icon

Aká je dobrá cena nosených Lindex body?

10. aug 2026

Ahojte, aká je podľa vás dobrá cena nosenych lindex body ? 🙂

anonym_855332
10. aug 2026

2e

mauduska
10. aug 2026

Pre mňa 5-8€, podľa stavu a dĺžky nosenia. Tiež či je to kolekcia 2+1 alebo limitky.

bomba36
10. aug 2026

Je nosené a nosené. Ak je to 2 oblečené na fotke aby každý videl ze máš lindex, tak max. 3e za kus. Ak je to nosené tak že "sem tam fliačik a sem tam dierka, ale šikovná maminka zašije" tak 0e a vyhodiť.

anonym_35492c
10. aug 2026
@mauduska

Pre mňa 5-8€, podľa stavu a dĺžky nosenia. Tiež či je to kolekcia 2+1 alebo limitky.

@mauduska ak dam za nosene 8 eur + 2 ecka poštovné, tak to si rovno môžem kúpiť nove

anonym_15d7f6
10. aug 2026

@anonym_autor 8

skeblicka777
10. aug 2026

Podľa mňa max 5e a aj to by malo byť v super stave a asi aj tak by som sa zamyslela nad tým, či sa to oplatí. Pretože lindex už nie je to čo býval.

elviku11
10. aug 2026

@anonym_autor myslíš body pre bábätko alebo pre dospelú?

anonym_6463e9
10. aug 2026

ja to počítam takto: niečo čo stálo napriklad 10 € keby som predala ja za 5, tak to je nespravodlivé, lebo v konečnom dôsledku ja by som to mala za 5 a ta nova majiteľka tiež za 5, ale už nosené. Takže tej druhej to treba dať ešte lacnejšie, napr. za 2,50€

anonym_c5a4f7
10. aug 2026

2€ vo vybornom stave, vo vypredaji kupis uplne lacno a aj na predajniach mas stale nejake vypredaje aj na nete

kaca222
10. aug 2026

Ja som kedysi nakupovala na Vinted, ale za mňa sa to vôbec neoplatí. Pokiaľ vyslovene nepotrebuješ nejaký konkretny vzor, stačí sledovat stránky Lindex. Pravidelne majú výpredaje, často k tomu ešte 25% dole aj na zľavnený tovar. Teraz som synovi nakúpila bodyčká po 5€. Ja iné než Lindex ani nekupujem, kvalita neskutočná a vydržia ozaj dlho.

anonym_d9aaae
10. aug 2026
@anonym_c5a4f7

2€ vo vybornom stave, vo vypredaji kupis uplne lacno a aj na predajniach mas stale nejake vypredaje aj na nete

@anonym_c5a4f7 dovolím si nesúhlasiť. Nemôžete porovnávať výrobky, ktoré su leziakmi a tak sa vypredavaju za 3eura. Sú body, ktoré majú krásny vzor a rozpredaju sa raz dva v plnej cene. A potom ma aj lindex zial vyrobky v horsich vzoroch, ktore im dlho lezia a tak sa vypredavaju za zlomok ceny. Sice kvalitne, ale nie velmi pekne. Nevravím, ze 10e body ma pani predať za 8e. Kto kupuje pravidelne z lindexu a nie len vo výpredajoch, vie kolko ho to stalo a veru za 3e body zrejme ani nikdy nekúpil. Preto lindexove veci držím, lebo nie som ochotná to za tie smiešne ceny predať v top stave a radšej to posuniem niekomu blízkemu.

anonym_c5a4f7
10. aug 2026
@anonym_d9aaae

@anonym_c5a4f7 dovolím si nesúhlasiť. Nemôžete porovnávať výrobky, ktoré su leziakmi a tak sa vypredavaju za 3eura. Sú body, ktoré majú krásny vzor a rozpredaju sa raz dva v plnej cene. A potom ma aj lindex zial vyrobky v horsich vzoroch, ktore im dlho lezia a tak sa vypredavaju za zlomok ceny. Sice kvalitne, ale nie velmi pekne. Nevravím, ze 10e body ma pani predať za 8e. Kto kupuje pravidelne z lindexu a nie len vo výpredajoch, vie kolko ho to stalo a veru za 3e body zrejme ani nikdy nekúpil. Preto lindexove veci držím, lebo nie som ochotná to za tie smiešne ceny predať v top stave a radšej to posuniem niekomu blízkemu.

@anonym_d9aaae sak nepredavajte vasa vec
ja nakupujem 90% veci pre seba a deti v lindex uz roky zasadne vo vypredajoch (v BA je viacero predajni) a daju sa kupit za velmi dobre ceny a pekne kolekcie, teraz som kupovala kolegovi k babetku vcielkovu supravu teplaciky body s dlhym rukavom a mikinku na zips spolu to vyslo 16€ nov na predajni na Nivach
ja lindex kupujem roky a posuvam v rodine zadarmo a vy si robte ako chcete to je predsa vasa vec ak si vie niekto zabezpecit nove za nizsiu cenu ( s postovnym) ako su pouzite preco nie