icon

Skúsenosti s cirkevným rozvodom

11. sep 2025

Ahojte,
mate skusenosti s cirkevnym rozvodom?
Mohli by ste sa podelit o informaciu ako tento proces prebiehal, co obsahoval a preco vas rozviedli/nerozviedli?
Kolko to asi trva?
Dakujem krasne.

Strana
z3
any_soj
22. sep 2025
@tetapetra

@any_soj rozbila svoj dlhoročný vzťah, aby dostala iného chlapa. Máš pocit,že som písala o sebe?

@tetapetra nie, ale písala si o láske. Že na začiatku samozrejme bola láska. To nie je láska.

tetapetra
22. sep 2025
@any_soj

@tetapetra nie, ale písala si o láske. Že na začiatku samozrejme bola láska. To nie je láska.

@any_soj na začiatku je vždy láska

any_soj
22. sep 2025
@tetapetra

@any_soj na začiatku je vždy láska

@tetapetra nie, nie je. To práveže nie je láska, hoci to tak voláš.

tetapetra
23. sep 2025
@any_soj

@tetapetra nie, nie je. To práveže nie je láska, hoci to tak voláš.

@any_soj ešteže,že ty vieš.

any_soj
23. sep 2025
@tetapetra

@any_soj ešteže,že ty vieš.

@tetapetra no láska je rozhodnutie, nie pud, ani chémia. Schopnosť uprednostniť v prípade potreby dobro druhého, aj ak mňa to má niečo stáť. Rozbiť manželstvo, teda príklad, ktorý si spomenula, nie je láska zo strany tej milenky ani toho muža. Poblaznenie, zamilovanosť, pud. Ale nie láska. Žiaľ to je presne problém, že za lásku mnohí považujú poblaznenie, zamilovanosť, pud...

tetapetra
23. sep 2025
@any_soj

@tetapetra no láska je rozhodnutie, nie pud, ani chémia. Schopnosť uprednostniť v prípade potreby dobro druhého, aj ak mňa to má niečo stáť. Rozbiť manželstvo, teda príklad, ktorý si spomenula, nie je láska zo strany tej milenky ani toho muža. Poblaznenie, zamilovanosť, pud. Ale nie láska. Žiaľ to je presne problém, že za lásku mnohí považujú poblaznenie, zamilovanosť, pud...

@any_soj a prečo tým obťažuješ mňa? Ja sa nehrám na svätuškarku. Nesobašim sa 2x v kostole a 2x v bielom zavoji s dvoma deťmi 🤦🏻‍♀️

any_soj
23. sep 2025
@tetapetra

@any_soj a prečo tým obťažuješ mňa? Ja sa nehrám na svätuškarku. Nesobašim sa 2x v kostole a 2x v bielom zavoji s dvoma deťmi 🤦🏻‍♀️

@tetapetra obťažujem ťa? Som myslela, že sme na diskusnom fóre, kde ľudia slobodne chodia, lebo chcú diskutovať 🤷🏻‍♀️

tetapetra
23. sep 2025
@any_soj

@tetapetra obťažujem ťa? Som myslela, že sme na diskusnom fóre, kde ľudia slobodne chodia, lebo chcú diskutovať 🤷🏻‍♀️

@any_soj tak sa o tom porozprávaj s dotyčnou. Mne to vysvetľovať nemusíš, cirkevný "rozvod" mi nehrozí

any_soj
23. sep 2025
@tetapetra

@any_soj tak sa o tom porozprávaj s dotyčnou. Mne to vysvetľovať nemusíš, cirkevný "rozvod" mi nehrozí

@tetapetra ale veď ja som ti vôbec nepísala o cirkevnom rozvode.

tetapetra
23. sep 2025
@any_soj

@tetapetra ale veď ja som ti vôbec nepísala o cirkevnom rozvode.

@any_soj písala si o láske, ja som písala o tých, ktoré majú cirkevný rozvod, že pre sobášom to určite bola láska keďže v dnešnej dobe sa ľudia už neberú tak,že im rodičia dohodnú sobáš.

Strana
z3