@anonym_537c45 podla teba je OK ist moralizovat na duhovy pochod ?
nie, nie je v poriadku nikoho napadat.
rovnako je v neporiadku ist velebit Boha na podobne akcie.
kriziacke vypravy uz skoncili, netreba nikoho nasilne katolizovat
@nyusika LGBTQ pochodovali vo Vatikáne a nikto ich tam nenapádal.
Na ulici som nevidela žiadne násilne katolizovanie, vyjadrili len svoj nesúhlas a boli fyzicky napadnutí ako za čias " križiackych výprav "
Na ulici som nevidela žiadne násilne katolizovanie, vyjadrili len svoj nesúhlas a boli fyzicky napadnutí ako za čias " križiackych výprav "
@anonym_537c45 nie je an svete horsieho cloveka, ako prokryteckeho krestana..ktory ani netusi, co znamena slovo tolerancia
@bosorkabb podľa teba je ok, ak s niekym nesúhlasíš fyzicky ho napádať ? Ulice sú verejný priestor môže tam byť kto chce.
@mizoko veď ja viem.
@anonym_537c45 čiže môžem počas púťe ísť presviedčať veriacich že Boh je imaginárna bytosť a budú ma v pohode tolerovať že? Sama vieš že by to skončilo možno aj horšie ako na tom pochode.
@anonym_537c45 nie je an svete horsieho cloveka, ako prokryteckeho krestana..ktory ani netusi, co znamena slovo tolerancia
@nyusika máš pravdu je veľa pokryteckých ľudí medzi kresťanmi aj mimo nich.
@anonym_537c45 tolerovať niečo znamená že tam neprídeš provokačné vyjadrovať sa že podľa teba je to hriech. Ak by to bolo naopak skaces tu dva metre. Ja nesúhlasím s pochodom za život ale nechodím ich provokovat a zabrdat
@bosorkabb skús a daj mi vedieť ako to dopadlo.
@anonym_537c45 ja som si nevsimla nikoho, kto by sa vybral na put do Sastina presviedcat ucastnikov o svojej (ateistickej, moslimskej, hindustickej...) pravde. Ale krestania sa vyberu presviedcat LGBT+ komunitu na ich akciu o tom, ze ziju v hriechu... No neviem, tebe to pride v poriadku? Lebo mne nie.
@anonym_537c45 ja som si nevsimla nikoho, kto by sa vybral na put do Sastina presviedcat ucastnikov o svojej (ateistickej, moslimskej, hindustickej...) pravde. Ale krestania sa vyberu presviedcat LGBT+ komunitu na ich akciu o tom, ze ziju v hriechu... No neviem, tebe to pride v poriadku? Lebo mne nie.
@viestta len pár starších ľudí vyjadrilo nesúhlas, myslím, že jeden z nich bol farár. Stáli v bočnej uličke za zátarasami pod dozorom polície, vôbec nevstupovali do ich priestoru.
V centre Londýna je vždy kvôli nim zastavená doprava v uliciach.
Ak LGBTQ chcú, aby ich verejnosť akceptovala, nech sa podľa toho správajú, lebo fyzicky napadnúť seniorov je podľa mňa dno.
LGBTQ pochod vo Vatikáne bol bez fyzického násilia, všetko prebehlo peacefully. Čo poznám homosexuálov všetci sú proti tejto šaškárni.
@anonym_4e201d pretože je sama o sebe dost bohatá.....pretp ani nemoze byt odluka cirkvi od statu......stat by ju nevedel vyplatit

@bosorkabb podľa teba je ok, ak s niekym nesúhlasíš fyzicky ho napádať ? Ulice sú verejný priestor môže tam byť kto chce.
@anonym_537c45 podla teba je OK ist moralizovat na duhovy pochod ?
nie, nie je v poriadku nikoho napadat.
rovnako je v neporiadku ist velebit Boha na podobne akcie.
kriziacke vypravy uz skoncili, netreba nikoho nasilne katolizovat