotknut. Zeny sa smie dotknut len zena alebo pribuzny. A kedze zien zachranarok je malo, lebo Taliban zakazal zenam studovat, niektore maju smolu a zomru v sutinach.

anonym_e9ba00
7. sep 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Ty popisují, že je mužští záchranáři odmítají ošetřit, zraněným Afghánkám nepomohou ani v nemocnicích, protože tam chybějí lékařky. A muži se jich kvůli zavedeným zákazům nesmějí dotknout. Ze stejného důvodu ženy podle svědků zůstávají pod sutinami.

První týmy záchranářů se do její vesnice dostaly zhruba šestatřicet hodin po nedělním zemětřesení. Nebyla mezi nimi však žádná žena – a podle extrémního výkladu islámského práva šaría, jejž v zemi razí vládnoucí Tálibán, se muži a ženy, kteří nejsou příbuzní nebo v manželském svazku, nesmějí dotýkat.

ve východní provincii Kunar záchranáři přispěchali na pomoc jen mužům a dětem. Mladá Afghánka spolu s dalšími různě zraněnými dívkami a ženami zůstala napospas. Nikdo se jich ani nezeptal, zda něco nepotřebují.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afghanis...

bielasovicka
7. sep 2025

A k téme, nič si o tom nemyslím, nestarám sa. Mne lgbt nikdy nič zlé neuroli, prečo by mi mali vadiť?
@anonym_autor

bielasovicka
7. sep 2025
@anonym_e9ba00

@bielasovicka Ty popisují, že je mužští záchranáři odmítají ošetřit, zraněným Afghánkám nepomohou ani v nemocnicích, protože tam chybějí lékařky. A muži se jich kvůli zavedeným zákazům nesmějí dotknout. Ze stejného důvodu ženy podle svědků zůstávají pod sutinami.

První týmy záchranářů se do její vesnice dostaly zhruba šestatřicet hodin po nedělním zemětřesení. Nebyla mezi nimi však žádná žena – a podle extrémního výkladu islámského práva šaría, jejž v zemi razí vládnoucí Tálibán, se muži a ženy, kteří nejsou příbuzní nebo v manželském svazku, nesmějí dotýkat.

ve východní provincii Kunar záchranáři přispěchali na pomoc jen mužům a dětem. Mladá Afghánka spolu s dalšími různě zraněnými dívkami a ženami zůstala napospas. Nikdo se jich ani nezeptal, zda něco nepotřebují.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afghanis...

@anonym_e9ba00 no do riti, to je fakt ze hnus. A takýchto ľudí ešte ide niekto obhajovať..... Sa mi rozum zastaví. Ved to nie sú ani ľudia, ale divá zver.

reela
7. sep 2025
@bielasovicka

To proste nevymyslis.

bielasovicka
7. sep 2025
@reela

To proste nevymyslis.

@reela fuj fuj a fuj takýto experti 🤦🏻‍♀️ sa mi chce z nich grcat 🤮

mondolina
7. sep 2025

@anonym_autor
čo si myslím? držím im palce. 🏳️‍🌈

bielasovicka
7. sep 2025
@bielasovicka

A k téme, nič si o tom nemyslím, nestarám sa. Mne lgbt nikdy nič zlé neuroli, prečo by mi mali vadiť?
@anonym_autor

@bielasovicka *neurobili

reela
7. sep 2025

@anonym_autor mne pride pekne, ze si stale drzia vieru aj napriek svojej orientacii

oliva276
7. sep 2025

Český homosexuál - Herec + spisovateľ Daniel Krejčík tvrdí, že inteligentní homosexuáli nemajú potrebu na verejnosti okázalo prezentovať svoje preferencie v sexe. Avšak inteligencia a potreba exhibicionizmu sa u nich neraz bije... a často vyhrá to druhé.

Ináč - podľa Guardianu pápež v poslednom týždni prijal dvoch predstaviteľov homokomunity - kňaza Jamesa Martina a dominikánsku mníšku Lucy neviemakú a vo Vatikáne sa už ozývajú hlasy, že Lev nebol dobrá voľba, mal byť zvolený radšej niekto, kto by pokračoval v štýle vedenia cirkvi ako Ján Pavol II.

mondolina
7. sep 2025
@oliva276

Český homosexuál - Herec + spisovateľ Daniel Krejčík tvrdí, že inteligentní homosexuáli nemajú potrebu na verejnosti okázalo prezentovať svoje preferencie v sexe. Avšak inteligencia a potreba exhibicionizmu sa u nich neraz bije... a často vyhrá to druhé.

Ináč - podľa Guardianu pápež v poslednom týždni prijal dvoch predstaviteľov homokomunity - kňaza Jamesa Martina a dominikánsku mníšku Lucy neviemakú a vo Vatikáne sa už ozývajú hlasy, že Lev nebol dobrá voľba, mal byť zvolený radšej niekto, kto by pokračoval v štýle vedenia cirkvi ako Ján Pavol II.

@oliva276
nemyslím si, že tu sa jedná o ukazovanie preferencie sexu 🙈 ale vzťahu? vzťahov?

lulua15
7. sep 2025

@anonym_autor že chorý svet a diabol nešetril ani Vatikán. Len sa modliť nech to už skončí smutné🙏😈

no_predsa_ja
7. sep 2025

@oliva276 presne, Krejčík má pravdu, inteligentní homosexuáli nemajú potrebu exhibicionizmu.

anonym_537c45
7. sep 2025
@anonym_68bb59

@anonym_autor no nechce je pochod..komu tým ubližujú? Kňazi pedofily nevadia?

@anonym_68bb59 pedofili sú aj lekári, učitelia, tréneri... nie len kňazi.

moonlight1210
7. sep 2025
@anonym_537c45

@anonym_e9ba00 to tiež nieje správne. Osobne nemám proti nim nič rešpektujem ich, ale treba rešpektovať aj cirkev a jej pravidlá.

@anonym_537c45 ved cirkev samotna ich podporila.
Tak co nerespektuju?

kiki68
7. sep 2025
@anonym_537c45

@kiki68 myslíš LGBT pride ?

@anonym_537c45 ano LGBTIQ a neni s tym problem ( vies tu sa plati dan cirkvi a stratit tieto ovecky znamena masivny odliv tisicov eur), cize tu radsej sami ponuknu toto ako keby maju v medze 5 platiacich dochodkyn. Lebo mladsi idu z cirkvi po 18tke, pridu ked sa idu sobasit a po mesiaci su zase fuc. Na Slovensku si toto cirkvev moze dovolit, oduvat sa nad touto komunitou, tu taky luxus nie je .

anonym_57faf4
7. sep 2025

Boli tam aj psíkovia s náhubkami a na obojkoch?
To musela byť nádhera prenadherná ísť sa predvádzať do Vatikánu.
Na budúce to bude čo?
Veď nikomu neubližujú chudáčkovia.
To sú len tichí zakeráci, ktorí provokujú spoločnosť

biba_18
7. sep 2025

@anonym_57faf4 boli?

anonym_537c45
7. sep 2025
@kiki68

@anonym_537c45 ano LGBTIQ a neni s tym problem ( vies tu sa plati dan cirkvi a stratit tieto ovecky znamena masivny odliv tisicov eur), cize tu radsej sami ponuknu toto ako keby maju v medze 5 platiacich dochodkyn. Lebo mladsi idu z cirkvi po 18tke, pridu ked sa idu sobasit a po mesiaci su zase fuc. Na Slovensku si toto cirkvev moze dovolit, oduvat sa nad touto komunitou, tu taky luxus nie je .

@kiki68 môžeš mi napísať kde konkrétne organizuje cirkev LGBT pride ?

viestta
7. sep 2025
@anonym_537c45

@anonym_e9ba00 to tiež nieje správne. Osobne nemám proti nim nič rešpektujem ich, ale treba rešpektovať aj cirkev a jej pravidlá.

@anonym_537c45 vidis, cirkev, jej najvyssi predstavitel cirkvi ako institucie, naslednik na Petrovom stolci ich a ich vieru respektuje. Takze respekt voci institucii a viere kazdeho veriaceho, aj homosexualne orientovaneho, bol zachovany.

viestta
7. sep 2025
@anonym_57faf4

Boli tam aj psíkovia s náhubkami a na obojkoch?
To musela byť nádhera prenadherná ísť sa predvádzať do Vatikánu.
Na budúce to bude čo?
Veď nikomu neubližujú chudáčkovia.
To sú len tichí zakeráci, ktorí provokujú spoločnosť

@anonym_57faf4 ako ta homosexual provokuje? Ako ta provokuje ten, co chodi obleceny za psika? Cim ovplyvnuje tvoj zivot? Nemozes sa kvoli tomu ist v klude pomodlit do kostola alebo kvoli tomu mas svoj chlieb kazdodenny drahsi?

kiki68
7. sep 2025
@anonym_537c45

@kiki68 môžeš mi napísať kde konkrétne organizuje cirkev LGBT pride ?

@anonym_537c45 Klagenfurt

anonym_537c45
7. sep 2025
@viestta

@anonym_57faf4 ako ta homosexual provokuje? Ako ta provokuje ten, co chodi obleceny za psika? Cim ovplyvnuje tvoj zivot? Nemozes sa kvoli tomu ist v klude pomodlit do kostola alebo kvoli tomu mas svoj chlieb kazdodenny drahsi?

@viestta čítaj moje príspevky a potom sa vyjadruj.

anonym_537c45
7. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_537c45 ved cirkev samotna ich podporila.
Tak co nerespektuju?

@moonlight1210 pre cirkev je homosexuálny akt stále hriech.