icon

Ako vybrať dobrý desiatovník za rozumnú cenu?

luckuz
17. aug 2026

Ahojte, poraďte naozaj dobrý desiatovnik za rozumnú cenu. Vyskúšala som rôzne, buď sa zmiešali jednotlivé veci, alebo bol malý, veľký... ďakujem za rady.

anonym_7421e2
•
17. aug 2026

Sáčok

zuzubb007
•
17. aug 2026

Mám za tri eurá z orionu a deti nikdy nič nevysypali ani sa nič nepomiešalo, používame už 7 rokov len tie za smiešnu cenu

zuzanaete
•
17. aug 2026
anonym_237675
•
17. aug 2026

Bbox

natalka13
•
17. aug 2026

a my mame odkial vediel kolko coho tam chces davat?🙈
robite z tych desiat hotovu modlu, Gaborikova uz nacvicuje balenie😂🫣
krabicka rohlik + mandarinka dovi dopo.
skolakom krajate ovocie ako 2rocnym.

szam
•
17. aug 2026
@natalka13

@natalka13 Vám vydrží dieťa na rožku a mandarínke v škole do 5? lebo mne určite nie :D

luckuz
autor
•
17. aug 2026

Ďakujem za odpovede k veci. Vidím že tu sa uź nič nemôze opytať bez urážania.

angelheart
•
17. aug 2026
@luckuz

Ďakujem za odpovede k veci. Vidím že tu sa uź nič nemôze opytať bez urážania.

@luckuz záleží, čo tam chceš všetko dávať. Niekomu stačia 2 priehradky, niekto potrebuje aj 4.
Dcéra má obyčajný z Lidla, vybrala si Labkovu patrolu. Vnútri je jedna väčšia priehradka napr. na 1 žemľu, a jedna malá, úzka, kde jej dávam ovocné tyčinky alebo mini horalky a pod.

barrilla
•
17. aug 2026
@natalka13

@natalka13 moji už ani nechcú krabičky. Najradšej majú zabalený rohlík alebo chlieb v alobale (to je mužové balenie) alebo v servítke + sáčok. Niekedy ani to nestíhnu zjesť. A plná taška kníh a zošitov.

bielasovicka
•
17. aug 2026
@szam

@natalka13 Vám vydrží dieťa na rožku a mandarínke v škole do 5? lebo mne určite nie :D

@szam tak hádam chodí aj na obedy keď je tam do 17.00

anonym_38999b
•
17. aug 2026
@natalka13

@natalka13 tak nejak. Tie škatule sú v zahraničí určené na balenie obedov, tu deťom balia do toho desiatu, ako nejakým drevorubačov. Potom sa človek prejde po meste a kopec deti ak nie obéznych, tak s nadváhou.

anonym_b63f23
•
17. aug 2026

Mame z DM, zatiaľ mu stačí, aj tak nosí vsetko domov alebo mu to zjedia spoluziaci.

katkaseiner
•
17. aug 2026
@natalka13

@natalka13 pises ze krajame velkym detom ovocie... ano, ja sa priznavam, viem totiz ze ak im dam cele jablko, tak minimalne polovicu vyhodia pretoze to nevedia ojest, skonci prestavka, hodia do lavice a po hodine je uz hnede. Ak dam nakrajane do dozy, tu dozu viem uzavriet a jablko neohnedne... rovnako s cucoriedkami, pomelom, mandarinkami, pomarancmi...

szam
•
18. aug 2026
@bielasovicka

@szam tak hádam chodí aj na obedy keď je tam do 17.00

@bielasovicka chodi. ale mať od rana do 5 jeden rozok, mandarinku a obed . no neviem. Za mna je to malo. ale kazdy si pozna svoje dieta

szam
•
18. aug 2026
@katkaseiner

@natalka13 pises ze krajame velkym detom ovocie... ano, ja sa priznavam, viem totiz ze ak im dam cele jablko, tak minimalne polovicu vyhodia pretoze to nevedia ojest, skonci prestavka, hodia do lavice a po hodine je uz hnede. Ak dam nakrajane do dozy, tu dozu viem uzavriet a jablko neohnedne... rovnako s cucoriedkami, pomelom, mandarinkami, pomarancmi...

@katkaseiner ja dokonca si krajam ovocie aj sebe a to uz mam 34 :D

katkaseiner
•
18. aug 2026
@szam

@katkaseiner ja dokonca si krajam ovocie aj sebe a to uz mam 34 :D

@szam ja s tym fakt nemam problem, aj na dovolenky ked ideme, do dozy nakrajam jablko, broskyne, nektarinky, hrozno (to nekrajam, len umyjem) a aj deti si skor vedia dat 1-2 kusky ked im to po zahryznuti nikde netecie, pripadne sa rozhodnu len pre 1 kusok jablka a nemusim zbytok dojedat, resp. vyhodit

anonym_607b36
•
18. aug 2026
@szam

@bielasovicka chodi. ale mať od rana do 5 jeden rozok, mandarinku a obed . no neviem. Za mna je to malo. ale kazdy si pozna svoje dieta

@szam tak mu daj 2 rozky.. alebo 3

szam
•
18. aug 2026
@anonym_607b36

@szam tak mu daj 2 rozky.. alebo 3

@anonym_607b36 dakujem za radu. Zatial viem ako mám robiť desiatu mojmu synovi. :D aj čo mu tam dať.:D

anonym_5a2f90
•
18. aug 2026
@katkaseiner

@szam ja s tym fakt nemam problem, aj na dovolenky ked ideme, do dozy nakrajam jablko, broskyne, nektarinky, hrozno (to nekrajam, len umyjem) a aj deti si skor vedia dat 1-2 kusky ked im to po zahryznuti nikde netecie, pripadne sa rozhodnu len pre 1 kusok jablka a nemusim zbytok dojedat, resp. vyhodit

@katkaseiner A práve hrozno sa má krájať, lebo pri ňom hrozí vysoké riziko udusenia.

katkaseiner
•
18. aug 2026
@anonym_5a2f90

@katkaseiner A práve hrozno sa má krájať, lebo pri ňom hrozí vysoké riziko udusenia.

@anonym_5a2f90 dakujem, mam 11rocneho a 14rocnu, uz im hrozno krajat nebudem...