Aká je dobrá cena nosených Lindex body?
Ahojte, aká je podľa vás dobrá cena nosenych lindex body ? 🙂
Pre mňa 5-8€, podľa stavu a dĺžky nosenia. Tiež či je to kolekcia 2+1 alebo limitky.
Je nosené a nosené. Ak je to 2 oblečené na fotke aby každý videl ze máš lindex, tak max. 3e za kus. Ak je to nosené tak že "sem tam fliačik a sem tam dierka, ale šikovná maminka zašije" tak 0e a vyhodiť.
Pre mňa 5-8€, podľa stavu a dĺžky nosenia. Tiež či je to kolekcia 2+1 alebo limitky.
@mauduska ak dam za nosene 8 eur + 2 ecka poštovné, tak to si rovno môžem kúpiť nove
@anonym_autor 8
Podľa mňa max 5e a aj to by malo byť v super stave a asi aj tak by som sa zamyslela nad tým, či sa to oplatí. Pretože lindex už nie je to čo býval.
ja to počítam takto: niečo čo stálo napriklad 10 € keby som predala ja za 5, tak to je nespravodlivé, lebo v konečnom dôsledku ja by som to mala za 5 a ta nova majiteľka tiež za 5, ale už nosené. Takže tej druhej to treba dať ešte lacnejšie, napr. za 2,50€
Ja som kedysi nakupovala na Vinted, ale za mňa sa to vôbec neoplatí. Pokiaľ vyslovene nepotrebuješ nejaký konkretny vzor, stačí sledovat stránky Lindex. Pravidelne majú výpredaje, často k tomu ešte 25% dole aj na zľavnený tovar. Teraz som synovi nakúpila bodyčká po 5€. Ja iné než Lindex ani nekupujem, kvalita neskutočná a vydržia ozaj dlho.
2€ vo vybornom stave, vo vypredaji kupis uplne lacno a aj na predajniach mas stale nejake vypredaje aj na nete
@anonym_c5a4f7 dovolím si nesúhlasiť. Nemôžete porovnávať výrobky, ktoré su leziakmi a tak sa vypredavaju za 3eura. Sú body, ktoré majú krásny vzor a rozpredaju sa raz dva v plnej cene. A potom ma aj lindex zial vyrobky v horsich vzoroch, ktore im dlho lezia a tak sa vypredavaju za zlomok ceny. Sice kvalitne, ale nie velmi pekne. Nevravím, ze 10e body ma pani predať za 8e. Kto kupuje pravidelne z lindexu a nie len vo výpredajoch, vie kolko ho to stalo a veru za 3e body zrejme ani nikdy nekúpil. Preto lindexove veci držím, lebo nie som ochotná to za tie smiešne ceny predať v top stave a radšej to posuniem niekomu blízkemu.
@anonym_c5a4f7 dovolím si nesúhlasiť. Nemôžete porovnávať výrobky, ktoré su leziakmi a tak sa vypredavaju za 3eura. Sú body, ktoré majú krásny vzor a rozpredaju sa raz dva v plnej cene. A potom ma aj lindex zial vyrobky v horsich vzoroch, ktore im dlho lezia a tak sa vypredavaju za zlomok ceny. Sice kvalitne, ale nie velmi pekne. Nevravím, ze 10e body ma pani predať za 8e. Kto kupuje pravidelne z lindexu a nie len vo výpredajoch, vie kolko ho to stalo a veru za 3e body zrejme ani nikdy nekúpil. Preto lindexove veci držím, lebo nie som ochotná to za tie smiešne ceny predať v top stave a radšej to posuniem niekomu blízkemu.
@anonym_d9aaae sak nepredavajte vasa vec
ja nakupujem 90% veci pre seba a deti v lindex uz roky zasadne vo vypredajoch (v BA je viacero predajni) a daju sa kupit za velmi dobre ceny a pekne kolekcie, teraz som kupovala kolegovi k babetku vcielkovu supravu teplaciky body s dlhym rukavom a mikinku na zips spolu to vyslo 16€ nov na predajni na Nivach
ja lindex kupujem roky a posuvam v rodine zadarmo a vy si robte ako chcete to je predsa vasa vec ak si vie niekto zabezpecit nove za nizsiu cenu ( s postovnym) ako su pouzite preco nie

2e