Aká je najlepšia alternatíva za Always Ultra vložky?
Ahojte tie co ste používali always ultra s klasickým savým povrchom po tom co ich prestali vyrábať ake iné ste skusili? Niesom s nimi vôbec spokojná , odliepaju sa , zle saju , kuse som v strese aby som nepretiekla. Poradte nejakú náhradu prosím.
Ja som sice tie nemala ale mala som jedine Always niekolko rokov od uplne prvej MS. No pred par rokmi ked ich zmenili (pravdepodobne na tie Ultra, ktore spominas) a som na ne dostala alergiu. Vtedy som presla na Naturella a doteraz som im verna ani raz som nepretiekla, su velmi prijemne na nosenie. Par krat som skusila z DM Jessa a tiez boli fajn, no Naturella u mna vyhravaju.
Naturella a nohavičky. Always už žiadne, s tými cenami to “trochu” preháňajú 😵💫
Allways tie najdrahšie, premium či ako sa volajú ale sú horšie ako predtým. Naturella mám alergiu, vadia mi. Ešte celkom fajn z Lidl tie drahšie ale vadí mi parfumácia. Z DM iba tie aniónové Gentle..
Ja používam popôrodné Canpol babies.tie maxi s krídelkami sú fakt maxi a super na noc keď mám prvé dni silný menzes
@andrea400 skús pobehať jednoty,či nezoženieš ešte tie pôvodné.Ja som si takto urobila nedávno zásobu.Tie nové sú fakt katastrofa.
@andrea400 sú strašné ja som ani nepostrehla kedy ich zmenili iba, že su zle.Skusila som Jessa, Naturella, ale aj tak sa vraciam k Always a Libresse tie sa mi zdajú najviac podobne
ani ja nie som s nimi spokojná s novými alwayskami stačilo skúsiť raz a už som tie vynovené viac nekúpila keby to aspoň saje ale všetko bolo na povrchu.. naturella mi toto nerobí takže ja používam iba tie a stále číham v obchode či náhodou nenaskladnia znovu tie savé stare always🤬 totálne to dogabali keď ich stiahli z predaja.Naturella tie sú síce tiež jemne povrchom ako tieto novodobé always nepodarky ale aspoň ako tak saju že nemám všetko na povrchu
ani ja nie som s nimi spokojná s novými alwayskami stačilo skúsiť raz a už som tie vynovené viac nekúpila keby to aspoň saje ale všetko bolo na povrchu.. naturella mi toto nerobí takže ja používam iba tie a stále číham v obchode či náhodou nenaskladnia znovu tie savé stare always🤬 totálne to dogabali keď ich stiahli z predaja.Naturella tie sú síce tiež jemne povrchom ako tieto novodobé always nepodarky ale aspoň ako tak saju že nemám všetko na povrchu
@liusa82 prosím ťa daj tu screen alebo link ktoré sú staré a nové, lebo ja mám doma zásobu a neviem ktoré to sú
@liusa82 prosím ťa daj tu screen alebo link ktoré sú staré a nové, lebo ja mám doma zásobu a neviem ktoré to sú
@anonym_84ee5d no tak tie stare čo menili na gél to už ani neviem nikde dohladať ale boli tam take kanaliky a popis že menia na gél a tento link su teraz tie dofušovane dole máš aj obrázky k nim že je to take hladke bez kanalikov ako keby.. a je to na všetkých always nie len na platinum no ja sa len divim že im to niekto stále aj kupuje a neskrachovali ešte po týchto nepodarkoch https://potravinydomov.itesco.sk/shop/sk-SK/pro...
a tu su tie klasicke always nie patinum ale aj tam je rovnaky hladky povrch takže je to zajedno rovnaky odpad po novom https://potravinydomov.itesco.sk/shop/sk-SK/pro...
@anonym_84ee5d no tak tie stare čo menili na gél to už ani neviem nikde dohladať ale boli tam take kanaliky a popis že menia na gél a tento link su teraz tie dofušovane dole máš aj obrázky k nim že je to take hladke bez kanalikov ako keby.. a je to na všetkých always nie len na platinum no ja sa len divim že im to niekto stále aj kupuje a neskrachovali ešte po týchto nepodarkoch https://potravinydomov.itesco.sk/shop/sk-SK/pro...
@liusa82 hľadala si tie,čo boli balené po 8 kusov?
@liusa82 hľadala si tie,čo boli balené po 8 kusov?
@stranakovazuzana0 šak to je všetko jeden čert.To nie je o tom že po kolko ich je v baleni.Ale oni ich dokatovali všetky druhy.Ja som použivala teda len tie platinum ale ako vidim už aj klasicke ultra doničili.Proste všade menili povrch na alwayskách aj v zahraniči na to nadávaju ženy ked som pozerala diskusie
@liusa82 viem čo hovoríš a dokonca som sa pomýlila aj v kusoch..ja sa pýtam len preto,lebo ak si hľadala tie v ružovom balení a balené po 9 ks,tak v jednotach sa ešte dajú zohnať a aj rôzne iné pôvodné staré balenia.ja myslím tieto...
@liusa82 viem čo hovoríš a dokonca som sa pomýlila aj v kusoch..ja sa pýtam len preto,lebo ak si hľadala tie v ružovom balení a balené po 9 ks,tak v jednotach sa ešte dajú zohnať a aj rôzne iné pôvodné staré balenia.ja myslím tieto...
@stranakovazuzana0 ahoj, takze tieto “3D” uz nezozeniem a nahradili ich tie nove? Skusala som ich, ale absolutne mi nevyhovuju na moju silnu MS a tie 3D ma zachranovali :(
@stranakovazuzana0 ahoj, takze tieto “3D” uz nezozeniem a nahradili ich tie nove? Skusala som ich, ale absolutne mi nevyhovuju na moju silnu MS a tie 3D ma zachranovali :(
@anonym_bdc4e5 áno,nahradili ich tie v oranžovom balení,ktoré sú úplne o ničom.skus ešte obiehať jednoty.ako som už písala,tak ja som minulý mesiac bola v jednotach a mám zásobu 40balickov🤣muž mi povedal,že mi šibe,ale ja som ich používala asi 30rokov a veľmi mi pasovali.
@anonym_bdc4e5 áno,nahradili ich tie v oranžovom balení,ktoré sú úplne o ničom.skus ešte obiehať jednoty.ako som už písala,tak ja som minulý mesiac bola v jednotach a mám zásobu 40balickov🤣muž mi povedal,že mi šibe,ale ja som ich používala asi 30rokov a veľmi mi pasovali.
@stranakovazuzana0 no popozerám u nás v dedine teda opytam sa či nemaju ešte nejake podpultové 😁 A to ti vytiahli len tak zo skladu? Lebo čo som pozerala v regaloch aj tu už len tie vynovene
@liusa82 ja som si kúpila ako náhradu tieto uvidím čo to dá :D :D
Gentle Day, su drahsie, ale su perfektne. Idealna “hrubka” (su tenke), skvela savost, jemne.
@liusa82 ja som si kúpila ako náhradu tieto uvidím čo to dá :D :D
@andrea400 čo ja viem to tiež vyzera na taky nepodarok nejaky 😂 tiež je v popise že jemny povrch takže moc by som sa nespoliehala na nejaku premenu tekutiny na gél.To mali jedine staré alwaysky s kanálikmi.Ono proste tie vložky sú ozaj všetky na jedno kopyto teraz či drahšie alebo lacnejšie všetko to má jemný povrch bez kanalikov ktorý riadne nič neabsorbuje v tom je tá chyba.Síce ti nevyštipe zadok, kto mal s týmto u alwaysok problém ale inak je to o ničom
@andrea400 tiez mi nove always vadia, uz na druhy den ma z nich vsetko stipe, pali... pouzivam menstruacny kalisok, ale prve dva-tri dni som si pre istotu este zvykla davat vlozku. Mavali sme doma aj always aj naturelle, lebo mam aj dve male zeny doma, tak sme aj rozne velkosti mali a kazda si brala kedy ktore chcela. Ale always uz kupovat nebudem.
A inak aj ta ich reklama, ma skoro z gauca vystrelilo, to ozaj treba akoze krv tam liat na vlozku? To uz nielenze dosiahli marketingove dno, ale ho aj prerazili... aj sa bojim, aby sa neinspirovali aj vyrobcovia toaletneho papiera...
@andrea400 tiez mi nove always vadia, uz na druhy den ma z nich vsetko stipe, pali... pouzivam menstruacny kalisok, ale prve dva-tri dni som si pre istotu este zvykla davat vlozku. Mavali sme doma aj always aj naturelle, lebo mam aj dve male zeny doma, tak sme aj rozne velkosti mali a kazda si brala kedy ktore chcela. Ale always uz kupovat nebudem.
A inak aj ta ich reklama, ma skoro z gauca vystrelilo, to ozaj treba akoze krv tam liat na vlozku? To uz nielenze dosiahli marketingove dno, ale ho aj prerazili... aj sa bojim, aby sa neinspirovali aj vyrobcovia toaletneho papiera...
@anonym_06b6ef ja sa práveže teším že tam naliali červenú tekutinu lebo krv červená je 🙈 nie je modrá. nie sme šmolkovia. a menštruáciu má polovica populácie neviem prečo by to malo byť tabu
už pred 15-20 rokmi kritizovali ženské organizácie tento modrý fail. ja som sa nad tým dovtedy vôbec nezamýšľala, však taká blbosť, taká maličkosť, ale potom som im dala za pravdu. a trvalo to 20 rokov než to v reklame zmenili.
@anonym_06b6ef ja sa práveže teším že tam naliali červenú tekutinu lebo krv červená je 🙈 nie je modrá. nie sme šmolkovia. a menštruáciu má polovica populácie neviem prečo by to malo byť tabu
už pred 15-20 rokmi kritizovali ženské organizácie tento modrý fail. ja som sa nad tým dovtedy vôbec nezamýšľala, však taká blbosť, taká maličkosť, ale potom som im dala za pravdu. a trvalo to 20 rokov než to v reklame zmenili.
@zuzanka.zuzu dakujem za tvoj nazor.
vidim to inak preto, ze jednej mojej dcere je zle, ked vidi krv (ano, sme v procese riesenia so psychologickou). vyslovene jej je na odpadnutie, uz sa stalo aj ze odpadla. svoju menstruaciu zvlada, ale ked to na nu vyskakuje z TV, je to pre nu problem. a verim, ze nie je sama.
je mi jasne, ze velka cast ludstva sa s menstruaciou stretava pravidelne. ale napr. s velkou potrebou sa stretavaju vsetci a tiez nepotrebujeme, aby nam v reklame ukazovali toaletny papier "ozdobeny" cimsi hnedym. to iste plienky... lieky proti nevolnosti, hnacke... pripravky na zriedenie husteho vazkeho hlienu pri chorobach, papierove vreckovky (neukazuju natahujuci sa hlien vo vreckovke a predsa vieme, na co sluzi)...

Aj ja sa trapim- myslim ze upravou presli vsetky lebo su take cudne. Dlhsie som pouzivala tampony a asi sa budem musiet k nim vratit- lebo toto mi je veru velmi nepohodlne- rovnako ako nohavicky