Skúsenosti s cirkevným rozvodom
Ahojte,
mate skusenosti s cirkevnym rozvodom?
Mohli by ste sa podelit o informaciu ako tento proces prebiehal, co obsahoval a preco vas rozviedli/nerozviedli?
Kolko to asi trva?
Dakujem krasne.
@any_soj ešteže,že ty vieš.
@tetapetra no láska je rozhodnutie, nie pud, ani chémia. Schopnosť uprednostniť v prípade potreby dobro druhého, aj ak mňa to má niečo stáť. Rozbiť manželstvo, teda príklad, ktorý si spomenula, nie je láska zo strany tej milenky ani toho muža. Poblaznenie, zamilovanosť, pud. Ale nie láska. Žiaľ to je presne problém, že za lásku mnohí považujú poblaznenie, zamilovanosť, pud...
@tetapetra no láska je rozhodnutie, nie pud, ani chémia. Schopnosť uprednostniť v prípade potreby dobro druhého, aj ak mňa to má niečo stáť. Rozbiť manželstvo, teda príklad, ktorý si spomenula, nie je láska zo strany tej milenky ani toho muža. Poblaznenie, zamilovanosť, pud. Ale nie láska. Žiaľ to je presne problém, že za lásku mnohí považujú poblaznenie, zamilovanosť, pud...
@any_soj a prečo tým obťažuješ mňa? Ja sa nehrám na svätuškarku. Nesobašim sa 2x v kostole a 2x v bielom zavoji s dvoma deťmi 🤦🏻♀️

@any_soj rozbila svoj dlhoročný vzťah, aby dostala iného chlapa. Máš pocit,že som písala o sebe?
@tetapetra nie, ale písala si o láske. Že na začiatku samozrejme bola láska. To nie je láska.