Ako a kde predať zlatú retiazku s príveskom?
Ahojte, mam po byvalom partnerovi zlatu retiazku s priveskom, rada by som sa toho zbavila. Je to personalizovane takze odo mna to asi nikto nekupi na bazosi ci vinted, isli by ste s tym do zlatnictva ci zalozne? Cca 3g, alebo si dat z toho spravit iny sperk? Nevie niekto ako sa pohybuju ceny ak mam zlato a dam si nieco ine spravit z neho? Ale radsej by som sa predala a zbavila sa toho uplne
Ja priznávam že som snubný prsteň od ex odniesla do záložne a rovno som im vtedy aj pov.že sa po neho nevrátim..nechcela som ani len z toho zlata mať niečo iné.
ja by som vrátila exovi
ja by som vrátila exovi
@anonym_b86d75 radsej zarobim na dobru veceru :D
Ja priznávam že som snubný prsteň od ex odniesla do záložne a rovno som im vtedy aj pov.že sa po neho nevrátim..nechcela som ani len z toho zlata mať niečo iné.
@maca1984 ja tiež,aj s obrúčkou 😆
@anonym_autor 3 gramy - to nie je veľa. To buď do výkupu ako zlomkové zlato, alebo si z toho nechaj urobiť prsteň. Ak predáš ako zlomkové, tak to je fakt na také dobré 3 večere. zlomkové zlato vykupujú od 40 do 80 €/g podľa rýdzosti.
@anonym_autor je na privesku meno? Mozno sa najde niekto, komu sadne…..

odniesla by som to do záložne - pokiaľ sa ti s tým nechce babrať a dávať to prerábať ...